Daha boşanmadan başka biriyle devam ediyormuş bile

Onceki konunuzu okudum az once
Icim urperdi
O kiz icin ancak uzulmeniz lazim hayati batacak boyle bataklik gibi ailede diye
Ucuz kurtulmussunuz ne bicim aile duzen
Benim namusum yanimda olacak diyip oglunun yaninda degil de kendi yaninda olmasini isteyen hasta ruhlu kp ve ailesi vs 1 dk uzulmenize bile degmez tipler

Herkese merhaba öncelikle
Beni bilenler bilir buralarda. Çok kötü bi evlilik geçti başımdan. 9 aylık evliyken boşanma yoluna girdim ve daha henüz 1 ayım var davaya. Hala daha evliyim.
İlk başlarda ne kadar kafama takmış olsam da sindirdim boşanmayı ve çok mutluyum. Arkadaşlarımla ailemle çok keyifli vakitler geçiriyorum. Babamın evine geldiğimden beri bir kere bile ağlamamıştım ne kadar stresli olsam kafama taksam da. İnanın hiç onun için ağlamamıştım sadece üzgündüm bu yaşananlardan dolayı.
Ta ki bugün sayfasına bir giriyim bakıyım diyene kadar. Daha önceden onların akrabası olan bir kız vardı. Kız bu eşim olacak insanı çok istiyormuş ve bu aileyi de çok istiyormuş. Eski eşime bu kızı göstermişler ama beğenmemiş benim tarzım değil demiş. Ama ben bu olayı bilmiyodum benim çeyiz günüm bu kız da gelmişti. Bana olan bakışlarından eski eşime karşı bi şeyler hissettiğini anlamıştım ama emin olamamıştır. Hala daha o kızın bakışları aklımdan çıkmıyordu. Bizim bu ayrılma mevzuları gündeme gelmeden önce eski eşim ablası ve ben otururken konu o kızdan açılmıştı ve ben içimde tutamayıp sormuştum o kızın bakışlarından hoşlanmadığımı ve o kızla ilgili bir durumun olup olmadığını sormuştum. Ablası direkt bana sen ne kadar uyanıksın nasıl anladın hemen o kız x kişisini çok istiyodu ama x kişisi onu beğenmedi. O kız babama gelin olmak için canını veriyordu. Biz köye gittiğimizde ( köye de bu konuyu konuşmadan 1 hafta önce gitmişlerdi yani biz 8buçuk aylık evliyiz o sırada) etrafımızda dönüyordu babama hizmet ediyordu gitmeyelim diye ağlıyordu falan. Bunları anlattı eski eşim de orda ben senden başkasıyla evlenmezdim o bana göre biri değil o benim asla tarzım değil dedi.
Nedense bizim boşanma konusu olunca hep herkese dedim bakın görün o kızı getirecekler o kız tam onların istedikleri gibi biri hemen evlendirirler onunla demiştim.
Bir takipçilerine bakıyım dedim kızla takipleşmeye başlamışlar. Çok zoruma gitti daha boşanmadık bile. Siz ne kadar bana kızsanız da onun beni zaman zaman çok sevdiğini bakışlarıyla dokunuşuyla sözleriyle hissediyordum. Bu tabi ki ilişkide %10luk iyi kısmıydı kalan %90 kötüydü evet. Ama sindiremiyorum nasıl bu kadar çabuk olur. Bana söylediklerini bana dokunuşunu sarılmasını o kıza da mı yapacak. O kız tam onların istediği gibi biri. Köyde yaşıyo annesi ve babası yok. Ev kızı tamamen. Bana vermedikleri değeri ona verecekler. Çünkü bu kız onlara her istediğini yapar.
Bir erkeğin hayatı nasıl bu kadar çabuk yoluna girer. Hem de tam istediği gibi. Çok ağladım görünce kendime gelemiyorum çok zoruma gitti. Kalbim resmen acıyo boğazım düğüm düğüm oluyo napıcam bilmiyorum
Öncelikle gözyaşlarına değmez, erkekler ayrılığın ilk zamanları fark etmezler daha sonrada çok daha mutsuz olurlar şuan bir arayış içerisindedir

