daha bosanmamismi sayiliyorum

mavibilgisayar

sana inanır sana güvenir senden yardım isteriz
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2015
468
422
18
7 eylülde bosanma davam vardı. Mahkemede tek celsede bitti bosandik. Eski eşim bossnma tebliğini almış bana da ulaşması için postaya v erdirmis. Iki defa geri dönmüş tebliğ evde olmadığından şimdi ne olcak üçüncü defa mi yollattiracak ve polisle gelir demis üçüncüsü dogru mu söylüyor. Bir bilginiz varmi. Ve benimle mahkemede boşandığı ama elime tebliğ geçmediği için hala evli görünüyoruz ama o başkası ile nisanlanmis şimdi davayı temyize götürüp beni aldatiyo diye dava acilirmi

Anlamadım şimdi ben derdinizi gercskten boşanıp kurtuldum mu diye soruyorsunuz yoksa sizden boşanıp nişanlanan Adam'ı dava edebilir miyim diye?

Anladığım bir de çocuk var. Boşanmış ve nişanlanmış . Yüz göz olmak , hazımsızlık yaşıyor gibi davranmak Çocuğunuzu ve sizi yıpratmaktan öte işe yaramaz. Derdiniz buysa bence boşverin.

Dilerim bundan sonra tertemiz bir sayfanız olur.

kız boşanmışsın daha ne peşindesin adamın nişanlanmış davayı tekrardan acayım mı diyorsun k.bakmada adam nişanlandıysa seninle boşanır boşanmaz seninleykende varmıs o kız gibime geldi

Benim adresim hala eski eşimin oturduğu ev. Baba evine aldırmadım daha oraya mi gider ki. Ama iki kere gelmiş geri dönmüş. Ikametgahimin olduğu adrese yollasa orda ben yokum herhangi biri alabilir mi ordan

Bende onu düşünüyorum zaten biz anlaşamadık anlaşmalı bosnadik daha doğrusu tehditler ile anlaşmalı boşanmak zorunda kaldım kızımın velayetinide kendi aldı kizima nafaka vermemek için. Çocuk sende kask ama velayet bende kalacak dedi. Dava bitince cocugu da vermedi.Şimdi davayı bozsam kızım için diyor gerçi gene tehdit eder ama bilemiyorum

Benim adresim hala eski eşimin oturduğu ev. Baba evine aldırmadım daha oraya mi gider ki. Ama iki kere gelmiş geri dönmüş. Ikametgahimin olduğu adrese yollasa orda ben yokum herhangi biri alabilir mi ordan

herhangi biri almaz ama kaıyı çalıp alan çıkmayınca komşuya haber verip muhtara bırakır

hakim olması gereken gibi davranırsa geçerli olmaz

mahkemede kayıtlı baba evine gelmeli tebligat

çocuğu vereceğim demiş vermemiş

neden temyiz ertmediniz şimdiye kadar

adamın nişanı vs değil çocuk önemli

bir de okuyanlara söyleyeyim velayeti bende olsun sen bakarsına inanmayın mutlaka olay çıkıyor velayet kimde ise o bakar diğeri alırsa ceza davası bile açılır

çocuk kaç yaşında?
adam bi de nişanlanmış demek ki evlenecek
keşke velayeti bırakmasaydınız

Kızım dört yaşında. Kendisinin durumu iyi olduğu için nafaka çok vermesi gerekirmiş ondan dolayı vekalet bende kalsın dedi. Gerçi bu velayeti tehditle aldı mecburen imzaladım. Hi bisey almadım evimden kızım bana gelsin yeter dedim ama onuda kaybettim. Ogrendimki nisanlanmis.Ve aldığı kişi bekar kiz.Nisanlisi bakmaz ise bana yollucakmis. Bakarsa yollamicakmis. Kendi durumu iyi doğu illerininin birindrn bekar kiz almis. Kızın durumu iyi değilmiş eski eşime mecbur gibi bisey yani rahat yaşam için. Bide anlamadığım şey tamam doğudaki şehirlerde durum pek iyi değilde sen bekar kızını bosanma davası henüz bitmemiş çocuklu bi adama nasıl verirsin demi. Çok garip gerçi eski eşimin abiside ilk karışım ayrılınca gitti doğudan bi kadın aldı ama aldığı kadın iki çocuklu bir duldu. Abisi dengini buldu ama eski eşim bekar kiz bulmuş.

