Daha 1 sene oldu ...

Masalll92

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2016
1.415
2.147
63
Arkadaşlar benim de bu ay 1 sene olcak evleneli.. ilk günden beri anne baba olmak istiyoruz.. Rabbim tüm isteyenlere ve bize de hayırlısıyla anne baba olmayı nasip eder..
2-3 aydır adetim 1 hafta kadar gecikiyor başta antibiyotik kullandım diye oluyor demiştim ama bu ay kullanmadım bugün 1 hafta oldu gecikeli 3 gün önce test yaptım negatif çıktı bakalım artık her seferinde de insan ümitleniyo .. kafaya takmamakta elde değil

Şuanda çok feci adet sancısı çekiyorum ama hala regl olmadım evlenince geçer denildi sanki daha da kötüleşti .. yıllardır adetten önce 1 hafta boyunca bu ağrıyı çekiyorum.. dua edin de geçsin artık dayanılcak gibi değil

Regl duzeniniz degisiyodur...
Bende evlenmeden once 21 gunde bir regl oluyordum evlendikten sonra 24-25-26-27-28 gunde bir olmaya basladim sonra 2 ay ust uste 28 gunde bir oldum sonra hep 28 devam etti

Regl duzeniniz degisiyodur...
Bende evlenmeden once 21 gunde bir regl oluyordum evlendikten sonra 24-25-26-27-28 gunde bir olmaya basladim sonra 2 ay ust uste 28 gunde bir oldum sonra hep 28 devam etti

Evlendikten sonra hep 30 günde bir oldum şu bi kaç aydır sürekli değişiyo

benim son zamanlar adetim hep gecikiyordu ve bir yerde okumustum adet geciktikten sonra hamile kaliniyor diye gerçekten dogru rahim bebek ariyormus benimki hep duzenliydi son 2 3 ay bi hafta gecikiyordu her ay hamileyim diyip test yapiyordum ama degildim ve sonra hamile kaldim

benim son zamanlar adetim hep gecikiyordu ve bir yerde okumustum adet geciktikten sonra hamile kaliniyor diye gerçekten dogru rahim bebek ariyormus benimki hep duzenliydi son 2 3 ay bi hafta gecikiyordu her ay hamileyim diyip test yapiyordum ama degildim ve sonra hamile kaldim

Evet bu sekilde dusunen de olan da cok tabi. Belirsizlik yoruyor insani. Benmde yumurtlamadan sonra 3 aydir agrilarim oluyo surekli bende hep kendimi rahim hamilelige hazirliyor diyorum.

İnşaallah bende de öyledir .. yarın test yapcam..

Back
X