Eski konunuzu okudum. Bırak kime istiyorsa dokunsun o pislik ya sana dokunmaya vakti oldu mu ki 9 ayda? Zaten hep kayın ailedeymişsiniz. Kuzum sen aklını peynir ekmekle mi yedin?
Ailen mi yok? İlişkileriniz mi kötü? Babanla ilgili bir sorun mu var? Neren kendine bunu yaşattın bir de bu herifi kıskanıyorsun.

o kızın çok saf olduğu o kadar belli ki. İnanın her istediklerini yapar temizlik iş güç aileye. Eşinin alkolüne sabahlara kadar gezmesine dayağına karı kız alışkanlıklarına narsistik kişilik bozukluğuna bile katlanacak bi kız.
Hiç ses etmez. Onun her istediğini yaparak ailesine de son derece yalaka olarak onu bi kral gibi yaşatacak ve iyi ki de benden boşanmış olduğunu ve daha iyi bi köle bulduğunu hissettirecek ona. Ve mutlu olacak.. tam hayal ettiği bir evlilik..
Ben ona ah etmişken tutacak mı derken onun hayatının tam istediği gibi ilerlemesi, zoruma gidiyor

Sen çok toysun ya.
Bu kız bazı şeylere susacak. Bir süre uyumlu davranacak.
Ama kimseyi de kral gibi yaşatmayacak. Hepsinin altından girip üstünden çıkacak. Yer edinecek yerini garantileyecek. Hemen hamile kalacak. Her istediğini yaptıracak. Sana çeyizde o bakışları atan kız kimseye köle olmaz merak etme :)

Sen göz göre göre hayatını mahvetmişsin. Kurtulduğuna sevin. Ve yoluna bak.

o kızın çok saf olduğu o kadar belli ki. İnanın her istediklerini yapar temizlik iş güç aileye. Eşinin alkolüne sabahlara kadar gezmesine dayağına karı kız alışkanlıklarına narsistik kişilik bozukluğuna bile katlanacak bi kız.
Hiç ses etmez. Onun her istediğini yaparak ailesine de son derece yalaka olarak onu bi kral gibi yaşatacak ve iyi ki de benden boşanmış olduğunu ve daha iyi bi köle bulduğunu hissettirecek ona. Ve mutlu olacak.. tam hayal ettiği bir evlilik..
Ben ona ah etmişken tutacak mı derken onun hayatının tam istediği gibi ilerlemesi, zoruma gidiyor
Saçmalama ya😂 kiz saf falan degil saf kiz evli adamin peşinde dolasmaz. Simdi onda ana yok baba yok aile ortamina merak saldi. İlk zamamlar iyi gibi davranir davet eder temizlik yapar anacim babacim gorumceye ablacim o mala kocacimm.bunlar patlarlar en basta gorumceyle patlayacak.hicbirsey olmasa Allah var.gorumce planlari yaparken Allahi unutmus

+1. Kesinlikle durum böyle. Anası babası yok sesi çıkmaz diye alınan köydeki kızlar var ya anasının gözü oluyor. Benim çocukların amcasına öyle birini buldular. Kız köyde gelin. Afedersin herkesin ağzına etti. Kimse baba evine bile gidemiyor. Velev ki gittiler önlerine bir bardak çay vermez. Birçok malın da üzerine çöktüler. Hepsini kırana tıktı.
Bu ailenin hakkından da bu kız gelecek belli
Acaba bilmiyorum dediğiniz gibi mi. Çünkü bir yandan düşünüyorum sıfır gurur sıfır düşünce bu kızda. Biliyo daha öncesinde eski eşimin asla onu beğenmediğini. Nasıl olur da daha boşanmadan bile kabul eder. Gerçekten onların her istediğini yapan onlara yalakalık yapan ve krallar gibi hissettirecek kadar kölelik edecek biri olmasın da. Gerçekten değerimi anlasınlar istiyorum mumla arasınlar beni bana yaşattıklarından dolayı vicdan azabı çeksinler istiyorum mutlu olmalarını istemiyorum
Arası herkesle iyi olandan korkacaksın, ben bu yaşıma kadar bunu gördüm. Çünkü herkesle iyi olunmaz. Oyuncu bi tip bu belli.

Siz kendinizi sabitlemişsiniz onun tam istediği gibi hayatı olacağına. Olacakları yalnız Allah bilir. Boşanıp, hayatınıza bakın. Ne geçmişi ne de o kişinin geleceğini düşünmeyin.

