Daha 4 aylık ewliyim:(

evlilik bu değil 23 yaşındasın üniversite mezunusun boşanırsın kendi yoluna bakarsın

bu adam değişmez hiç umut etme aklından bile geçirme bence

4 aylık evlisin daha hiç gerek yok yıllarını vermeye

Son düzenleme:
bence bu adamdan koca olmaz. o pişman olacak, sen evine döneceksin, bir bakacaksın yine aynı adam. daha çok gençsin. senin ne suçun var ki bu ceza gibi adamı çekeceksin. hadi gittin evine diyelim bir de kazayla hamile kalırsan ne olacak? verilmiş sadakan varmış. kaç ve arkana hiç bakma. babanlar eve bile almasınlar.

Sen canına mı susadın arkadaşım?

Hala döneyim mi diye soruyorsun?

Adama hem suçlu hem güçlü bir de arabada seni babanın evine götürürken hala kendini aklama peşinde.

Bu adam adam olmaz, olan senin gençliğine olur...

Dönme sakın.

Ama şuraya yazıyorum ki kararsızsın ve döneceksin sen!

Bence kaç kurtul! Bu adamdan koca falan olmaz. Zaten şiddet eğilimli.

bu adam seni seviyomu ya
seven insan bu kadar olamaz

sizin de söylediğiniz gibi daha 23 yaşındasınız! yani gencecik bir kızsınız. evlilik bi kumar. sizin zarlar hep yek gelmiş. barışınca düşeş olmasını beklemeyin. kolay kolay ayrılın demem ama o eve dönerseniz sizin adınıza üzülürüm... baştan beri bu halini biliyor olsanız eyvallah. gerçek yüzünü evlenene kadar saklayabilen bi adam barışmak için de melek taklidi yapabilir. buna aldanmayın lütfen

umarım her şey güzel olur. sevgiler...

Konu sahibi sana yazık diyorum. 4 aylık evlilikde bunları yaşayıp kendini kutarmayı düşünmek yerine kocamı seviyorum, burnunu sürttürmek istiyorum diyorsn kendine saygın yok anladım da seni doğuran anana da mı saygın yok derim sana...

bence de kaç kurtul bu adamdan..4 aylık evlısin ve adam senı balayında dövüyor.bismillah yaa bu adam ile bir ömür geçer mii yaa

Kesinlikle yazdıklarının hepsine katılıyorum! Harikasin!

ya kusura bakma ama cok cok kizdim sana.
alkolik bu adam farkinda deglmisin, dah ne olmasini bekliyosun sen kizim ya.
cikmazami girmek istiyosun?? hadi bide uzerine birde hamile kalsan?
icki adamin icindeki gercek dusuncelerini gosterir, hic tartmadan soyletir herseyi
ne diyo sana duymadinmi? o soylediklerinin hepsi gercek, dusunduklerinin ta kendisi
sen benim gibisini zor bulursun diyo, sen bana muhtacsin diyo resmen.
sen napican?? gidip onun haki oldugunumu gostricen.
kos git, ona muhtac oldugnuu goster.

ne zman kafani taslara vurma vaktin gelicek? ne zman aklina ucuz kurtuldugun gelicek.
sen kurtuldugunu bile bilmiyosun, normalmi geliyo sana bunlar?
bugazina yapismis bu adam senin,seven adam bunumu yapar.
kos git asik sana o adam hemde deliler gibi, boynuna o penceleriyle askindan sariliyo.
git bide cocuk yap bu adamdan

offf,, canim yapma nolur affetme bu adami
simdi kayinbaban gelicek,sana soyle duzeldi boyle duzeldi kocan diye anlaticak.
sende inanicaksin hemen,cunku inanmak istiyosun,burnu surunsun istyosun ve hah simdi surunmustur yeterince diycen hemen.

cok sinirlendim, canim belki kirdim seni ama gercekten en ictenligimde gitme diyorum,nolur gitme

Son düzenleme:
Adam hem içiyo hemde sizi dövmeye kalkıyo ve babanızın evine götürüyo ve siz hala bu adamla barışmayı düşünüyosunuz ( Burnunumu sürtsem ) Bu açıkça size değer vermemektir çünkü insan karısına böyle davranmaz.Ve en önemlisi siz bu adamı nasıl kabul ediceksiniz değişeceğinimi sanıyorsunuz? Daha 23 yaşındasınız çalışıyormusunuz bilmiyorum ama gayet güzel ayakta durabilecek bir yaştasınız.Lütfen kendinizi ezdirmeyiniz bu sevdiğiniz insanlar olsa bile...

