• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

daha 8 ay oldu evleneli...

kontes24

Üye
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2013
108
1
16
Samsun
eşim 7 yıl benmle beraber olmak için uğraştı her sefrinde yok olmaz imkansız dedim pes etmedi ve en son bı telfn konuşmasında nasıl olduysa evet dedım ve evlendk çok mutydum tabi oda nasıl 7 yıl hayır demişim diye düşünuodm sürekli ama evlendik gitti o adam bı pazarını bıle ayırmıo bana eskiden çıtıçıkmazken şimdi evde fırtınlar esıo ne huzur ne başka bişe var arkdşlarıyla çıkacağı zman sorun yok çıkıo bn dıyınce işim var yorgunum anlmıorm ne oldu nasıl bu kadr kötü olduk herkez bize imrenerek bakıo hala kimi görsem ne şanslısın senı çok seven kocan var dıolar bılmıolar o adam gittiiiiiiiii akşam 10 da eve gelıo 11 de uyuo bı sıkınıtım maddı yonden yok gersi hep sorun hergun kavga bıktım ya göruorm arkdşlarmı cevrmeı kıskanıorm özenıorm bu pazar 11 de gitti demın geldi ustunu değişip yşne gitti düğün varmış dukkanıda açmadı ben desem dukkan açılcak der bunu ona söledimde bnm gezmek içn ayırcak vaktım yok dıo nışanlıyken pzar 10 bize gelıodun amaaaaaaaaaaaaa :(((((((((((( of patlıcammmmm sıkıntıdan nıe böle bu adam

Eger birseye kirilip gucenmediyse kocaniz;birseyi yok klasik turk erkegi,evlendi garantiye aldi Seni.
Bizde size benzeriz.nisanliyken Annem bize gezmemiz icin uzun saatler vermiyo diye kizardi.yeni evliydik ikindi gibi disari cikmistik Hadi aksam oldu eve donelim dedi.Noluyoz dedim?evde kimin var bekleyen ?ama esim hala Boyle aksam oldu mu haydi eve..
Cepte olduk canim..

Eger birseye kirilip gucenmediyse kocaniz;birseyi yok klasik turk erkegi,evlendi garantiye aldi Seni.
Bizde size benzeriz.nisanliyken Annem bize gezmemiz icin uzun saatler vermiyo diye kizardi.yeni evliydik ikindi gibi disari cikmistik Hadi aksam oldu eve donelim dedi.Noluyoz dedim?evde kimin var bekleyen ?ama esim hala Boyle aksam oldu mu haydi eve..
Cepte olduk canim..

yaaaaaaa aynı öle napcazkı dıo çıksak bile arabayla 2 tur atıp eve gelıorz ayyy böle gitcek dıosun yanı gucenme bilmıorm hanı bu konulardan doalyı kızıorm bağırıorm hatta aşalıyorum ama o daha beter davrnıo eşşek kafalı benı cepte sayıo demek ama benı eve bırakıp kendi çıkıo ona ne diceksin bnsiz ii hoş arkadşlarıyla gezıo bna gelınce uyuo :(((

eşinizle konuştunuz mu?
7 sene bitmek bilmeyen sevgiye,evlendikten sonra ne oldu diye?
7 sene deli gibi aşık olan adam birşeye kırılsa dahi sanmıyorum ki bu şekilde intikam alsın,
oturur konuşur anlatır derdini.
muhtemelen 7 sene çok çok imkansız gördü gözünde sizi,haliyle sizi,sizinle evlenmeyi olduğundan daha çok abartarak istedi.
evlendikten sonra ise abarttığını farketti ve o ulaşılmazı elde etmenin rahatlığıyla zafer koltuğuna kuruldu,
ve o koltuktan totosunu kaldırmıyor.
önce bir konuşun bu durumu,baktınız aynı tas aynı hamam,sizde ilgilenmeyin bir süre.
bekarken bu kadar peşinizde koştuğuna göre gene koşma ihtiyacı hissedebilir.

