merhaba arkadaşlar öncelikle aranızda yeniyim ve siteyi kullanmayı tam olarak bilmiyorum derdimi anlatıp
sizlerle birlikte rahatlamak ve
tüp bebek tedavisinde ban yol gösterip tavsiyelerinize ihtiyacım var
benim adetlerim düzensiz bir ilaç kullanıyorum onun sayesinde her ay düzenli bir şekilde regl oluyorum
bir çok yere gittim bekarlıktan bu yana yumurta yetmezliği dendi 3 senelik evliyim kasım ayında korunmayı
bırakıp direk dra gittim sağda 4 solda 5 yumurtam olduğunu fazla zaman kaybetmeden menegon iğnesine
başladık ama vücudun cvp vermedi dedi bu durumda ne tüp bebek nede aşılama olmaz dedi ama benden
hiçbir tahlil istemedi hiçbirşeye bakmadı eşimede bakılmadı çok araştırdım ettim ben son noktaya kadar
elimden gelen herşeyi yapmak istiyorum birkaç tüpbebek merkeziyle görüştüm 27 yaşındayım bu arada
reglin 3, günü tahliller yaptırdım AMH testinide yaptırdım cvp bekliyorum ben kendim çanakkaleliyim
ve bi tüp bebek merkezine başvurucam bana tavsiye edebiliceğiniz merkez ve dr istiyorum birkaç yer buldum
ama karar vermek zor şuan istanbul tüp bebek bahçeci ve fertijin seval taşdemir önerilemlerde lütfen bana
yardımcı olun artık dahada geç kalmak istemiyorum...