Daha boşanmadan başka biriyle devam ediyormuş bile

Zor olmadı. Evde dört duvara nereye kadar bakacaktım. Hayatımda yaptığım yanlışlardan ders aldım ve temiz sayfa açtım. Herkesin mutluluğu kendi çabasına bağlıdır. Sizde akıllı olun eski kocanızla kafayı bozmak yerine bundan sonra hayatımı nasıl güzelleştirebilirim ona bakın.

Şu anda da doğru karar vermişsiniz zaten. Silkeleyip atmışsınız yakanızdan bi güzel. Bırakın Ne halleri varsa görsünler. siz gelecek olan güzel günlerinize odaklanın. İnşallah karşınıza sizi de mutlu edecek biri çıkar.

Canım benim adam inan kaybettiğine üzülünecek kıskanılacak Ah vah edilecek tip değil.

Allah sizi kurtarmış gerçekten bırakın ne halleri varsa görsünler eski konunuzu biliyorum sizin

Diğer konuna baktım şimdi.Cahil değilsin eğitimli bir kadınsın allah aşkına o adamdan kurtulduğun için 40 gün 40 kırk gece bayram etmen lazım.Sadaka falan dağıtman lazım.Sen hala birini bulmuş şu olmuş başkasına mı dokunacak diyorsun.Sen bence terapi falan al bacım iyi değilsin gerçekten bir kendine gel.Ben delirdim okurken sen yaşamışsın birde.

Bence siz onu hala seviyorsunuz esler kötülük yapmis olasa bile sevgiyi bir anda söküp atmaniz imkansiz ne yasamis olursa olsun. Ona dokunurmu benim gibi filan yazmissiniz ki cok cok normal daha yeni ayrilmissiniz ve onu paylasiyor gibi hissediyorsunuz sanirim. Eski esiniz cok gaddar bir adammis. Önunuze bakin.

Sorunlu insan sorunludur polyanayla da evlense yine sıkıntı yaşar hem de öyle kızları biliyoruz az çok sadece izle

Sadece takipleşmişler.

Öyle kurnaz kadınlar önce istediği adamın ailesini ele geçirip kendini bi şekilde sevdirir adamda ailesinden o kızla olduğu için ayrı bi sevgi saygı gördüğü için yaparım bu işi zannedicek ama yapamıcak emin ol nişanlıyken de evliyken eski sevgilisinin kapısında ağlayan bi adam vardı neyin oluyor diye sorma:) için rahat olsun devam etsede mutlu olmaz

inşallahhh

Sadece takiplesmisler, klasik boşluğa düşen erkek hamlesi. Kesin kız fırsatı değerlendirmek için ilk adımı atmıştır ama farketmez tabi o da cevap vermiş. Boşuna kafanızda kurmayın erkekler böyle ayrıldıklarinda hemen bekarlık özgürlük kafasına girip bı zaman sonra kafalarını taşlara vururlar. Ayrıca sizi de mutlu edecek bir erkek vardır enerjinizi ondan çekin kendinizle ilgilenin ne halleri varsa görsünler. Karma elbet çalışır merak etmeyin

Su an uzulmeniz normal. Evliliginiz cok kisa sürmüş, muhtemelen yeni dava actiniz, 1 ay sonra durusmaniz var. Sizin esiniz gibi psikopatlar asla bir kadini mutlu edemez. O kadinin hayatindan 10 birim alir, 1 birim sus payi verir sırtını sivazlar. Kadinin yaptığı iyilikleri gormez, kendisi sokaktan cicek koparip getirse dünyanın en iyi isini yapmış gibi kendini parlatir. Hiiic uzulmeyin. Esiniz hali hazirda icsel huzuru ve mutlulugu yakalayamamis birisi

Eski konunu okudum ve şok oldum, sen bunları yaşayıp hala bosaniyorum diye üzülüyormusun, bir sadaka ver bosandigin gün. O kızı alacaklarmista değer vereceklermis ay kahkaha attım, kız ne değer vermesi köle niyetine kullanacaklar işte, sende uzulup durma aklını başına topla. Erkek kıtlığı yok, seninde karşına sana hak ettiğin değeri verecek biri elbet çıkar.

Ya tamam diyelim ki o mutlu olacak. Ama sen onunla olduğun sürece mutsuz olacaksın önemli olan da bu değil mi. Gerisini salla isterse dünyanın en mutlu insanı olsun. Bu dünya yalan dünya 2 günlük bi yer ne önemi var ki

Zamanında peşimden 3 yıl koşan bir erkekle evlendim. Bana dünyayı zehir etti 4 ayda boşandık. Çok büyük hayaller kurmuştum çünkü bir aileye ihtiyacım vardı. Hem fiziksel hem de manevi şiddet gördüm.

Ayrıldıktan sonra hep hayali olan yurtdışına gitti. Hem de benim altınlarımla first classta. Orada yaşamak için. (tutunamadı geri döndü) O zaman gördüğümde çok üzülmüştüm. Ben bir yıkım yaşarken onun hayallerini gerçekleştiriyor oluşu beni üzmüştü.

Gel zaman git zaman devran döndü. Boşandıktan 11 ay sonra şimdiki eşimle evlendim. Bana gerçekten değer veren bir insan. Zorumu kolaylaştırdı. Şimdi bir de evladımız oldu. O şahıs ise ne biriyle yuva kurabildi ne de bir iş sahibi olabildi. Bir iki iş yapmaya kalkmış ama pandemi zamanı batmış. İlahi adalet işte. 33 yaşında işsiz ve yuvasız baba evinde sığıntı.

Kimin ne yaşayacağına zaman karar verir. O yüzden üzülmeyin. Haklı her zaman önünde sonunda mutlu olur.

Kız kaynana görümce kayınpeder donu yıkayacak evde hizmetci gibi kızın ederi o neyine üzüldün bunla oldu diye benim egom oksanırdı valla oh buna kaldı diye
Zannediyor musun bu kızla olunca sen unutulacaksın bu adam gelecek her akşam evde elde telefon ayrı dünyalar anca hizmetini gördürecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…