Arkadaşlar elimde değil bir türlü düzene giremiyorum,çok dağınık biriyim.toplanmak içinde dikkatimi vermem gerekir,odaklanmam lazımki toplayayım.ya okadar çok bulaşık çıkarıyorum ki birgün halam geldi,sende bir sorun var heralde bir yemek yaptın on kaşık kirlettin dedi şaka ile.haklıydı aslında.bazen dikkat dağınıklığı ilacımı kullansam diyorum.konsantre olmam gerekiyor,evimi yonetemiyorum.mesela iş bölümü yapayım dyorum,bir oda bir oda şeklinde.son odayı temizlerken sil baştan diğer yerler tekrar batmış ve dağılmış oluyor.mutfagi yine bir şekilde hallediyorum ama iş çamaşıra gelince okadar beni yıpratıyor ki bı turlu kurtulamıyorum onlardan.temiz yıkanmış oluyor ama katlayıp yerine koymadan,yemek yapmam gerekiyor diyelim,çamaşır kalıyor oyle.baska işlerim oluyor çocuklara yemekti,meyveydi derken günler çabuk geçiyor.o çamaşırları unutup gidiyorum,sonra bakıyorum bir dağ olmuş bu halim normalmi? çok çöktüm.mutlu değilim kesinlikle.ne kadar isterdim heryer intizamli,düzenli olsun.hayir biri eve gelmek istese utanırım.alamam içeri. yardımcı kadın gelse temizliğe,kadın düzenli ev ister çamaşırlarımıda o düzenleyecek değilya.kimisi işler varsa uyyamazya keşke bende öyle olsam.uyanip iş yapsam,hiç
rahatsızda olmuyorum.Birde bütün işleri yapacak enerjim yok.bana fikir verin olurmu ne bileyim belki faydası olur.motivasyon ve dikkat dağınıklığıma faydası olur.
rahatsızda olmuyorum.Birde bütün işleri yapacak enerjim yok.bana fikir verin olurmu ne bileyim belki faydası olur.motivasyon ve dikkat dağınıklığıma faydası olur.
Son düzenleme: