- 18 Ekim 2015
- 468
- 422
- 18
- Konu Sahibi mavibilgisayar
-
Anlamadım şimdi ben derdinizi gercskten boşanıp kurtuldum mu diye soruyorsunuz yoksa sizden boşanıp nişanlanan Adam'ı dava edebilir miyim diye?7 eylülde bosanma davam vardı. Mahkemede tek celsede bitti bosandik. Eski eşim bossnma tebliğini almış bana da ulaşması için postaya v erdirmis. Iki defa geri dönmüş tebliğ evde olmadığından şimdi ne olcak üçüncü defa mi yollattiracak ve polisle gelir demis üçüncüsü dogru mu söylüyor. Bir bilginiz varmi. Ve benimle mahkemede boşandığı ama elime tebliğ geçmediği için hala evli görünüyoruz ama o başkası ile nisanlanmis şimdi davayı temyize götürüp beni aldatiyo diye dava acilirmi
Benim adresim hala eski eşimin oturduğu ev. Baba evine aldırmadım daha oraya mi gider ki. Ama iki kere gelmiş geri dönmüş. Ikametgahimin olduğu adrese yollasa orda ben yokum herhangi biri alabilir mi ordan
Bende onu düşünüyorum zaten biz anlaşamadık anlaşmalı bosnadik daha doğrusu tehditler ile anlaşmalı boşanmak zorunda kaldım kızımın velayetinide kendi aldı kizima nafaka vermemek için. Çocuk sende kask ama velayet bende kalacak dedi. Dava bitince cocugu da vermedi.Şimdi davayı bozsam kızım için diyor gerçi gene tehdit eder ama bilemiyorum
Çocuğunu düşün sen çocuğunu. Bırak kiminle nişanlandıysa nişanlandı.Kızım dört yaşında. Kendisinin durumu iyi olduğu için nafaka çok vermesi gerekirmiş ondan dolayı vekalet bende kalsın dedi. Gerçi bu velayeti tehditle aldı mecburen imzaladım. Hi bisey almadım evimden kızım bana gelsin yeter dedim ama onuda kaybettim. Ogrendimki nisanlanmis.Ve aldığı kişi bekar kiz.Nisanlisi bakmaz ise bana yollucakmis. Bakarsa yollamicakmis. Kendi durumu iyi doğu illerininin birindrn bekar kiz almis. Kızın durumu iyi değilmiş eski eşime mecbur gibi bisey yani rahat yaşam için. Bide anlamadığım şey tamam doğudaki şehirlerde durum pek iyi değilde sen bekar kızını bosanma davası henüz bitmemiş çocuklu bi adama nasıl verirsin demi. Çok garip gerçi eski eşimin abiside ilk karışım ayrılınca gitti doğudan bi kadın aldı ama aldığı kadın iki çocuklu bir duldu. Abisi dengini buldu ama eski eşim bekar kiz bulmuş.
Bende onu düşünüyorum zaten biz anlaşamadık anlaşmalı bosnadik daha doğrusu tehditler ile anlaşmalı boşanmak zorunda kaldım kızımın velayetinide kendi aldı kizima nafaka vermemek için. Çocuk sende kask ama velayet bende kalacak dedi. Dava bitince cocugu da vermedi.Şimdi davayı bozsam kızım için diyor gerçi gene tehdit eder ama bilemiyorum
Kızım dört yaşında. Kendisinin durumu iyi olduğu için nafaka çok vermesi gerekirmiş ondan dolayı vekalet bende kalsın dedi. Gerçi bu velayeti tehditle aldı mecburen imzaladım. Hi bisey almadım evimden kızım bana gelsin yeter dedim ama onuda kaybettim. Ogrendimki nisanlanmis.Ve aldığı kişi bekar kiz.Nisanlisi bakmaz ise bana yollucakmis. Bakarsa yollamicakmis. Kendi durumu iyi doğu illerininin birindrn bekar kiz almis. Kızın durumu iyi değilmiş eski eşime mecbur gibi bisey yani rahat yaşam için. Bide anlamadığım şey tamam doğudaki şehirlerde durum pek iyi değilde sen bekar kızını bosanma davası henüz bitmemiş çocuklu bi adama nasıl verirsin demi. Çok garip gerçi eski eşimin abiside ilk karışım ayrılınca gitti doğudan bi kadın aldı ama aldığı kadın iki çocuklu bir duldu. Abisi dengini buldu ama eski eşim bekar kiz bulmuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?