Ayni sorunu bende yasiyorum berbat bi durum ve halancozum bulamadaim.s

eşinizle konuştunuz mu?
7 sene bitmek bilmeyen sevgiye,evlendikten sonra ne oldu diye?
7 sene deli gibi aşık olan adam birşeye kırılsa dahi sanmıyorum ki bu şekilde intikam alsın,
oturur konuşur anlatır derdini.
muhtemelen 7 sene çok çok imkansız gördü gözünde sizi,haliyle sizi,sizinle evlenmeyi olduğundan daha çok abartarak istedi.
evlendikten sonra ise abarttığını farketti ve o ulaşılmazı elde etmenin rahatlığıyla zafer koltuğuna kuruldu,
ve o koltuktan totosunu kaldırmıyor.
önce bir konuşun bu durumu,baktınız aynı tas aynı hamam,sizde ilgilenmeyin bir süre.
bekarken bu kadar peşinizde koştuğuna göre gene koşma ihtiyacı hissedebilir.

sürekli konuşmaya çalışıorm her seferinde noldu sana böle dıorm ne güzeldiik dıorm ben değişmedim böleydşm dıo kabullenmıo ama dediklerin çok doğru artık nasıl olsa onunlayım bunun rahatlığını yaşıo ama insan düşünmezmı karısını hiç acaba napıo nerde die arayıp sormuo bile umursuz oldu bırakıp gitsem belkide gelmez peşimden diyorum cesaret edemıorm gözünü korkutmaya sevıyorum eşimi ama bana kendmi çok basit hissetirio artık çok zor 7 yıl kafasının ustunde taşıyıp ilgiye sevgiye alıştırıp bırden pat diye yere bırakması kabullenılır bişe değil :(

offfffffff eski halleri gelio gözümün önune yediremıorm bu durumu sürekli ağlıorm o gttikten sonravbugun pazar ya insan demezmi 1 saatımı karıma ayırım dıe sbahın korunde gitti demın geldi ustunu değişti gitti düğün varmış sanane ya bırrak 1 saat yanımda kal pazalardan nefret edıorm artıkkkkkkkkk

çok zor bir durum. 7 yıl dile kolay sanırımm evlilik öncesi bu kadar uzatmakta doğru degil. Allah sabır versn

evde birlikte bir şeyler yapmayı deneyemez misiniz?
bende yeni evli sayılırım:-)ikimizde çalıştığımız için tatil bulduğumuzda evden çıkmak istemeyiz:1:
evde film izler oyun oynar konuşuruz
belki en azından iki taraflı mutlu olursunuz

canım seni tanımıyorum ama haline inan üzüldüm.. kafamda hayalin canlandı:5:[/QUOTE

bide tanısan kimseye anlatamıorm anlatsamda yok artık derler inanmzlar bazen ben gidip gönlünü alım dıorm haklı olduğum halde o zamanda kednime saygıslk yapmış gibi hissdeıorm neydık ne olduk allah kimseye yaşatmasın ezik oldum ya sınırden gülüuorm şimdide :)

evde birlikte bir şeyler yapmayı deneyemez misiniz?
bende yeni evli sayılırım:-)ikimizde çalıştığımız için tatil bulduğumuzda evden çıkmak istemeyiz:1:
evde film izler oyun oynar konuşuruz
belki en azından iki taraflı mutlu olursunuz

ah canımmmmmm çok dedim ama yok bi film izlıcektık not seni sevıorm 50 kere dedim akşam izleyelim die tmm dedi başladı daha 10 dk geçmedi kavga ettik saçma sapan yorumlar yaptı gitti yattı onun mutlu olması için bn aramıcam sormıcam arkdşlarına karışmıcam yorum yapmıcam şikaytet etmıcem bişe demıcem sen bnm babammısın dıo gitme falan desem öküz sinir hastası etti beniiii ayyyy yalvardığı gunler aklıma gelıo yesem doymam yaaaaaaaaaaaa sewıorm ama salak kocamı ona guvenıo heralde böle bı kız bana evet dedi evlendi die totosu kalktı bununnnnnnnnnnnn

