Dağıldım

yazarhanim35

Yazar Hanım
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2013
29.330
43.870
2.5 sene once asik oldugum ve 1.5 senedir yüzünü dahi görmediğim adamı gördüm gecen gece rüyamda. Uzun zaman sonra ilk defa ruyama geldi. İnsan bu kadar zamandır görmediği birinin yüzünü kokusunu bile net hatırlar mi rüyalarında. Bilinç altı demeyin çünkü rüyamda gördüğüm zamana kadar düşünmüyordum o kişiyi. Unuttuğum biriydi ama dağıldm ruyamdan sonra. Hâlâ Rüyayi hatırlayınca gozlerimden yaslar süzülüyor. Neden dagildim bu kadar bilmiyorum

Bilinçaltında unutmamışsındır ya da sen unuttuğunu sanıyosundur canım. Yoksa bi rüya seni bu kadar etkilemezdi :KK43:
Gercekten unutmustum canım hani kalbm atmiyor artik onun adi geçince ama rüya dan etkilendim iste brde bu kdr zaman ruyama girmesine de şaşırdım açıkçası

Gercekten unutmustum canım hani kalbm atmiyor artik onun adi geçince ama rüya dan etkilendim iste brde bu kdr zaman ruyama girmesine de şaşırdım açıkçası
Eğer gerçekten birşey hissetmiyorsan takma bence. Bazen bende de olur ve kısa bir süre sonra o gördüğüm kişi ile ilgili bir haber alırım

2.5 sene once asik oldugum ve 1.5 senedir yüzünü dahi görmediğim adamı gördüm gecen gece rüyamda. Uzun zaman sonra ilk defa ruyama geldi. İnsan bu kadar zamandır görmediği birinin yüzünü kokusunu bile net hatırlar mi rüyalarında. Bilinç altı demeyin çünkü rüyamda gördüğüm zamana kadar düşünmüyordum o kişiyi. Unuttuğum biriydi ama dağıldm ruyamdan sonra. Hâlâ Rüyayi hatırlayınca gozlerimden yaslar süzülüyor. Neden dagildim bu kadar bilmiyorum

belki de onun sana hissettirdiklerini unutamamışsındır
hissettiklerini unutamamakla o kişiyi unutamamak ayrı şeyler
demek istediğim
bazen biri sana dünyayı çok güzel hissettirir, kendini değerli hissettirir ama o insanı sevemezsin, sadece onu kırmamak üzmemek istersin, değer verirsin
ve dersin ki keşke şu duyguları bana şu kişi hissettirse
o hisleri özlersin ama o insanı değil :110:

Bilmiyorm ama saygı duyduğum biri ask olmasa da sevgi olma sa da uzn zaman sonra ilk defa gördüm rüyamda sasirdm o yuzden

Rüyalarin kontrolü elimizde değil. Her an herkesi görebiliriz. Ama gördüklerimiz görünce iplemediklerimiz ve görünce dagildiklarimiz olarak ikiye ayrilir. Bir yerlerde unutamamis olsan da şayet, olmayacak birseyse peşine düşme çok da takilma sana tavsiyem. Birkaç gün sonra ruyani unutacaksin ama ruyanin peşine düşüp kendini rezil edersen onu bir omur unutmazsin. Ruyadir hayrolsun de geç tatlim.

Benim haber almam imkânsız =
O halde niye dağıldığını ben anlayamadım. Yani birşey hissetmiyorum diyosun vs ama bi rüyayla dağılıyosun. Bence senin kendi içinde farkında olmadığın şeyler var ya da kötü bir dönemden geçiyosun ve farkında olmadan eskiye özlem vs olabilir

belki de onun sana hissettirdiklerini unutamamışsındır
hissettiklerini unutamamakla o kişiyi unutamamak ayrı şeyler
demek istediğim
bazen biri sana dünyayı çok güzel hissettirir, kendini değerli hissettirir ama o insanı sevemezsin, sadece onu kırmamak üzmemek istersin, değer verirsin
ve dersin ki keşke şu duyguları bana şu kişi hissettirse
o hisleri özlersin ama o insanı değil :110:

Sevgilim değildi canım aramızda pek unutulmayacak yasanmislikla yok bu yüzden unutmamak imkânsız ama üste rüya allak bullak etti beni

Rüyalarin kontrolü elimizde değil. Her an herkesi görebiliriz. Ama gördüklerimiz görünce iplemediklerimiz ve görünce dagildiklarimiz olarak ikiye ayrilir. Bir yerlerde unutamamis olsan da şayet, olmayacak birseyse peşine düşme çok da takilma sana tavsiyem. Birkaç gün sonra ruyani unutacaksin ama ruyanin peşine düşüp kendini rezil edersen onu bir omur unutmazsin. Ruyadir hayrolsun de geç tatlim.

Zaten canm rüyanın peşine düşüp kendimi ona rezilme etme diye bir şey yok farklı ülkelerde aramzdaki tüm iletişim ağları yok olmuş vaziyette yani unutacagim bir kaç gün sonra ruyami biliyorum ama etkilendim işte

O halde niye dağıldığını ben anlayamadım. Yani birşey hissetmiyorum diyosun vs ama bi rüyayla dağılıyosun. Bence senin kendi içinde farkında olmadığın şeyler var ya da kötü bir dönemden geçiyosun ve farkında olmadan eskiye özlem vs olabilir

Kotu bir dönem de değilim canım.aksine çok guzel şeyler oluyor hayatımda eskiye dair ozlem yok ama aylar sonra rüyamda gördm işte

X