• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Daha çok hangi tip kitaplar okursunuz ?

Daha çok hangi tip kitaplar okursunuz

• Ankete Katılan
    58
her tür kitap okurum okuduğum kitapların sayısı belli değil çok okumayı seviyorum en son agatha chrıstıe nin on küçük zenci romanını okudum

anketteki iki şık hariç hepsi bana uygun zaten tek ya da iki çeşit kitap tercihi yanlış beslenme gibi bir şey her öğün kurufasulye yemek demek .. dönemime göre ilgime göre ağırlık verdiğim türler olabilir ancak keskin bir hat çekemem unutulan bilim ve felsefe kitaplarım da mevcut okunacak ve okunmuş olan..

Bende her türlü kitabı okurum ama özellikle din kitapları,siyaset,psikoloji okuyorum bu sıralar.

Aslında hepsi diyecektim ama çok uzun zamandır roman okumadığımı farkettim:)Yine de elime geçse okurum , ama uzun zamandır roman türünde kitap almadım.

Dünya klasikleri, psikoloji, dini kitap..kitap okumayı çok severim, sadık okuyucuyum.

Her türden kitap okumaya çalışırım.Ayrım yapacak olursam da edebi ağırlıklıları tercih ederim!

kendimi içime kapatmak istediğim her an kitap okurum, en iyi ilacım. çeşitli tarzlarda bana verdiği bilgiye ve sürükleyiciliğine bakarım.

edebiyat ve felsefe karışımı kitaplar çok hoşuma gider, bunlar dışında psikanaliz ile ilgili kitapları seviyorum mesela sigmund freud ve arno gruen'in kitapları

Back
X