daha 18 im 3 aydır adet olmuyorum ne olur yardımmmmm

Majejik

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2013
139
36
118
Ben 18 yaşındayım ve 3 aydır adet olmuyorum doktora gittim ultrasonda hiç sıkıntı yok hormonlar normal bana progestan verdi bitti 10 gün geçti hala olmadım delirmek üzereyim hala olmadım şu 3 ayda 4 kilo aldım yaaa

Başka doktorlara gittin mi? 3 aydır adet olmadım diyorsun hormon değerlerim normal diyorsun ama kilo almışsın her şey çelişkili?

Ya evet işte ama ya üniversite kazandım bu sene başka şehirde onun da stresi oldu ama bu kadar gecikmezdi hiç iyice şiştim progestan kullandım diye kilo aldim

Pko olabilirsin 3 ay niye bekliyorsun hemen gitseydinya doktora.. Adet olursun merak etme ilaç biter bitmez olmuyor beklenen lazim

9 gün oldu ilaç biteli pko yok tamamen temiz çıktı ultrason 2 farklı doktora gittim yarın tekrar gidicem çok fazla ödem var psikolojik olarak etkiliyo

9 gün oldu ilaç biteli pko yok tamamen temiz çıktı ultrason 2 farklı doktora gittim yarın tekrar gidicem çok fazla ödem var psikolojik olarak etkiliyo
Çok stres yapma kafana taktikca geç gelecek çünkü,, ödemin varsa soğan kürüne başla.. Bazen hava değişiminden veya stresten gecikebiliyor ne güzel temizde çıkmış herşeyin kafana takma adette olursun

Umarim. Çok sıkıldım yarın bi tekrar doktora gideyim çözüm yoksa soğan kürüne başlarım Çünkü stres diyebilir çok karışık geçti bu yaz ama ilaç etki ederdi o zaman anladım ki yaaa​

Tatlım geçmiş olsun . Bende sürekli adet söktürücü ile adet olurum .. hep gecikir 2 3 4 ay bile geciktigi olur. Bende sorun var . Ilaci ictikten sonra 12 13 gün içinde olursun merak etme olmama gibi bir ihtimal yok ilactan sonra . Ayrıca stres yaparsan olmaz aklından çıkar kendini rahat bırak Relax ol tatlım stresin çok büyük etkisi var stres yaptıkça gecikirsin. Allah şifa versin.

Ya amin hepimize çok zor bişey. Olur mu ki yakın zamanda

10 gün olmuş ilaç bittiği günden beri değil mi?? 13 gün de oluyorsun en gec 2 -3 gün içerisinde kesinlikle olursun hayatım ama bu kadar stres yapma çünkü adet gecikmesi stresle bire bir alakali . Tarlusaldir muhtemelen ıctigin ilaç. .

Her gün 1 fincan adaçayı iç birkaç güne adet olursun. Kullandığın ilaç nedir bilmiyorum ama ultrasonda temiz çıktıysa niye ilaç vermiş ki doktor.

yok bana progestan verdi doktor ya zaten çok stresliyim çok zor zamanlar geçiriyorum

Her gün 1 fincan adaçayı iç birkaç güne adet olursun. Kullandığın ilaç nedir bilmiyorum ama ultrasonda temiz çıktıysa niye ilaç vermiş ki doktor.
Ya ben şiştim artık o yüzden verdi Civan percemi içtim ada çayı içtim aspirin içtim olmuyor normalde ben bi ağrı kesici içerim 2 gün ağrı hissetmem şimdi ilaç da etkilemedi

Ya ben şiştim artık o yüzden verdi Civan percemi içtim ada çayı içtim aspirin içtim olmuyor normalde ben bi ağrı kesici içerim 2 gün ağrı hissetmem şimdi ilaç da etkilemedi

Başka doktora mı gitsen acaba belki doktorun gözden kaçırdığı bir durum vardır. Ben geciktiği zaman ip atlar, zıplardım hemen arkasından adet olurdum. Belki sende de işe yarar.

Başka doktora mı gitsen acaba belki doktorun gözden kaçırdığı bir durum vardır. Ben geciktiği zaman ip atlar, zıplardım hemen arkasından adet olurdum. Belki sende de işe yarar.
Ya inan bana onu da denedim bu benim ikinci doktorum çok da başarılı teyzemde rahim ağzı kanseri başlangıcında bu adam teşhis koydu ama bilemedim yarın doktora gitsem mi yoksa biraz daha mı beklemem belki progestan daha geç etkiler

Bekle bakalım. Kullanan arkadaş demiş zaten mutlaka söker diye. Geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…