daha da geç kalmak istemiyorum!!!

cocobasil

Üye
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2012
14
0
16
Çanakkale
merhaba arkadaşlar öncelikle aranızda yeniyim ve siteyi kullanmayı tam olarak bilmiyorum derdimi anlatıp
sizlerle birlikte rahatlamak ve tüp bebek tedavisinde ban yol gösterip tavsiyelerinize ihtiyacım var
benim adetlerim düzensiz bir ilaç kullanıyorum onun sayesinde her ay düzenli bir şekilde regl oluyorum
bir çok yere gittim bekarlıktan bu yana yumurta yetmezliği dendi 3 senelik evliyim kasım ayında korunmayı
bırakıp direk dra gittim sağda 4 solda 5 yumurtam olduğunu fazla zaman kaybetmeden menegon iğnesine
başladık ama vücudun cvp vermedi dedi bu durumda ne tüp bebek nede aşılama olmaz dedi ama benden
hiçbir tahlil istemedi hiçbirşeye bakmadı eşimede bakılmadı çok araştırdım ettim ben son noktaya kadar
elimden gelen herşeyi yapmak istiyorum birkaç tüpbebek merkeziyle görüştüm 27 yaşındayım bu arada
reglin 3, günü tahliller yaptırdım AMH testinide yaptırdım cvp bekliyorum ben kendim çanakkaleliyim
ve bi tüp bebek merkezine başvurucam bana tavsiye edebiliceğiniz merkez ve dr istiyorum birkaç yer buldum
ama karar vermek zor şuan istanbul tüp bebek bahçeci ve fertijin seval taşdemir önerilemlerde lütfen bana
yardımcı olun artık dahada geç kalmak istemiyorum...

canım insallah bebeğine kavuşursun. yazdığını okuyunca şaşırdım doğrusu, tek yumurtası olan insanlarda spermi olmayanlarda bile umutsuzluğa kapılmıyorlar, bir kere tedaviye yanıt alamadın diye çocuk sahibi olamayacağını söyleyen doktora şaşarım doğrusu... bende de yumurta tembelliği vardı 31 yaşında olmama rağmen yinede şükürler olsun yeterli yumurta toplandı hatta dondurulacak kalitede yumurtalarım oldu. ilk tedavim negatifle sonuçlandı, dondurulmuş embriyo transferi ile hamileyim şuannda şükürler olsun. bende eğer istanbulda olsaydım bahçeciye ya da seval taşdemire giderdim, insallah sende senin için en iyi yere gidersin. umutsuzluğa kapılma ama bence yaşında çok iyi ben 31 yaşında başladım diye kendimi kötü hissediyordum ama artık anneliğin yaşının olmadğını anladım:)

senin adına çok sevindim canım ne güzel sonuçlanmış ben umutsuzluğa kapılmıyorum zaten doktorumdan hiç memnun kalmadım dediğim gibi
bana yeterli geldiğini sanmıyorum menogon kullandım ama onunda dozu düşüktü çünkü görüştüğüm birkaç dr yumurta varsa neden yüksek
dozda başlanmadı demişti herneyse ben sil baştan başlamak istiyorum seval taşdemirin nokta atışlarının iyi olduğunu duydum bahçecide de
bi akrabam 9. denemesinde Halit Fırat Erdenle bebeişi oldu sen nerde yaptırdın cnm

Canım merhaba, yazdıklarını okuyunca bende yazayım dedim. benim seninkinden daha farklı bir sorunum vardı. yaşım 36 bende tüp bebek denedim.fakat olumsuz oldu. ama tüp bebeğe başlamadan senin eşinin tüm tahlilleri yapılması gerekiyor. doktorunun bunları istemeden hemen hüküm vermesi yalnış geldi bana. hiç ümitsizliğe kapılma benim durumum senden çok daha vahimdi hatta temmuz ayında istanbul tüp bebek merkezinde tedaviye başlayacaktım aret kamar ile. Ama Allah'ım bana kendiliğinden verdi şu an doğal yolla hamile kaldım. benim tavsiyem merkezini iyi seçmen ve herşeyden önce senin ve eşinin tüm tahlilleri yapılıp tedaviye ondan sonra karar verilmesi. umarım herşey gönlünce olur. fakat şunu da söylemeden geçemeyeceğim başarması en zor şey biliyorum ama moral ve psikoloji bu işlerde çokk önemli. ben kafamdan atmıştım nasıl olsa temmuzda tüp bebeğe başlayacağım diye ve bir anda oldu. moralini yüksek tut canım yaşın daha genç. umarım herşey gönlünce olur.

ilk deneyimim olacak benim o yüzden doğru karar vermek istiyorum tabikide ilk ve son olup olumlu sonuçlanmasını
ister insan ama bakalım hayırlısı diyelim inş

saol cnm inş. moralimi ne kadar yüksek tutmaya çalışsamda bazen umutsuzluk olmuyor değil hani şuan bazı tüp bebek merkezlerine
maille ulaştım ve ilk ilgiyi gösteren istanbul tüp bebek dönüş yaptı görüştük bakalım evet dediğin gibi eşime hiç bakılmadı şuana dek
belki eşimdede birşeyler var bunun hakkında bilgimiz yok doğru karar vermeliyiz ama bakalım Allah seninde bebeğini kucağına sağlıkla
almayı nasip etsin dileyen isteyen herkesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…