canım öncelikle geçmiş olsun. yazında "dr bunları anlatırken ben hep aglıyodum sonra da fenalasmısım." demişsin. ben bu kadar abartı tepki verecek bir durum göremiyorum. anladıgım kadarıyla çok hassas bir yapıya sahipsin. böyle bir ruh halinde olman sende çok büyük stres yaratır ve sırf bu stres yüzünden tedavi sürecin sıkıntılı gecebilir, tedavini olup herşey normal olsa bile yine bu stres yüzünden hamile kalamayabilirsin. şimdi sen annem sorunlar yasadı ben de bunları yasamaktan korkuyorum da diyebilirsin ama benim annem evlendikten tam 16 yıl sonra bana sahip olmuş. 16 yıl bir sürü tedaviler görmüş denemeler yapmış. ama ben bir gün bile acaba ben de anneme benzer miyim diye aklımdan geçirmedim. ve anneme de benzemedim zaten. kolaylıkla hamile kaldım. sen de aklından felaket senaryoları üretme lütfen ve annenin zamanıyla senin çocuk doguracak oldugun zamanın teknolojisinin ve ilminin de çok farklı olacagını unutma. sen rahatla, okuluna git, üniversiteli olmanın keyfini çıkar, gez, eglen, aşık ol. bu arada tedavini aksatma ve her şeyi akısına bırak.. inan bana, tedavin olumlu cevap verecek ve hayatını da bu konuya takılmadan, stres yapmadan yasarsan, sırası geldiginde de bebegini saglıkla kucagına alırsın. senin için yepyeni bir sayfa açılıyor şu günlerde, keyfini çıkar..