- 25 Eylül 2011
- 7.511
- 11.370
- 498
- Konu Sahibi ManzaramDeniz
-
El salladim trene binen aileme...yine hasret ozlem dolu gunlerim basladi...2 yil oldu onlardan uzagim..alistim..esimi yasadigim sehri evimi seviyorum..ama onlar evime her gelip gittiginde coook kotu oluyorum..eve geldim bombos..bogazim dugum dugum...icim kotu...hertarafta samimiyetin izleri..daginikligi severmi insan..seviyorum ve toplamak istemiyorum..yataklari toplamadim hala...annemin dun yaptigi yemek hala ocakta..yegenimin corabi kalmisonun gulucukleri gozumun onunde .icimi dokmek icin yaziyorum..ben onlari cok ozluyorum ama birkac gun sonra bastirip hayatima devam ediyorum..ailemi cok seviyorum ...aglasam rahatlicam aglayamiyorum.....
Bazen oluyor ayda 1 gidiyorum bazen 3 ayda bir..ailemde yilda bir iki defa gelir 4_5 gun kalir giderler ..cok guclu baglarimiz var evet..normal zamanda hic duygusal degilim ama gittiklerinde mahvoluyorum.o gunum cok kotu geciyor..tesekkur ederim..Allah kavuştursun ne kadar sıklıkla görüşüyorsunuz?
Benim bu kadar güçlü bağlarım yok nedense. 3 haftada 1 gidiyorum ailemin yanına ama 3 ay gitmesem bile özlem duygusunu hissetmiyorum. Demek ailenizin yanında huzur buluyorsunuz..
Benimde ailem disinda guclu bagimin oldugu akrabam yok malesef.Çok özendim size. Hiçbir zaman özlem çektigim akrabalarim olmadi. Annem disinda. O da zamansiz terketti beni. Uzuleceginize sevinin bence. En azindan arada bir de olsa goruyorsunuz, hayattalar ve sagliklilar.
Trenle 4,saat..cok uzak degil ama asirik sik gidip gelemiyorum yogunluktan...amin tesekkukkur ederimÇok uzak bir mesafede misiniz?
Allah kavuştursun.
Trenle 4,saat..cok uzak degil ama asirik sik gidip gelemiyorum yogunluktan...amin tesekkukkur ederim
Cok tesekkurler sagolun...4 saat günü birlik gidilip gelinecek mesafe değil, gidiş dönüş 8 saat olur.
Hakkınızda hayırlısı zor oluyordur eminim.
Benim de ailem Almanya'da yaşıyor.
Tabi benim bir düşkünlüğüm olmadığından benim için fark etmiyor.
Cokkk tesekkur ederim...ne mutlu size çok sevdiğiniz bir aileye sahipsiniz Allah kavuştursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?