Daha başlangıçta cinsellik

Melike4_

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2021
33
21
3
31
Selam canlar bir beyle tanıştım. Tanışma ortamımızda oldukça elit kültürlü bir ortamdı) ben etkilendim takip ettim biraz ilgisini çekecek şekilde konular bulup konuşmaya başladım. Daha sonra o yazmaya başladı çok yeni henüz ama kafama takılan bazı şeyler var mesela gündüzleri ikimizde iş güç yoğunuz gece konuşuyoruz hep gündüz hiç iletişimimiz yok. Gecede bşraz muhabbetten sonra konu sürekli fotoğraf (uygunsuz değil normal fotoğraf) atmaya geliyor ve sonrası malum +18 bende çok etkileniyorum. Ama kendimi tutmaya çalışıyorum. Bende her anlamda his doluyum ama onun tavrı ikeri gidiyor gibi geliyor. daha konuşalı birkaç gün olmuşken. Bilmiyorum belkide normaldir.Sizce?

Selam canlar bir beyle tanıştım. Tanışma ortamımızda oldukça elit kültürlü bir ortamdı) ben etkilendim takip ettim biraz ilgisini çekecek şekilde konular bulup konuşmaya başladım. Daha sonra o yazmaya başladı çok yeni henüz ama kafama takılan bazı şeyler var mesela gündüzleri ikimizde iş güç yoğunuz gece konuşuyoruz hep gündüz hiç iletişimimiz yok. Gecede bşraz muhabbetten sonra konu sürekli fotoğraf (uygunsuz değil normal fotoğraf) atmaya geliyor ve sonrası malum +18 bende çok etkileniyorum. Ama kendimi tutmaya çalışıyorum. Bende her anlamda his doluyum ama onun tavrı ikeri gidiyor gibi geliyor. daha konuşalı birkaç gün olmuşken. Bilmiyorum belkide normaldir.Sizce?
Bence değil

Daha çok yeniymiş, yanlış anlaşılabileceğini düşünmesi gerekir bu aşamada. İlişki ilerledikçe normal olabilir ama daha bikaç gün olmuşken yani ne bu canım ölüyormuş gibi

Hiiiiiiç normal değil. Ama biz kızlar böyle durumları kabullenmeyiz. Sonra bdv de konu açar dert yanarız. Ama uzak durun bu konulardan çok hoşlandıysanız 2-3 ay bi değerlendirin adamı. Çok tekin bir durum gibi gelmedi .

Yok normal degil bence ne bileyim ya boyle telefonda yeni tanistigin biriyle hic hos degil..
Yasanacaksa da biraraya gelindiginde o anki duygularla yasamak isterim bu sekilde nasil desem kendimi kotu hissederdim sanirim..

Herşey aşama aşama olmalı.daha el ele tutusmamissiniz..sarilmamissiniz..yemeğe: gezmeye gitmemissiniz ama yatacaksiniz?ciddi düşünüyorsanız aşama aşama olmalihersey..

Ne beklediğine bağlı.
iki tarafta sadece seks istiyorsa başlangıçta kurulur zaten bu muhabbet. 6 ay kuzu kuzu takılınmaz ki. Eğer hoşlandım ilişki istiyorum diyorsan ııııh olmaz. Adamın kafa başka çünkü, olursa yatarız olmazsa gider diyordur muhtemelen.

Back
X