Daha 8 haftalığım pantolonlarım olmuyor :(

tekbasima

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
9 Mart 2017
20
13
38
40
Ya nerdeyse hamile olduğumu öğrenir öğrenmez pantolonlarım sıkmaya başladı.Şişkinlikten dolayı. Sizde de böyle oldu mu? Yoksa çok mu kilo alacağım korkuyorum valla.

Tartıldınız mı peki?
Ben 22 haftayı bitirdim,hala eşofman altlarım oluyor. Toplamda 2.5 kilo aldım zaten ama bazen ekstra şişkinlik hissettiğim oluyor tabi. Sadece 2 pantalon aldım dısarda giymek için,yaza zaten robadan elbiselerim var onlar olur diye düşünüyorum,henüz ekstra birşey almadım tişörtlerimde oluyor hala.
Kilo almadıysanız şişkinlik olabilir. Yada çok dar giyiyorsanız ondan rahatsız oluyor olabilirsiniz.

Tartıldınız mı peki?
Ben 22 haftayı bitirdim,hala eşofman altlarım oluyor. Toplamda 2.5 kilo aldım zaten ama bazen ekstra şişkinlik hissettiğim oluyor tabi. Sadece 2 pantalon aldım dısarda giymek için,yaza zaten robadan elbiselerim var onlar olur diye düşünüyorum,henüz ekstra birşey almadım tişörtlerimde oluyor hala.
Kilo almadıysanız şişkinlik olabilir. Yada çok dar giyiyorsanız ondan rahatsız oluyor olabilirsiniz.
2 kg almay nasıl başardınız ne güzel

Ya nerdeyse hamile olduğumu öğrenir öğrenmez pantolonlarım sıkmaya başladı.Şişkinlikten dolayı. Sizde de böyle oldu mu? Yoksa çok mu kilo alacağım korkuyorum valla.

merhabalar;

Ben de inanılmaz bir şişkinlik var kesinlikle pantolon falan giyemiyorum penye eşofman altları aldım bir beden büyük onları giyiyorum. ilk gebeliğimde böyle olmamıştı. 5 aylık olana kadar fark edilmedi bile karnım. dengeli ve saglıklı beslenmeye özen gösterin hiç korkmayın. Hayırlı olsun bebeginiz...

Ilk haftalarda cok odem yapmistim ben 4 kilo almis gorunuyordum daha. Sonra o odem gecti bir anda 4 kilo gitti hamileligi 6 kilo ile tamamladim. Suan bebegim iki aylik tollamda 11 kilo vererek hamile kaldigim kilodan 5 kilo eksik bulunuyorum. Eger kilo almak yerine oden yaptiysan tuzu hizla azalt ve bool su ic. Gunde 3 4 litre. Cunku vucudun tuz tutmaya basladiysa zamanla tansiyon problemi yaratir.

Tartıldınız mı peki?
2,5 kilo aldım demişsiniz.Kaç kiloyla hamile kaldınız şuan kaç kilosunuz?

Tartıldınız mı peki?
Ben de şimdiye kadar 2 kg aldım ama sizin çok iyiymiş inşallah ben 2-3 kg alırken bebişim çok sağlıklı olur hepsi ona yarar :) az kilo almak istiyorum ama bazen alıyorum sonra ekmeği kesiyorum geri normal hale iniyorum sizin bulantıdan filan mı yoksa yemenizle mi alakalı

Bu arada konu sahibi arkadaşım eğer hamileyim diye yemeği abarttıysan durdur kendini derim çünkü 14.haftadan sonra iştah biraz artıyor haberin olsun :) 8 haftalıkken 700 gr almıştım sadece. Yani dikkat etmen şart. Ödem yapabiliyorsun ananas ye bir dilim günde ve bol su iç atıyorsun hemen

Bende yazacaktım ama 2 3 kilo alanları görünce vazgeçtim :KK70:
Toplamda 25 kilo almıştım :KK53:
Ödemdir o ödem :confused:

Şuan 15+0 dayız hiç kilo almamışım ama pantolonlarım olmuyor karnımı sıkıyir. Kilo almamış olmama rağmen göbeğim hafiften çıktı fark ediliyor ama çok enteresan tartıda hala aynı kilodayım. :)

Sizinde benimki gibi olabilir 9. Haftadan sonra pantolonlarımı giyemez oldum. Şislik oldu karnımda ben gaz diye düşündüm kabızlık sorunum da oldu.

Sizinde kabızlık problemi varsa şşkinlik olabilir. :)
Kilo aldınız mı kaç kilo aldınız?

Bende yazacaktım ama 2 3 kilo alanları görünce vazgeçtim :KK70:
Toplamda 25 kilo almıştım :KK53:
Ödemdir o ödem :confused:
:D gazdandır o gazdan... çok güldüm geri verebildin mi? Kilo takıntısı olan biriyimde ben almamak için uğraşıyorum birde çok hareket ediyorum işim gereği. İnşallah bebişim alır tüm kiloyu sağlıklı olacağı kadar alsın tabi

:KK70: gazdandır o gazdan... çok güldüm geri verebildin mi? Kilo takıntısı olan biriyimde ben almamak için uğraşıyorum birde çok hareket ediyorum işim gereği. İnşallah bebişim alır tüm kiloyu sağlıklı olacağı kadar alsın tabi
6 kilosu kaldı :)
Oda zamanla gider inşallah :)
Oğlum 3.900 gr doğmuştu

Ben de şimdiye kadar 2 kg aldım ama sizin çok iyiymiş inşallah ben 2-3 kg alırken bebişim çok sağlıklı olur hepsi ona yarar :) az kilo almak istiyorum ama bazen alıyorum sonra ekmeği kesiyorum geri normal hale iniyorum sizin bulantıdan filan mı yoksa yemenizle mi alakalı
Bende kızımda çok kilo almıştım,verirken de zorlandım,ondan dikkat ediyorum biraz aslında.
Yesem alırım kilo almaya çok müsaitim zaten.
Gerekli olanları yiyorum,aşırı kalorili faydasız şeylerden uzak duruyorum diyebilirim.
Sizde gayet iyi gidiyorsunuz bence.

Bende kızımda çok kilo almıştım,verirken de zorlandım,ondan dikkat ediyorum biraz aslında.
Yesem alırım kilo almaya çok müsaitim zaten.
Gerekli olanları yiyorum,aşırı kalorili faydasız şeylerden uzak duruyorum diyebilirim.
Sizde gayet iyi gidiyorsunuz bence.
Bıraksam bende güzel kilo alırımda tutuyorum çoğu zaman kendimi. Ama canımın istediği herşeyi yiyorum ordan hiç kısmadım. Sadece az yiyorum canım istedi diye abartmıyorum ki normalde abartan biriyim ama benim doktorum da kilo sevmeyenlerden :) sağlıklı gebelik sağlıklı bebek kolay doğum taraftarı. İnşallah öylede olurum. Herşeyden önce bebeğimin ve benim sağlığım önemli.

Back
X