Dağınık çizgi

Zbyde

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2020
145
25
28
26
Kızlar benim adetim gecikti gecikince test yaptım çok çok silikdi ışıkda belli oluyodu nerdeyse çok inceydi hatta yine buraya atmıştım herkes gördü tekrarlamak istedim bu gün yaptım damlattığımda yine çok çok silikdi 10 dakika geçti bu hali aldı yarın kan vericem ama meraktan duramıyorum böyle olup hamilr olan varmı.

Eklentiler

• IMG-20210317-WA0011.webp
    IMG-20210317-WA0011.webp
    9,4 KB · Görüntüleme: 69
Olabilir, olmayadabilir. Çizgi şu an tam net belli olmuyor ama hafif bir çizgi var gibi geldi bana. Kan tahlilini verdiğinde kesin sonucu görmüş olursun, hayırlısı olsun :KK200:

Canım kuruma çizgisi olabilir ayrıca test bozuk olabilir.tekrar yapmanda fayda var

Canım kuruma çizgisi olabilir ayrıca test bozuk olabilir.tekrar yapmanda fayda var
Vallaha birsürü test yaptım daha idrarı emmeden incecik çizgi çıkıyodu buda son yaptığım böyle olunca kafam karıştı sancılarımda var kaç gündür adet görücem diyorum olmuyo direk kan verim ben en iyisi ya 🤦

Kızlar benim adetim gecikti gecikince test yaptım çok çok silikdi ışıkda belli oluyodu nerdeyse çok inceydi hatta yine buraya atmıştım herkes gördü tekrarlamak istedim bu gün yaptım damlattığımda yine çok çok silikdi 10 dakika geçti bu hali aldı yarın kan vericem ama meraktan duramıyorum böyle olup hamilr olan varmı.
Hamile misiniz. Bende de aynı çıkmıştı. Bende gitcem doktora

Hamile misiniz. Bende de olmustu boyle. Doktora gidicem bende

Back
X