Saçmalama ya😂 kiz saf falan degil saf kiz evli adamin peşinde dolasmaz. Simdi onda ana yok baba yok aile ortamina merak saldi. İlk zamamlar iyi gibi davranir davet eder temizlik yapar anacim babacim gorumceye ablacim o mala kocacimm.bunlar patlarlar en basta gorumceyle patlayacak.hicbirsey olmasa Allah var.gorumce planlari yaparken Allahi unutmus
Saf olan tek kişi var konuda, o da konuyu açtı. 🎃

Kocanızla gitmek istediğinizde kayınpederinin " benim namusumu kimse bir yere götüremez" dediği, sapkın anlayışlı aileyle hayatını birleştirmiş üye değil misiniz siz? Korkunç bir şeyin içinde yaşıyordunuz, o adam kime dokunursa dokunsun bırakın, zaten gece o mekan bu mekan gezmekten size de doğru dürüst dokunmuş değil anlattığınız kadarıyla. Siz adamın ailesiyle evlenmiş, arada gelip oynayacağı oyuncağı mı kalmak istiyordunuz. Böyle bir aileye giden kadın da mutlu olacaksa olsun yani. İyi ki kurtulmuşsunuz bunlardan.

Sizin yerinizde olsam o kızın varlığına sevinirdim. Çünkü bu gıcık adam size saldırmaz, bitsin gitsin gözüyle bakar.
Kıza gelince köylüsü onun hakkından gelir merak etme. Onlar birbirinin diliyle konuşur. O kadar vasat, kötücül bir adam ki( eski konunuza baktim) benden sonra Adriana Lima ile çıksa arkama dönüp bakmam.

Kötü bir durum evet ama sizin onu unutmanız için daha kolay oluyor böyle durumlarla karşılaşmak akıllarda acaba diye birşey kalmıyor.

mantıken çok doğru ama hissiyat olarak elimden gelmiyo üzülmek istemiyorum ama düşündükçe deliye dönüyorum onu sevecek olmasını kaldıramıyorum
narsist biri onu sever mi sence...o kız ses etme z istedikleri gibi biri diyorsun ya ..o kız yerini bulsun başta yapar sonra burunlarından getirir.
adam seni arayacak duruma gelir .yaksınlar oğullarının başını yaşa gör ...bu kadar sinsice bekleyen bir kadının iyi olmasını beklemiyorsun sanırım

Alsınlar başlarına çalsınlar bulunmadık bursa kumaşı oğullarınıç hiç takma boşver. İyi olsa zaten ayrılmazdın.

Valla sizin için sevindim, o kız için üzüldüm desem?
Bahsettiğiniz iğrenç şeylere katlanmak zorunda kalacaksa gerçekten, üzücü yani. Umarım dişli biri çıkar da bütün aileyi şöyle hallaç pamuğu gibi bi attırır bi güzel. Yoksa gerçekten üzücü yani.
Size geçmiş olsun diyorum yürekten.
Bir saniyeniz bile fazla bu oçeye, bir damla gözyaşınız bile fazla yani.

