Daha 7 haftalık hamileyim normal mi?

• Konu Sahibi Konu Sahibi ZOE
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ZOE

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2011
1.732
657
198
Selamlar,

kendi hesaplamalarıma göre daha 7 haftalık hamileyim, sabahları tartılıyorum kilom aynı ama göğüslerim çok büyüdü gömlek düğmelerim kapanmıyor bu normal mi bu zamanlarda? Sizde de oldumu ?

sanırım bu durum kişiye göre değişiyor ben 7 ay önce hamileydim ve göğüslerim acayip büyümüştü sonra bebeğimi kaybettim şimdi tekrar hamileyim şimdi de aksine göğüslerim küçüldü normal haline göre biraz daha küçük :?????

evet değişiyor demek..dhaa 1.aydan böyleyse ben 9. ayı düşünemiyorum:)

Evet canım benim de daha ilk aydan büyüdüler.Hatta çamaşırlarımı değiştirmek zorunda kaldım ben.
Bir de pişik oldu ben de.Değiştirince geçti ama şükür.

Selamlar,

kendi hesaplamalarıma göre daha 7 haftalık hamileyim, sabahları tartılıyorum kilom aynı ama göğüslerim çok büyüdü gömlek düğmelerim kapanmıyor bu normal mi bu zamanlarda? Sizde de oldumu ?

çoook normal canım öncelikle hayırlı olsun allah hepimize sağlıklı bir şekilde dünyaya getirip büyütmeyi nasip etsin ben 17 haftalık hamileyim hala aynı kilodayı göğüsler dediğin gibi ilk haftalarda büyüdü hala da yanı yani 9 ayın sonuna kadar büyümüyor bir kere büyüyor öyle kalıyor..:49:

bendede ilk haftalarda büyüme çok olmuştu canım normal yani :)

aman normal diyorsanız iyi bari telaşa gerek yok:)

Hamile olduğumu öğrenmeden bir-iki gün önce katıldığım bir düğünde yeni aldığım sütyen o kadar sıkmıştı ki kopçalarını açmak zorunda kalmıştım..kendi kendime de 1 beden küçük nasıl aldım diye de hayıflanmıştım:)

benimkiler de büyüdü oldukça. yeni çamaşır almayı planlıorum. bir de zaman zaman acıyorlar bu normal mi? mesela gece yatarken ya da sabah kalkarken, veya bir yere yaslanınca????

Bütün hamiş arkadaşlarımı tebrik ediyorum Allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.. Arkadaşlar bende 23 haftalık hamileyim benim hala acıyor göğüslerim hamilelik ilerledikçe göğüslerde iğnelenmeler oluyor tabiki göğüs acıması kasık ağrıları bel ağrıları hepsi çok normal bunları ilerleyen dönemlerde sizlerde yaşayacaksınız sonuçta vucudumuz değişiklik geçiriyor...

Bütün hamiş arkadaşlarımı tebrik ediyorum Allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.. Arkadaşlar bende 23 haftalık hamileyim benim hala acıyor göğüslerim hamilelik ilerledikçe göğüslerde iğnelenmeler oluyor tabiki göğüs acıması kasık ağrıları bel ağrıları hepsi çok normal bunları ilerleyen dönemlerde sizlerde yaşayacaksınız sonuçta vucudumuz değişiklik geçiriyor...
Canın hamileşkte göğüs acısı hangi hafta başlar

Back
X