Daha 7 haftalık gebeyim çok bekledik ama bende değişiklikler var sizde yaşadınız mı?

Canım benim seninde kaynanan çok gıcıkmış allahtan benimki öyle değil yine şükür çook iyi yapmissin ne güzel bi fikir bende en iyisi gidip bi günlük aliyimda icimi dökiyim bebisime cok tesekkur ederim hepinizede hiç tanimiyorum ama arkadas oldunuz sagolun

Yaa canimm neler neler yasamissin bende insallah böyle olmam Rabbim bu günleride hiç görmemise getirsin insallah bide korona olmussun kiyamam suan nasilsin peki tüh ya
Her halime şükür Bi an önce sağlıklı bir şekilde bebişimi kucağıma alsam daha iyi olucam inşallah.
sende sabret kuzu. Bunun bi gün biteceğini düşün, bulantının bile tadını çıkar

Korkma canm belki sen öyle olmazsın..
Canim rahmetli annemde bende ve kardesimde hamileliğinde mavf olmus hep serumlarla yatarak gecirmis hamile kalma zamanimiz bile anneciğimle ayni denk geldi insallah ona cekmem oyuzden cok korkuyorum cekeceğimiz göreceğimiz varsada yasariz napalim neler yasayanlar var suraya yazmadan düsünmemistim hic her halimize sükürler olsun kucağıma aldigimda eminim hepsine değmis diyeceğim insallah

Her halime şükür Bi an önce sağlıklı bir şekilde bebişimi kucağıma alsam daha iyi olucam inşallah.
sende sabret kuzu. Bunun bi gün biteceğini düşün, bulantının bile tadını çıkar
Canimm insallah Rabbim bebislerimize sağlıkla sıhhatle almayi nasip etsin insallahh bugunlerde elbet gececekk

Ben simdilik 1 adet yatmadan önce aç karnına alıyorum ama artiyor bende 2 ye cikaricam sanırım

Ayy yazmadım ama benim annemn de hamilelikleri hep zordu Hemde herşeyi unutacaksın doğumu acıyı sancıyı herşeyi.. Sağlıkla doğsun bebeğin inşaALLAH

Ben de sizin gibiyim, bulantılar insanı hayata küstürebiliyor, çok şükür bizim hafif neler var diyorum ama psikolojinin bozulması çok normal bir de hormonlar var, çizgi filme bile anlayabiliyor insan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…