Dağılmış gibiyim..

siin06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2018
55
50
38
Merhaba hanımlar,
Yaz ortasında ilişkimi bitirmiştim. Daha doğrusu o bitirmişti. Bu süreçte ara ara iletişim kurduk. Önce pisman oldugunu söylemişti sonra ise benim hatalı olduğumu. O böyle git gelli olunca bende güvenemedim. Tekrar barışmadık. Ve smdi görücü usulü ile tanıştığı biri ile ciddi bir yola girdiğini öğrendim. Ve bir kaç ay içinde böyle birsey yapması beni cok dağıttı. Size sorum; Sevgisi gerçek degil miydi yani, ve insan sevmediği biri ile nasıl evlenir?

Son düzenleme:
Canım tipik aileci çocuk ,muhtemelen ailesi uygun buldu evlencek , sakın üzme kendini, umarım en hayırlısı olur senin için de..

Insanlar sevme ihtimali olan biriylede evlenebilir

Sevmediğini istemediğini nerden çıkardınız istiyorki bu yola girdi

Ya bu seni sevmediği anlamina gelmiyor elbette ki sevmistir,ama hani biri gelir pat diye aşık olursun
gecmisten bagimsiz olur boyle seyler

Canım tipik aileci çocuk ,muhtemelen ailesi uygun buldu evlencek , sakın üzme kendini, umarım en hayırlısı olur senin için de..
Evet ailesinin bulduğu ve kendilerine şehir/memleket olarak daha yakın biri..

Sizi sevmiştir zamanında ama ayrılıklar pat diye olmuyor aslında aranızda ki sevgi azalmış ki ayrılmışsınız, sevmediği biriyle evlendiğini düşünerek kendinizi avutmayın , sevmese istemese kimse zorla evlendiremez herhalde koca adamı

Sevmiyosa da sevme ihtimalini görmüştür.Muhtemelen ailesininde istediği onayladığı tamamen mantıkla hareket ettiği bir işe girmiş.Yapıcak bir sey yok anlaşamamışsız.Ciddi oldugu bu kızlada ilk sorunda sen aklına geliceksin ulaşmaya calışacak belkide ya ben artık erkekleri anlayamıyorum onların sevgi anlayışı çok farklı aslında çok da sevgilerini sorgulamamak lazım acaba beni seviyor mu? sevmiyor mu? sevdimi sevmedimi hiç mi sevmedi ki vs vs....Sonra bize kafayı yediriyolar.Hayatına bak boşver.

Hayatıma bakmak için uğraşıyorum. Neden diye bile soramadım kendimi tüketiyorum..

Bazen uzun sureli iliskilerde, aslinda iliski ve sevgi bitiyor ve aliskanliga donusuyor.
Ayriliktan sonra, Giren o zaman suresinde de aliskanlikta yok olup, normal hayata donuş yapiliyor.

Eski sevgiliniz muhtemelen ailesinin, evlen, bir yuva kur, mürvetini gormek istiyoruz ölmeden, bak şole bir kiz warmis cok iyi tam bize gore diye beynine işledilerse.

Ve sizinkinde de o istek, dusunce wardiysa olmustur.

Suan, cok caniniz yaniyordur anlayabiliyorum, ama inanin sizin kotu sandiginiz seylerinn sonunda, sizi cok daha iyi seyler bekliyordur.
Herşeyde wardir bir hayir :/

Hakikaten bir zaman sonra aşk falan yalan anlıyor insanlar.
Mantık evliliği yapıyor.
Haa sanma sana elbet döner,
Ama Koç burcıysa hep cebinde tutar.
Mesela balık yenisi arar,,

Çok güzel özetlediniz.. iyi ki olmamis diyeceğim gunlerde gelir inşallah

Hakikaten bir zaman sonra aşk falan yalan anlıyor insanlar.
Mantık evliliği yapıyor.
Haa sanma sana elbet döner,
Ama Koç burcıysa hep cebinde tutar.
Mesela balık yenisi arar,,
Geri dönse bile sanmiyorum bunu hazmedip kabul edebilecegimi.. hani derler ya ne yardan ne serden.. öyle saçma bir ruh halindeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…