Daha cok yeni hamileyim deneyimli anneler yardimci olur musunuz🥲

mucizelereinanin1

Üye
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2023
390
167
23
2 gun once doktora gittigimde keseyi gordu ama bebegi gormedigini soyledi adet duzensizligim oldugu icin ne haftasini soyledi ne baska bisey 2 hafta sonra gel tekrar bakalim dedi keseyi gordugune gore sizce asagi yukari kac haftalik hamileyimdir 2 aydir adet olmuyordum o yuzden hesaplayamiyorumda 2 hafta sonra kalp atisini duyariz dedigine gore suan 4 haftalik falan mi oluyo

2 gun once doktora gittigimde keseyi gordu ama bebegi gormedigini soyledi adet duzensizligim oldugu icin ne haftasini soyledi ne baska bisey 2 hafta sonra gel tekrar bakalim dedi keseyi gordugune gore sizce asagi yukari kac haftalik hamileyimdir 2 aydir adet olmuyordum o yuzden hesaplayamiyorumda 2 hafta sonra kalp atisini duyariz dedigine gore suan 4 haftalik falan mi oluyo
Evet tahmini 4. 5. Haftadasiniz büyük ihtimalle. Ben kalp atışını 6+4 de duymuştum o haftalara denk gelecek sizinde sanırım.

Ben 6 haftalıkken keseyi gördük. 8. Haftada da kalp atışını. Benim de ilk gebeliğim olduğu için pek bilgim yok kese gayet sağlıklı görünüyor dedi o kadar bebek gördük görmedik bişey demedi ben de bilmediğim için sormadım 😂

Ben 5 haftalıkken kalp atışını duydum ama bazıları en erken 7 haftada duyuyor, sizinki muhtemelen 4 hafta civarıdır

İlk kese sonra içerisinde bebek görünüyor ve kalp atışları duyuluyor. Keseyide ölçüp bakıyorlar ama usg kaç haftalık olduğunu keseden bilmiyor. Bebeğin ölçümü kaçıncı haftada olduğunu gösteriyor. 2 hafta sonra gittiğinizde kaç haftalık olduğunuzuda öğrenirsiniz. Diğer üyelerinde dediği gibi yüksek ihtimalle 4-5 haftalıksınızdır.

Back
X