Beni bilenler bilir buralarda. Çok kötü bi evlilik geçti başımdan. 9 aylık evliyken boşanma yoluna girdim ve daha henüz 1 ayım var davaya. Hala daha evliyim.
İlk başlarda ne kadar kafama takmış olsam da sindirdim boşanmayı ve çok mutluyum. Arkadaşlarımla ailemle çok keyifli vakitler geçiriyorum. Babamın evine geldiğimden beri bir kere bile ağlamamıştım ne kadar stresli olsam kafama taksam da. İnanın hiç onun için ağlamamıştım sadece üzgündüm bu yaşananlardan dolayı.
Ta ki bugün sayfasına bir giriyim bakıyım diyene kadar. Daha önceden onların akrabası olan bir kız vardı. Kız bu eşim olacak insanı çok istiyormuş ve bu aileyi de çok istiyormuş. Eski eşime bu kızı göstermişler ama beğenmemiş benim tarzım değil demiş. Ama ben bu olayı bilmiyodum benim çeyiz günüm bu kız da gelmişti. Bana olan bakışlarından eski eşime karşı bi şeyler hissettiğini anlamıştım ama emin olamamıştır. Hala daha o kızın bakışları aklımdan çıkmıyordu. Bizim bu ayrılma mevzuları gündeme gelmeden önce eski eşim ablası ve ben otururken konu o kızdan açılmıştı ve ben içimde tutamayıp sormuştum o kızın bakışlarından hoşlanmadığımı ve o kızla ilgili bir durumun olup olmadığını sormuştum. Ablası direkt bana sen ne kadar uyanıksın nasıl anladın hemen o kız x kişisini çok istiyodu ama x kişisi onu beğenmedi. O kız babama gelin olmak için canını veriyordu. Biz köye gittiğimizde ( köye de bu konuyu konuşmadan 1 hafta önce gitmişlerdi yani biz 8buçuk aylık evliyiz o sırada) etrafımızda dönüyordu babama hizmet ediyordu gitmeyelim diye ağlıyordu falan. Bunları anlattı eski eşim de orda ben senden başkasıyla evlenmezdim o bana göre biri değil o benim asla tarzım değil dedi.
Nedense bizim boşanma konusu olunca hep herkese dedim bakın görün o kızı getirecekler o kız tam onların istedikleri gibi biri hemen evlendirirler onunla demiştim.
Bir takipçilerine bakıyım dedim kızla takipleşmeye başlamışlar. Çok zoruma gitti daha boşanmadık bile. Siz ne kadar bana kızsanız da onun beni zaman zaman çok sevdiğini bakışlarıyla dokunuşuyla sözleriyle hissediyordum. Bu tabi ki ilişkide %10luk iyi kısmıydı kalan %90 kötüydü evet. Ama sindiremiyorum nasıl bu kadar çabuk olur. Bana söylediklerini bana dokunuşunu sarılmasını o kıza da mı yapacak. O kız tam onların istediği gibi biri. Köyde yaşıyo annesi ve babası yok. Ev kızı tamamen. Bana vermedikleri değeri ona verecekler. Çünkü bu kız onlara her istediğini yapar.
Bir erkeğin hayatı nasıl bu kadar çabuk yoluna girer. Hem de tam istediği gibi. Çok ağladım görünce kendime gelemiyorum çok zoruma gitti. Kalbim resmen acıyo boğazım düğüm düğüm oluyo napıcam bilmiyorum
O kızda emin ol seni kıskanacak hayatı boyunca... çünkü senin ex seni sevdiği gibi onu sevemeyecek...

Benim kv 5 sene bi kızın peşinden koştu oğlu için şuan aynı binada oturmalarına rağmen düşman gibiler bayramlara bile gidip gelmezler 😂 o yüzden tam onlara göre olanlardan kork şuan zor biliyorum ama zamanla göreceksin asla yapamazlar eşin de felaket karaktersizmiş tencere kapak olmuşlar sen onlara çok fazlaydın inan bana

O kızda emin ol seni kıskanacak hayatı boyunca... çünkü senin ex seni sevdiği gibi onu sevemeyecek...
Bence ondan değil de konu sahibi kaçıp hayatını kurtardı ben böyle bir eş ve ailesi ile baş başa kaldım diye kıskanır anca.
O eş konu sahibini de düzgün sevmemiş çünkü kötünün iyisi diye kıskanmaz.
Konu sahibi çok sevinmeli bence kurtulduğu için

Onun aldatmak için pişman olmasına gerek yok ki. Onun için evlilik annesine babasına ve kendisine hizmet edecek bir cariyesinin evde bulunması, kendisi için de sabahlara kadar başka karı kızla gezmesi ve eve gelince de karısının koynuna girmesidir. ailesine iyiyse karısı baş tavıdır ve ona ses etmeyince sevilir karısı.
Ya karı kızla gezip üstüne karısına seni seviyorum diyecek bir adamın mutluluğuna mi üzülüyorsunuz, mutlu olsa ne yazar olmasa ne yazar Allah aşkına. Yolunu şaşmış batmış üstelik ailesi de aynı zihniyet ve siz de mutlu olacaklar diye üzülüyorsunuz öyle mi? Üstelik bu adamin o kızı aldatacagindsn emin olduğunuz hâlde ya onu severse diye üzülüyorsunuz. Aldatan adamın sevgisinden ne gelir açın gözünüzü lütfen ya.!

Back
X