Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2 kg almay nasıl başardınız ne güzelTartıldınız mı peki?
Ben 22 haftayı bitirdim,hala eşofman altlarım oluyor. Toplamda 2.5 kilo aldım zaten ama bazen ekstra şişkinlik hissettiğim oluyor tabi. Sadece 2 pantalon aldım dısarda giymek için,yaza zaten robadan elbiselerim var onlar olur diye düşünüyorum,henüz ekstra birşey almadım tişörtlerimde oluyor hala.
Kilo almadıysanız şişkinlik olabilir. Yada çok dar giyiyorsanız ondan rahatsız oluyor olabilirsiniz.
Ya nerdeyse hamile olduğumu öğrenir öğrenmez pantolonlarım sıkmaya başladı.Şişkinlikten dolayı. Sizde de böyle oldu mu? Yoksa çok mu kilo alacağım korkuyorum valla.
Ilk haftalarda cok odem yapmistim ben 4 kilo almis gorunuyordum daha. Sonra o odem gecti bir anda 4 kilo gitti hamileligi 6 kilo ile tamamladim. Suan bebegim iki aylik tollamda 11 kilo vererek hamile kaldigim kilodan 5 kilo eksik bulunuyorum. Eger kilo almak yerine oden yaptiysan tuzu hizla azalt ve bool su ic. Gunde 3 4 litre. Cunku vucudun tuz tutmaya basladiysa zamanla tansiyon problemi yaratir.Ya nerdeyse hamile olduğumu öğrenir öğrenmez pantolonlarım sıkmaya başladı.Şişkinlikten dolayı. Sizde de böyle oldu mu? Yoksa çok mu kilo alacağım korkuyorum valla.
2,5 kilo aldım demişsiniz.Kaç kiloyla hamile kaldınız şuan kaç kilosunuz?Tartıldınız mı peki?
Ben 22 haftayı bitirdim,hala eşofman altlarım oluyor. Toplamda 2.5 kilo aldım zaten ama bazen ekstra şişkinlik hissettiğim oluyor tabi. Sadece 2 pantalon aldım dısarda giymek için,yaza zaten robadan elbiselerim var onlar olur diye düşünüyorum,henüz ekstra birşey almadım tişörtlerimde oluyor hala.
Kilo almadıysanız şişkinlik olabilir. Yada çok dar giyiyorsanız ondan rahatsız oluyor olabilirsiniz.
Ben de şimdiye kadar 2 kg aldım ama sizin çok iyiymiş inşallah ben 2-3 kg alırken bebişim çok sağlıklı olur hepsi ona yarar :) az kilo almak istiyorum ama bazen alıyorum sonra ekmeği kesiyorum geri normal hale iniyorum sizin bulantıdan filan mı yoksa yemenizle mi alakalıTartıldınız mı peki?
Şuan 15+0 dayız hiç kilo almamışım ama pantolonlarım olmuyor karnımı sıkıyir. Kilo almamış olmama rağmen göbeğim hafiften çıktı fark ediliyor ama çok enteresan tartıda hala aynı kilodayım. :)Ya nerdeyse hamile olduğumu öğrenir öğrenmez pantolonlarım sıkmaya başladı.Şişkinlikten dolayı. Sizde de böyle oldu mu? Yoksa çok mu kilo alacağım korkuyorum valla.
Bende yazacaktım ama 2 3 kilo alanları görünce vazgeçtim
Toplamda 25 kilo almıştım
Ödemdir o ödem![]()
6 kilosu kaldı :)gazdandır o gazdan... çok güldüm geri verebildin mi? Kilo takıntısı olan biriyimde ben almamak için uğraşıyorum birde çok hareket ediyorum işim gereği. İnşallah bebişim alır tüm kiloyu sağlıklı olacağı kadar alsın tabi
Oo süpersinnnnnn6 kilosu kaldı :)
Oda zamanla gider inşallah :)
Oğlum 3.900 gr doğmuştu
Bende kızımda çok kilo almıştım,verirken de zorlandım,ondan dikkat ediyorum biraz aslında.Ben de şimdiye kadar 2 kg aldım ama sizin çok iyiymiş inşallah ben 2-3 kg alırken bebişim çok sağlıklı olur hepsi ona yarar :) az kilo almak istiyorum ama bazen alıyorum sonra ekmeği kesiyorum geri normal hale iniyorum sizin bulantıdan filan mı yoksa yemenizle mi alakalı
Bıraksam bende güzel kilo alırımda tutuyorum çoğu zaman kendimi. Ama canımın istediği herşeyi yiyorum ordan hiç kısmadım. Sadece az yiyorum canım istedi diye abartmıyorum ki normalde abartan biriyim ama benim doktorum da kilo sevmeyenlerden :) sağlıklı gebelik sağlıklı bebek kolay doğum taraftarı. İnşallah öylede olurum. Herşeyden önce bebeğimin ve benim sağlığım önemli.Bende kızımda çok kilo almıştım,verirken de zorlandım,ondan dikkat ediyorum biraz aslında.
Yesem alırım kilo almaya çok müsaitim zaten.
Gerekli olanları yiyorum,aşırı kalorili faydasız şeylerden uzak duruyorum diyebilirim.
Sizde gayet iyi gidiyorsunuz bence.