• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon pik olmuyor

civcivella24

Üye
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2025
588
En iyi cevaplar
1
374
18
Kızlar merhaba, ultrasonda polikistik görünüm var hormonlar normal 2 3 senedir 32 33 günde bir düzenli adet oluyorum, inositol ve bir sürü takviye alıyorum bu ay doktorla ovulasyon takibi yapıyoruz, cuma günü testim bayağı koyulaşınca kontrole gittim sağda 17 mm dominant folikül olduğu söylendi, o günden beri testlerim hep böyle hiç pik olmadı bu çatlamayacak mı demek bu testi 3 saat sıvı kısıtlaması ile yaptım bu arada

Eklentiler

• 1000049615.webp
    1000049615.webp
    34,6 KB · Görüntüleme: 18
Kızlar merhaba, ultrasonda polikistik görünüm var hormonlar normal 2 3 senedir 32 33 günde bir düzenli adet oluyorum, inositol ve bir sürü takviye alıyorum bu ay doktorla ovulasyon takibi yapıyoruz, cuma günü testim bayağı koyulaşınca kontrole gittim sağda 17 mm dominant folikül olduğu söylendi, o günden beri testlerim hep böyle hiç pik olmadı bu çatlamayacak mı demek bu testi 3 saat sıvı kısıtlaması ile yaptım bu arada
Özellikle pcos olup ovulasyon takibi yaptıranlar var mı

Canım bende de usg görüntüsü öyle hormon normal ben piki net görüyorum yapmaya devam et ben sabah ikinci idrarla öğlen 12de yapiyorum

Back
X