Yazık ya üzüldüm balla daha bosanmadan. Ama ne yapardım... ben de gider esimin kıyasladıgı veya kıskanacsgı tarzda biriyle takipleşirdim. Arada flort falan olmasa da sizin esinizi takıp ettiginiz gibi oda sizi ediyordur eminim etmiyosa da sayfayı herlese acık kullanırdım sırf gorsun diye. Kız hatta valla bak ac bir fake zjjsf biraz liseli işi olacak ama fakenin hesabını gizle birkaç takipçi kas foto falan koyma fotosuz bir sayfa olsun ama biosuna söyle esini ezecek kendini kıyaslayacak bir unvan yaz birde sporcular koyuyor ya güç heraketi emojisi falan onlardan koy esin seni takip ediyorsa yatar kakar o sahsın hesabını imceler kimmiş necymiş diye. Birkac fotonuda begen ordan. O fakeye takmaktan yeni kıza vakit ayıramas. Tabi non uzerine hesab acma bildirim gidebiliyor birde adını tam yazdysan soyadınj ksalt. Valla çatlasj kudursun ya o keyif yaparken sen babanın evinde dizini kırıp oturup onun yasını tutacagınj mı sanıyor . Olurda hesap sorarsa hayırdır bosanıyoruz kimseyi acıklamak zorunda degilim falan daha da cıldırsın . Sjsjd ya terazi yükselenim nalet ossun kısasa kısas yasamaktan gebericem
Hele cocugun ailesinin yaptıgı hemen kabul ettilr mi? Size hiç dönüş yaptılar mı nedir sorun yardımcı olabilegimiz bir konu mu. Sen nasılsın iyimisin vs vs diye. ... ve onlar size hep istedigimiz gibi bir gelin mi diyorlardı kız için