çok kafama takıyorum. bize karışmak istediler bazı konularda ben de izin vermedim. ayrıca çok soğuklar. kayınvalidem bana kızım canım demez. bilimiyorum bana mı öyle gliyor. kaynım daha beni hiç aramaz. kayınpederim de soğuk ben böyle bi aileye gelin olmak istemezdım. annemlerde uzuluyor. herseyımızı bız yapacaz. nısana bıle setlerı esım almadı. onlarla gorusmek ıstemıyorum( esımden bıle soguyorum yoksa cok sevıyordum
Kayınvalidem bana canım kızım demezse zerre kadar umrumda olmaz.
Kimsenin sevgisine muhtaç değilim. Zorla güzellik olmaz...
Kaynımın beni aramaması ise dünya da en son dert edeceğim şey...
Yorum bile yapmak istemiyorum.
Kayınpederimin soğukluğu onun bileceği şey, benden hiç bir şey eksiltmez.
Nişanda setimi eşimin almasına daha bile çok sevinirim, gün gelip biz şunu yaptık biz bunu yaptık diyemezler.
Dert ne olurdu biliyor musun?
Kayınvalidenin canım cicim birtanem diyip arkandan iş çevirmesi,
kaynının yılışık biri olup gereksiz isteklerde bulunması (ki örnekleri çok var forumda, abisinin evinde kalanlar mı dersin, evin anahtarını isteyenler mi...),
sana nişanda iki altın takıp sonra her ay kendilerini maaşa bağlatmaları, sizden sürekli para istemeleri...
Boşver soğuk olsunlar. En iyisi...
kaynım arasa mesela ben korkarım ne isteycek yine diye
Kayınvalidem bana canım kızım demezse zerre kadar umrumda olmaz.
Kimsenin sevgisine muhtaç değilim. Zorla güzellik olmaz...
Kaynımın beni aramaması ise dünya da en son dert edeceğim şey...
Yorum bile yapmak istemiyorum.
Kayınpederimin soğukluğu onun bileceği şey, benden hiç bir şey eksiltmez.
Nişanda setimi eşimin almasına daha bile çok sevinirim, gün gelip biz şunu yaptık biz bunu yaptık diyemezler.
Dert ne olurdu biliyor musun?
Kayınvalidenin canım cicim birtanem diyip arkandan iş çevirmesi,
kaynının yılışık biri olup gereksiz isteklerde bulunması (ki örnekleri çok var forumda, abisinin evinde kalanlar mı dersin, evin anahtarını isteyenler mi...),
sana nişanda iki altın takıp sonra her ay kendilerini maaşa bağlatmaları, sizden sürekli para istemeleri...
Boşver soğuk olsunlar. En iyisi...
canim cok güzel demissin de.. is koca da bitiyor.. maalesef ama maalesef cok erkek var esinin üstüne gitmesi icin ailesinin önünü acanbile bile esini ezdiren, eger öyle biriyse cok ceker.. insallah degildir..
yoksa aramasinlar sormasinlar aman zaralari dokunmasin da ne yaparlarsa yapsinlar sonuna kadar haklisin..mesela kaynim gelirse para istemeye gelir.. artik utanmiyo benden de istiyo.. calisiyorumyaa sanki para benim elime geciyo..kendi calismaz o pasa
Asalak insanlardan nefret ediyorum hele hem asalak hemde nankörse 100 kat nefret ediyorumm
saolun kızlarrr....1 ay sonra düğünüm var neden boyle oldum ben ya(( esımden soguyorum aslında sevıyorum da ama kafam karısıyor aılesıyle ıyı degılım dıye ondan soguyorum benı operken bıle zorla oluyor ( aslında cok cok buyuk sey yok ama kafama takıyorum..dugune bır ay kalmıs erkek tarafı kız tarafını annemı aramaz mı kına da ne getırılıcek falan fılan dıye soguklar ıste soguk babamı aramadıkları 4 ay oldu..uzuluyorlar yaa. ne olur yarım edın yorum yapın bana. esım ıyı benı cok sevıyor 5 yıldır cıkıyorduk asıktımm ona onsuz yapamazdım ama bu nıkah nısandan sonra aılesı yuzunden sogukluklarından bır seyler oldu bana. yoksa esım bır deıgımı ıkı etmez ne ıstesem alır. ııkımız de calısıyoruz zaten cok sukur. evet setı esım aldı bakalım dugunde ne takacaklar: en son olay ıse gelınbası ıcın yer ayırmıslar bır bana bır de yanımda abımın esıne. ee annem dedım ona ayarlamadılar heralde ananm napsın bılmedıgı ıstanbulda yaa ıste bunlara takıyorum yaa....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?