Çocuğunu düşün sen çocuğunu. Bırak kiminle nişanlandıysa nişanlandı.

Siz delirdiniz mi nasil verirsiniz cocugunuzu.
Cocugumu istemiyorum diye acik acik soyleseniz ya...
Anne olana hic bi tehdit sokmez cocugunu da velayetini de nafakasini da alirdi.nasil boyun egiyorsunuz ki ne ile tehdit ediyor sikayet edin.
Bosanir bosanmaz da evlenmeyi biliyor temyiz edin tehdit edildim çocuğumun velayetini ve nafaka ustiyorum deyin.
Cocugunuz o cahil kadinla ve bencil babadi ile mi büyüsün yazik...daha cok kucukmus bir de.
Valla dunyayi başına yikmaniz lazim ama bence sanki siz cocugunuzu istemiyorsunuz ayak bagi olur diye.

Encok cocuga uzuldum ya nasil verdiniz byuk konusmiyim olsem vermem allah limseye yasatmasim ben bir hafta ayri kaldim hayat durmustu sanki 11 yasinda olmasina ragmen sanki onu kaybetmisim gibi hisle yasamak cok zordu bence ugras al cocugu nasil tehtitle alir ya ayy adama bak simdi nedesem az şuna adam kotulukle isini halletmis bununla igrsmaya deymez ama cocugu alma sansin varsa ugras derim baskada kendisi ne halivarsa gorsun

Tebligatinizi hemen muhtara sorun belki almışlardır ama sizin haberiniz olmasın siz temyiz etmeyin diye size yalan söylüyorlar eğer muhtara birakilmissa alın oradan hemen
hemen temyiz carelerini arayın
Sizi resmen kandirmislar
Avukatinuz yok muydu
Bunlara nasıl izin verdiniz
Bakarsan yanında kalacakmis bakmadan verecekmis ne demek ya mal mi eşya mi bu söz konusu bir çocuk
Siz de bunu sorun yapacaginiz yerde hala bekar kızla evlenmesini dert ediyorsunuz
Allah akıl fikir versin

Yani inanılır gibi degilsiniz,
Çocugun velayeti bende olsun ama çocuk sende kalsın dedi sende kabul ettin çünkü bunu nafaka vermemek için istedi. Yani orda madem öyle çocugum bende kalsın da sen nafaka vermesen de olur diyemedin mi.
problem para değilse.
Burdan bakınca çocugu kendi isteğinle bırakmışsın ve şuan tek yaptıgın yeni nişanlıyı kıskanmakmış gibi görünüyor.
(çocugu sonuçta babasına bırakmışsın ama ne olursa olsun küçük bir çocuk annesinin yanına yakışır)

ALLAH askına ne tehdıtı ya....çoçuğunuzun velayetı sızın canınızdan onemlımı...nasıl babaya bırakabılıyorsunuz anlamıyorum.....bence adam nışanlanmıs şoyle boyle dava acsam yerıne o velayetı nasıl gerı alsam dıye dusunmelısınız....annesınız ya...bır cocuğun babasından once annesıne ıhtıyacı var

Allahim ya.
Hanfendi size ne nisanlanmis evlenmis?
Sizene kizin babasi kizi vermis.
Sizene ya?
Artik o adamla yollariniz ayrildi.
Herkeside elestirmekten geri kalmiyosunz maasalah.
Bide kendinizi elestirseniz keske.
Yavrunuz gitmis ellerinizden hanfendi.
Uvey anneye kalicak simdi.
Az birazda buna dertlenin be. Pes.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…