- 11 Mart 2013
- 33.621
- En iyi cevaplar
- 1
- 53.958
- 798
- 32
- Konu Sahibi Na_zdarovye
-
ben iyi gün parasi diyorum, kaza bela parasi demektense.seni diğer topikten de biliyorum birikiminle yurtdışı gezileri yaptığını işsiz kaldığın dönemde birikiminin işe yaradığını hatırlıyorum
birikim tabiki illa zengin olmak için değil geleceğimizi garanti altına almak ya da kaza bela gibi durumlarda elimize gelmesi için de yapılır.inşallah rabbim kaza bela göstermez de ağız tadıyla harcatmak nasip eder
doğru diyorsun kesinlikle tavsiyeni dikkate alacağımben iyi gün parasi diyorum, kaza bela parasi demektense.
zor günler icin degil guzel günler icin ayırıyorum kenara. tavsiye ederim size de
öyle çok bir birikimim yok, iyi paralar da kazanmadim. ama yine de bir guvence insana. herkesin kenarda köşede hic yoktan 5 maaslik bir parasi durmali bence
Bu hafta yapılacak işler listesi:Bu hafta yapılacak işler listesi:
Yarım Kalan Kozmetikler Listesi:
- Çamaşır makinesi içi temizleyici ile yıkanacak, YAPILDI
- Bulaşık makinesi içi temizleyici ile yıkanacak, YAPILDI
- Tezgah arkası dolabın raf üstü ve raf içleri silinip temizlenecek,
- Market alışverişi yapılacak. (Yumurta, Domates, Patlıcan, Kabak, Kapya Biber) YAPILDI
- Turşular kontrol edilip hızlı tüketim için ön plana çıkartılacak yoksa bozulacaklar.
- Buzluk içi düzenlenip, açılan yere deepfreeze içindeki ürünler taşınacak.
- Deepfreeze de bulunan yengeç surumi ve kalamar haftasonuna yemek planına eklenecek.. (belki arkadaşları davet ederim, atıştırmalık olarak yaparım) buzluktan farklı ürünleri kullandık baya yer açıldı.
- Dolaptaki biberlerin fazlaları doğranıp yemeklik olarak buzluğa kaldırılacak. YAPILDI
- Pantene saç bakım kremi (Şişede azcık kalmış, Urbanı kullanmadan önce Pantene bitirilecek ve bir daha alınmayacak) Pantene son verdiğim şansa rağmen iğrençti saçlarım birbirine yapıştı. Bitirmeden atacağım.
- V.Secret Vücut Kremi bitirilecek
- Bioxin Keratinli Argan yağı Yeni alınan yağdan önce bitirilecek KULLANILIYOR
- Rexona Deo Unutulmuş yarım şişe ön plana çekilip bitirilecek TÜKENDİ
Hoşgeldinnn =))Selam ben geldimaslında bakıyorum da kimse olmayınca yazamıyorum bende motivasyonum düşüyor
Yooo ben yazdığım vs sen yoktun yazmadın ki günlük yazsak zaten boş kalmazHoşgeldinnn =))
Ben vardım demekki ben kimse değil mişim =) bende diyorum içimde bir boşluk var neden acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?