benim çok yakın bir akrabam yaşadı aynı durumu 3 aylık kocası şiddet uyguladı,kadın da sen yaşlarda(bu kız da çok seviyordu kaçmışlardı hatta).ama o akıllı davrandı daha doğrusu kızın annesi akıllılık yaptı çekti aldı kızını 2 ayda boşattı.kız daha kocasından tam boşanmadan biriyle tanıştı,mülayim dünya iyisi bir adam,üstelik adam daha önce hiç evlenmemiş,ses yükseltme nedir bilmez.şimdi 3 yıllık evliler bir de çocukları var,çok mutlular.demem o ki o kız şimdi hala o geçimsiz herifin kahrını çekiyor olabilirdi ite kaka.bu mutlu günleri de rüyasında bile göremezdi.

alkol alan bi adamdan herşey beklenir...
şimdi sana sözler verir, bi daha olmayacak der, ben bi aptalım der, sen benim canımsın der, seni över, kendini yerin dibine sokar... konuşur da konuşur, çünkü kafa ayık....
ama sen evine döndüğünde,yine içecek bu adam.. çünkü alışkanlık bu... kolay kolay vazgeçilmez... yine içecek ve verdiği sözleri unutacak, sana eskisi gibi davranmaya devam edecek...
emin ol, içkiyi bırakmadığı sürece bu böyle devam edecek...
iyi düşün, öyle karar ver...

Canim daha 23 yasindasin ve yeni evlisinn..
Senin su anda esinle birlikte en guzel gunlerinizi gecirmeniz gerekiyo, yani normal olani bu olmasi lazim. [SUB]

Icki gercektende butun kotuluklerin basi, bu adam yarin obur gun senin cocuklarina nasil ornek bir baba olabilir.
Evinizin rizkini bereketini gidip ickiye veriyor buda onun bencilligini belli ediyor zaten..
Onun disinda sana hakaret etmesi daha balayinizda gidip nispet yapar gibi ailesinin dovmesini yaptirmasi kisaca sizi pek takmadigini gosteriyor
Annen baban biraz agirliklarini ortya koysun derim ben ama bu adamin duzelmesi zor. Anasi babasi terbiye verememis kac yasindan sonra sen mi ugrasacan gencligine yazik gulum[/SUB]

burnunu sürttürmek te ne demek.bence eşinize minnettar olmalısınız.ne de olsa başınıza daha büyük bir kaza bela getirmeden,tek parça halinde sizi babanızın evine bırakmış
üstelik defol git demeyip taaaaaa oraya kadar zahmet bile etmiş.bu devirde nadir bu erkeklerden

konuları oku bakalım burnu sürtüp düzelen var mı

sakınn canımmm sakın..gitme aileni de kendini de maffetme.burdki çoğu kadın çok bilgili,deneyimli kulak ver onlara.ben onların sayesinde senin kocan gibi bi adamdan kurtuldum daha evlenmemiştik ama bana yaptıklarını bıkmadan usanmadan burda anlattım.onlar doğru yolu gösterdiler bana şimdi içim sadece huzurlu..İlk 1 yıl üzülürsün en fazla ben 5. ayımdayım kafam rahat.Birde çocuğun olsa ne olacak onu düşün..sakın canım yapma böyle birşey geri dönme.Acının en büyüğünü yaşamış gibi hissedeceksin sonra düzeleceksin..Lütfen dönme..O adam ömür boyu döver seni,içkiden kurtulsa bile karakteri bozuk biri anlattığın kadarıyla.

Dikkat edin onun burnunu sürttürücem diye kendi kafanızdan gözünüden hatta Allah korusun canınızdan olmayın. Neyin burnunu sürttürmesi arkadaşım böyle rezil bir adama hala sevgi saygı besleyip bu olanlar hiç yaşanmamış gibi mutlu mesut aşk yuvanızda yaşayacağınızı mı zannediyorsunuz gerçek bir aile olarak?

Son düzenleme:
Bence tedavi olmasini istegin, asker de sanirim bir takim sorunlar yasadi. Onun ve alkolün tedavisini olsun, ozaman düsünün bu durumda dönmeyin bence.
Gerci tedavi olmayi labul etcegini sanmiyorum

Evlenmiş, yaşını başını almış bir adam senin burnunu sürttürmenle değişir mi sanıyorsun?

Sadece kendi ailesini el üstünde tutan senin ailene saygısız, sana saygısız, şiddete başvuran, ilgisiz, kaba, alkolik... eee geriye ne kaldı? Burnu sürtünce anında içkiye tövbe mi eder sanıyorsun, ya da kavga anında şiddet uygulamak yerine güzellikle mi konuşacak?

Sen bir de hangi sevgiden bahsediyorsun canım? Senin sevgin hala kaldıysa eğer, aşkın karşılıksız önce bunun farkına var. 4 ayda adam zıvanadan çıkmış, bir de çoluk çocuğa karışsanız neler olur bir düşün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…