Daha 2yıllık evliyim ama bunaldimmm yardimmmmm

balimkizim

2014 ..Şuram...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2015
568
496
Meraba kızlar içimi size dökmek istedim ben 2 yıllık evliyim 9 aylık dünyalar güzeli kızım var aşk evliliği yaptım ama inanin artık yoruldum çocuğumuz olduktan sonra kocam çok saygısız oldu beni dinlemiyor kaba bir adam oldu.Evlenmeden önce çok anlayış gösterirdi.gezdirirdi. sevgi kelimeleri kullanıldı beni ise bırakırken öperdi şimdi hiç biri yok ben çok yanlız hissediyorum kendimi kendi isteyince dalmaya gidiyor denize ben istemesemde ikna ediyor ama ben arkadaşımla denize gidecem diyince bağırıyor. Beraber gidelim diyince bahane çok tek başıma kafa dinleyemedim ailesiyle altli üstlu oturuyoruz yemekleri kayinvalide yapıyor kocamla tek yemek çok nadir yiyorum çalıştığım için cocukla yapamıyorum cinsel ilişki var ama bitince eskisi gibi oluyor napayım YAA nasıl davranayimmmmm çok üzülüyorum halime ben ailem için çalışıyorum çabalıyorum para hesabı yapınca çok paracisin diyor napmaliyimmmm konuşulmuyor senle konuşulmaz diyor

Cinsel hayatta alışılmısın dısında yenilikler yapsanız ve sürpriz ilgisini cekebilecek şeyler olabilir, bazı erkekler rutine girince ilgisini göstermeye gerek duymuyor sonra da kabalaştı sanıyoruz. Değişiklik gerekiyodur. Bu kadar kırıldıgınızı bilse yapmaz kimbilir.

yeni doğan bebeği kıskanıyordur.
bebekten önce senin o evde tek ilgi alanın oydu bir bebek geldi ve sen ve bebek arasında çok güçlü bir bağ var.o bu bağın farkında ve kendisi bu bağın dışında kalıyor. itiraf etmezler etmesini de bekleme ama genelde böyle oluyor.
o sinirli olduğunda alttan al onu pohpohla sürekli öv ve onun yanındayken çocuğuna aşırı ilgi göstermemeye çalış işe yarayacaktır..tabi cinsellik de önemli..

X