Benim esimde iş ,arkadaş aile çevresinde güzel hanım aldı diye anılır.herseferinde dilleendirilir.eşiminde bi koltuklari kabarir,o kadar.insanin bahtı güzel olacak arkadaş..
Benim eşim geleneksel yapıda bir insan,yani sevgiliyken öyle gostermedi kendini,iş ciddiye binince oyle olduğunu gordum.seninki de öyle mi?

Son düzenleme:
Açıkçası ben ciddi bi sorun göremedim, bildiğin erkek iste.
Evlenene kadar aşkından ölür biter, o imza ne melem bişeyse o dakkadan itibaren seni çantada keklik görür.
Ha yine sever belki ama o nezaket gider, ilgi alaka uçar gider.
Olayın işleyişi böyle maalesef:1:

ah canımmmmmm çok dedim ama yok bi film izlıcektık not seni sevıorm 50 kere dedim akşam izleyelim die tmm dedi başladı daha 10 dk geçmedi kavga ettik saçma sapan yorumlar yaptı gitti yattı onun mutlu olması için bn aramıcam sormıcam arkdşlarına karışmıcam yorum yapmıcam şikaytet etmıcem bişe demıcem sen bnm babammısın dıo gitme falan desem öküz sinir hastası etti beniiii ayyyy yalvardığı gunler aklıma gelıo yesem doymam yaaaaaaaaaaaa sewıorm ama salak kocamı ona guvenıo heralde böle bı kız bana evet dedi evlendi die totosu kalktı bununnnnnnnnnnnn

ne güzel film seçmişsin:1: k.bakma tam odunmuş seninki. sonra çok pişman olur... sen de bir gün uğraşmaktan bıkınca ne yapacak acaba...kaçan kovalanır işte...ama yazık bu günler daha geri gelmez...Allah yardımcın olsun.bu arada babası yada bekçisi olmadığını kendisin anlaması lazım.

evli çiftler düğüne birlikte gitmez mi yahu..sizi niye götürmedi..bi de eşinizle ev orttamında bulundunuz mu hiç..derler ya bi insanla aynı evi paylaşmadan tanınmaz diye..

12 yildir evliligime ragmen hala arabaya binerken kapimi acan bir kocam oldugu icin üzüldüm senin durumuna :( acaba cok mu bunaltiyorsun esini? bu yüzden böyle davraniyor olabilir mi?

birde senin yerinde olsam onu umursamam yani.o cikiyorsa sende cik disari.arkadaslarinla bulus , onsuzda gayet iyi vakit gecirebildigini göster.cok esine odakli yasama hayati.erkeklerde böyle garip bir davranis bozuklugu var cünkü.birseyi garantiye aldigini düsündügünde cok özenli davranmiyorlar eskiden oldugu gibi.belkide benim evliligimi bu kadar canli tutan budur.ben gün icinde hic aramam mesela esimi.zirt pirt sevdigimi söylemem.en son ne zaman sevdigimi söyledigimi hatirlamiyorum bile :1: onsuzda cok eglenecegimi bilir mesela.kendime ayirdigim zamanlarim vardir mesela.hobilerim filan.

sen esini hayatinin merkezinden kaldir bence.bunu gördügünde etekleri yeniden tutusur :9:

Birlikte bişeyler paylaşmanız şart canım, maalesef bi tek sevgiyi paylaşmak yetmiyor bazen:31: Onun için birbirinizden beklentilerinizi oturun karşılıklı konuşun. Bu böyle devam ederse sen içine atıcaksın ve bi gün patlayacaksın. Bu da kötü sonuçlar doğurabilir:10:
Daha fazla gezin tozun, zorla da olsa çıkar dışarı. Daha çok yenisiniz, toparlayabilirsiniz her şeyi:16:

Back
X