• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

daha çok daha çok

Gece yatmadan önce dua okuyup şükredip Allah'a sığınırsan belki daha rahat uyursun.
Bu geçici bir dönemse bir şekilde üstesinden gelebilirsin.
Ama hastalık boyutuna ulaştıysa kendi kendine çözmen zor,psikiyatra gitsen daha iyi olur.
Yattıktan sonra güzel şeyler düşünmeye çalış.Mesela hayalini kurduğun bir sahneye yoğunlaşmaya çalış.
Tatil olabilir,yeni bir ev olabilir,çocuk olabilir.Böyle bir hayalini detaylarıyla gözünün önüne getirmeye çalışabilirsin.
Tv açıkken uyuyabiliyorsan sohbet programı dinleyerek yatmanı öneririm.

artık naparız bilmiyorum bozukluk mu benım bu kafa yapım sence

Niye uyuyamadığınızı pek anlamadım. Ölümden mi korkuyorsunuz, yoksa manevi bir tatminsizlik mi hissediyoruz?

Ben de namazın verdiği hazzı, ne işimden, ne paramdan alıyorum. Evlesem de kocamın veya çocuklarımın hayatıma çok bir anlam katacağını düşünmüyorum. Mutlak olarak var olan bir tek O. Benim varlığım da ancak O'nunkiyle ilişkilendirdiğimde bir değer kazanıyor. Böyle anlatmakla olmuyor, biliyorum...neyse . Huzurlu bir ömür dilerim.

.

Gece yatmadan önce dua okuyup şükredip Allah'a sığınırsan belki daha rahat uyursun.
Bu geçici bir dönemse bir şekilde üstesinden gelebilirsin.
Ama hastalık boyutuna ulaştıysa kendi kendine çözmen zor,psikiyatra gitsen daha iyi olur.
Yattıktan sonra güzel şeyler düşünmeye çalış.Mesela hayalini kurduğun bir sahneye yoğunlaşmaya çalış.
Tatil olabilir,yeni bir ev olabilir,çocuk olabilir.Böyle bir hayalini detaylarıyla gözünün önüne getirmeye çalışabilirsin.
Tv açıkken uyuyabiliyorsan sohbet programı dinleyerek yatmanı öneririm.

hayal önceden cok kurardım gece mutlaka ama artık kuramıyorum..evet tv acıkken rahat uyuyorum tavsıyesınıze uyucam

desperaaa:27: desperaaa:27: her insanın başına gelir bunlar anksiyete bozukluğu : endişe ,kuruntu,vesvese,huzursuzluk ,kaygı dan ibaret olan bir rahatsızlık yani mutsuz neşesiz olman gerekmez sadece bazı nedenlerden dolayı bu tür bu rahatsızlığın olmuş olabilir herhangi bi durum bile tetikler

aha efuli sende bendensın efuli:D:D

hah aynen cocugum olsa dahada artar bu fikrim zaman cok kısa gelmeye başlıyor akıyor ellerımden ve ben yaşlı ve pişman bır ınsan olmak ıstemıyorum cok taktım cok mezarın yanından gecıyorum hergun dolmusla oraya baktıkça bunlarda yiyip içti güldü diyorum bıseyler benı dürteliyor tesekkurler yorum

Peki sanada tuhaf geliyomu suanda gercek sandıgımız herseyin gercek olmaması..öbür dünya için duyduklarımiz sanki masal gibi gelmesi ama asıl masal bu dünyanın olması..geçmiste PEygamber Efendimiz ve diger peygamberlerin yasadı şeyler ve öldükten sonra sonsuz hayatın olması sanki rüya gibi akıl almıyor

İmza

işte bana hersey tuhaf gelıyor bulut ustunde yuruyor gıbıyım yolda bıle sankı yurumuyorum gıbı gercekte gıbı değilim gerceği arıyor gibiyim

Back
X