• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

daha 8 ay oldu evleneli...

bence senin asıl sinirlendiğin nokta farklı. eşini kendine layık görmüyosun.
buyüzden her istediğini yapması gerektiğini düşünüyosun. yapmadığı için de sinirleniyosun.
ona saygı duymayı deneyerek işe başlayabilirsin. aşağılamayarak onu yücelterek istediğini elde edebilirsin.
ona yanaşmak gururunu kırmamalı o senin eşin. hiçbir zaman pişman olma. emin ol daha mutlu olursun.

Benim esimde iş ,arkadaş aile çevresinde güzel hanım aldı diye anılır.herseferinde dilleendirilir.eşiminde bi koltuklari kabarir,o kadar.insanin bahtı güzel olacak arkadaş..
Benim eşim geleneksel yapıda bir insan,yani sevgiliyken öyle gostermedi kendini,iş ciddiye binince oyle olduğunu gordum.seninki de öyle mi?
aynennnnnnnnn öle alana kadarmış hava atmaya gelinceee oooo 10 num yapılıo o işlerrr allah çirkin şansı varsın arkadaşım

evli çiftler düğüne birlikte gitmez mi yahu..sizi niye götürmedi..bi de eşinizle ev orttamında bulundunuz mu hiç..derler ya bi insanla aynı evi paylaşmadan tanınmaz diye..

ne kadar gelip gitsede aynı evde yaşamdan anlaşılmıomuş yok bizde onun arkaşlrının düğünü bn gitmem aile akraba olunca en önde götürlrm amaaaaaaaaaaaaaaa

bence senin asıl sinirlendiğin nokta farklı. eşini kendine layık görmüyosun.
buyüzden her istediğini yapması gerektiğini düşünüyosun. yapmadığı için de sinirleniyosun.
ona saygı duymayı deneyerek işe başlayabilirsin. aşağılamayarak onu yücelterek istediğini elde edebilirsin.
ona yanaşmak gururunu kırmamalı o senin eşin. hiçbir zaman pişman olma. emin ol daha mutlu olursun.

asla öle düşünmedim hatta hep ben bu kadar sevgiyi hak edecek ne yaptım die soruodum ona kendmi onunla olduğum için çok şanslı hıssedıodm ama bi düşün onca yıl okadar ilgi birden bire yerlerdesin yüceltmeye gelince onuda denedim daha beter oldu özgvnı arttı ve ınt başka kızlarla konuşurken bile yakaldım kimseyı kendmden ne ustun ne aşa görmem imkansız

valla bunun çozumunu ben dirdir yaparak buldum :)

benimki arkada$ina falan gitmez ama 6 gun ful çali$iyor, pazarda ak$am gidiyor dukkana .. ba$ka i$çi yok tek çali$tiiryor bo$ zamani bi pazar ikindiye kadar

ondada benim çenemden çekindiigi için ne istiyorsam onu yapar hakkini yemeyim
ama butun haftada ben tek ba$ima, çocuklarla ba$ etmeye çali$iyorum, uyku saati, yemek saati hiç birinde evde yok ..

sen ne istiyorsan yapalimda dirdira ba$lama hemen diyor :)

valla bunun çozumunu ben dirdir yaparak buldum :)

benimki arkada$ina falan gitmez ama 6 gun ful çali$iyor, pazarda ak$am gidiyor dukkana .. ba$ka i$çi yok tek çali$tiiryor bo$ zamani bi pazar ikindiye kadar

ondada benim çenemden çekindiigi için ne istiyorsam onu yapar hakkini yemeyim
ama butun haftada ben tek ba$ima, çocuklarla ba$ etmeye çali$iyorum, uyku saati, yemek saati hiç birinde evde yok ..

sen ne istiyorsan yapalimda dirdira ba$lama hemen diyor :)

sen şanslısın o zaman bn dırdır yapınca eve geç gelıo sonrda nerdeydın diyince napcan nerde olduğumu kafayı dınledım dio geliıp senımı dinlicektim dıooooo :) yksa bnmde çenem kuvetli ama kulanmamayı tercih edıorm çünkü işe yaramıo

ne güzel film seçmişsin:1: k.bakma tam odunmuş seninki. sonra çok pişman olur... sen de bir gün uğraşmaktan bıkınca ne yapacak acaba...kaçan kovalanır işte...ama yazık bu günler daha geri gelmez...Allah yardımcın olsun.bu arada babası yada bekçisi olmadığını kendisin anlaması lazım.
işte keşke iş işten geçmeden düzleblisek yoksa yazık olacak onca emeğe

Canim benim 2 çocuğum var.onlarla ilgileniyorum,Allah var oda ilgileniyor.arada parka bahçeye çay içmeye falan da gidiyoruz.çünkü çocuğumuz var.o parkta bahçede hoplayıp zıplarken bizde çay içiyoruz.tabi konuşamiyoruz hemen eline aliyo Telefonu internete giriyor.bende aynisini yapıyorum artık.
Beklentivicinde olmayınca daha normal geliyor hersey..

canım daha yeni evlisiniz ileride düzelir kafana takma.sende çık gez dolaş gündüz.ben yaklaşık 5 yıllık evliyim biz birçok sorun atlattık ilk 3 yıl şimdi iyiyiz.ne erkekler var karılarına farklı davranan tek sorun gezme olsun o da düzelir.belki bir sorunu vardır o yüzden bunalmıştır öyle davranıyordur.sende üsteleme bırak o hatasını düşünsün.Alllah sağlıklı mutlu geçim versin hepimize.

Back
X