26 - 28Yaslar kac?
Beni cok sevdiğine inandırdıği için inanamıyorum.Sevmediğini istemediğini nerden çıkardınız istiyorki bu yola girdi
Evet ailesinin bulduğu ve kendilerine şehir/memleket olarak daha yakın biri..Canım tipik aileci çocuk ,muhtemelen ailesi uygun buldu evlencek , sakın üzme kendini, umarım en hayırlısı olur senin için de..
26 - 28
Hayatıma bakmak için uğraşıyorum. Neden diye bile soramadım kendimi tüketiyorum..Sevmiyosa da sevme ihtimalini görmüştür.Muhtemelen ailesininde istediği onayladığı tamamen mantıkla hareket ettiği bir işe girmiş.Yapıcak bir sey yok anlaşamamışsız.Ciddi oldugu bu kızlada ilk sorunda sen aklına geliceksin ulaşmaya calışacak belkide ya ben artık erkekleri anlayamıyorum onların sevgi anlayışı çok farklı aslında çok da sevgilerini sorgulamamak lazım acaba beni seviyor mu? sevmiyor mu? sevdimi sevmedimi hiç mi sevmedi ki vs vs....Sonra bize kafayı yediriyolar.Hayatına bak boşver.
Çok güzel özetlediniz.. iyi ki olmamis diyeceğim gunlerde gelir inşallahBazen uzun sureli iliskilerde, aslinda iliski ve sevgi bitiyor ve aliskanliga donusuyor.
Ayriliktan sonra, Giren o zaman suresinde de aliskanlikta yok olup, normal hayata donuş yapiliyor.
Eski sevgiliniz muhtemelen ailesinin, evlen, bir yuva kur, mürvetini gormek istiyoruz ölmeden, bak şole bir kiz warmis cok iyi tam bize gore diye beynine işledilerse.
Ve sizinkinde de o istek, dusunce wardiysa olmustur.
Suan, cok caniniz yaniyordur anlayabiliyorum, ama inanin sizin kotu sandiginiz seylerinn sonunda, sizi cok daha iyi seyler bekliyordur.
Herşeyde wardir bir hayir :/
Geri dönse bile sanmiyorum bunu hazmedip kabul edebilecegimi.. hani derler ya ne yardan ne serden.. öyle saçma bir ruh halindeyimHakikaten bir zaman sonra aşk falan yalan anlıyor insanlar.
Mantık evliliği yapıyor.
Haa sanma sana elbet döner,
Ama Koç burcıysa hep cebinde tutar.
Mesela balık yenisi arar,,
İkiniz içinde en iyisi neyse o olsun.Geri dönse bile sanmiyorum bunu hazmedip kabul edebilecegimi.. hani derler ya ne yardan ne serden.. öyle saçma bir ruh halindeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?