Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Esin korunmana izin vermedimi canimIsteyerek olmadi zaten kizlar..
Boyle bi sorunluyla buyuyeceklerine, babasiz buyumeleri daha hayirlarina olabilirYani bosanmayi 2sartla kabul ediyo ederse ya cocuklardan birini alcak ki asla vermicemi biliyo ya da omur boyu cocuklarla bi alakasi olmicak bi dakka bile gecirmick bes kurusu dahi gecmicek . Cocuklar babasiz buyumesn istiyosan bana itaat etmeye mecbursun diyo
Universite mezunuyum mezun olur olmaz evlendm evlenr evlenmez hamile kaldm kendm etti. Kendm buldum ama o zaman gercekten boyle degildi ne zaman hamile kaldim o zaman hersey degisti bi da da duzelmedi..
Esin korunmana izin vermedimi canimIsteyerek olmadi zaten kizlar..
Masallah cok hizliymissinizUniversite mezunuyum mezun olur olmaz evlendm evlenr evlenmez hamile kaldm kendm etti. Kendm buldum ama o zaman gercekten boyle degildi ne zaman hamile kaldim o zaman hersey degisti bi da da duzelmedi..
Yettim ciceemBence evden kaç..polise git.. seni sığınma evine yerleştirsinler.. bu pisliğinden silahını elinden alsınlar..darkmore nerdesin bacım??
Esiniz polis mi? Sizin acilen savciliga suc duyurusunda bulunmaniz lazim. Evi terk etmeniz gerekiyor mu bilemiyorum,korkuyorsaniz siginma evine gidebilirsiniz. Bulundugunuz ildeki doluluk oranina gore 3-6 ay arasinda kalabilirsiniz. Bosanma davasi acmis olmanizsart degil siginma evine yerlesmek icin. Cocuklarinizin ve kendinizin nufus cuzdanini almayi sakin unutmayin. Basvuruyu o sekilde yaparsiniz. Savciliga gitmeniz sart. Onlar da sizi yerlestirebilir siginmaya. Acikca soyleyin gidecek yerim yok canim tehlikede kocam cocuklarla beni tehdit ediyor deyin. Duruma gore bana ozelden yazin siginma evindeki islemleri hizlandirmaya calisirim mutlakaKizlar 2bebegim var Allaha emanet .. biri 15aylik oteki 28gunluk, esim fazlasiyla anlayissiz kiskanc bencil biri 2senelik evliligimde yapmadigi kalmadi iyi de bi isim var cok sukur cogu insan olsa gerÇekten cekmezdi kac kez bosanmanin esigine geldm ama esim yalvardi duzelcm diye aileler de arkamda olmadi hep barstm cocuklarmn hatrina smdi esm diyo ki yine bosanmicam eger bosanrsan cocuklardan birini alirim ya da bosaninca hicbisey talep etmicksn omur boyu bu cocuklar da sen de benm dusmanm olcaksn o saatten sonra senin yetistirdigin cocuk da dusmanm olur diyo ya da beni oldurcekms sonra cocuklari en son da kendini isi geregi silah tasiyo esim. Hic normal bi ruh hali yok yani..
Iste en guzel yorum..Böyle birine neden çocuk? Anlatsana biraz![]()
Saol cnm benim... inş konu sahibi dikkatle alır yazdıklarınıEsiniz polis mi? Sizin acilen savciliga suc duyurusunda bulunmaniz lazim. Evi terk etmeniz gerekiyor mu bilemiyorum,korkuyorsaniz siginma evine gidebilirsiniz. Bulundugunuz ildeki doluluk oranina gore 3-6 ay arasinda kalabilirsiniz. Bosanma davasi acmis olmanizsart degil siginma evine yerlesmek icin. Cocuklarinizin ve kendinizin nufus cuzdanini almayi sakin unutmayin. Basvuruyu o sekilde yaparsiniz. Savciliga gitmeniz sart. Onlar da sizi yerlestirebilir siginmaya. Acikca soyleyin gidecek yerim yok canim tehlikede kocam cocuklarla beni tehdit ediyor deyin. Duruma gore bana ozelden yazin siginma evindeki islemleri hizlandirmaya calisirim mutlaka
Sizi yıldırma politikasinda vayy çakal çok zekice yaklasmis diğer saftirikler çocuğu alamayacagini bile bile çocuğu bırak git derler bu daha akillica sakin kanma kendine gel zaten böle bi babaları olmasada olur ki hiç zannetmiyorum cocuklarindan vazgecsin bence boşanmak istiyosan gerçekten yapamiyosan çekme derimYani bosanmayi 2sartla kabul ediyo ederse ya cocuklardan birini alcak ki asla vermicemi biliyo ya da omur boyu cocuklarla bi alakasi olmicak bi dakka bile gecirmick bes kurusu dahi gecmicek . Cocuklar babasiz buyumesn istiyosan bana itaat etmeye mecbursun diyo