• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Daha dün evliliği ertelemk diye konu açmıştım!

burcuu99

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2012
466
68
73
Gaziantep
Aynen böyle . Daha dün bu saatler de evliliği ertelemek diye konu açmıştım şu an olanlara inanamıyorum.hüngür hüngür ağlıyorum resmen. Benim uzun yıllardır devam eden bir ilişkim vardı .evliliği düşünüyoduk hep sonabahara geleceklerdi kendisi Amerika da bana hazır olmadığını söledi erteledik ben de daha konuyu açmamaya kadar verdim. bugun konuşuyoruz ya öyle biriki herşeye birşey buluyor artık benim her yaptığımı tenkit ediyor ailemle ilgili laflar etmeye başladı.yok biz niye amcamlarla görüşmüyormışuz benim annem mi babamı engelliyormuş(kendisi de benim ona yapmamdan korkuyomş ilerde) böyle saçma sapan bir sürü bahane. biz farklı düşünyomşz aileler farklıymışçaslında öyle ama ben hep orta yol bulmaya çalıştım.ama ona göre hep ben değişmeliydim. ya da gerçkten evliliği istemiyor böyle bahanelerle geliyor önüme.. çok mutsuzum gerçkten sadece inandım ve güvenmiştim

Hayatında başka biri var ve sana bunu söyleyemeyeceği için aptal saptal bahanelerle gelmiş bana çok uzak değil yani bu tipleri bilirim...hiç bişey yokken pat diye biz biribirimize göre değiliz..ben evlilik sorumluluğunu alamam....................vsvsvsvsvsvs..sal gitsin ipini..inan bana bu kadar kolay söylediğim için de kızma bana..

Sebebi bir başkası da olabilir, sana sevgisi de bitmiş olabilir, soğumuş olabilir, evlilik düşüncesinden dahi vazgeçmiş olabilir. Sebebi çok çeşitli olabilir, bilemem. Tek bildiğim ve de anladığım bu evliliği istemiyor, bahane üretiyor. Her erkek gibi net bir ayrılık konuşması yapamıyor, bahanelerin altına sığınıyor.

çok kötyüm gerçkten. söledim ayrılalım git kendi yoluna ben gidim yoluma dedim hayır ddedi ne ayrılması dedi bende inceldği yerden kopsn madem dedim.kapattı suratımaa.

Baskasimi var acaba hayatinda ?
Yoksa neden boyle yapsin ki ?
Seven insan bahanelerin arkasina siginmaz .. Iyi dusun ve karar ver.

Baskasimi var acaba hayatinda ?
Yoksa neden boyle yapsin ki ?
Seven insan bahanelerin arkasina siginmaz .. Iyi dusun ve karar ver.

biz nerdeyse her an telefonla knuşuorzzz bütün şifreleri her şeyi ben de var aama bilmiyorm kimseye güven olmaz bu devirde..

Kendini geri çek seviyorsa zaten sana geri döner ...sende bekle ,herşeyi zaman gösterecek , beklemede kal

biz nerdeyse her an telefonla knuşuorzzz bütün şifreleri her şeyi ben de var aama bilmiyorm kimseye güven olmaz bu devirde..

Is arkadasim 4 yil biriyle beraberdi hergun sevgilisiyle goruduyodu ama.hergun 4-5 saat butun sifreleri vardi vs vs .. ama ayni sehirde 2 yilda baskasiyla berabermis cocuk. Yani erkekler isterse yapar guven olmaz.

benim şahsi fikrim yıllarca söylemediği lafları söylemeye kusurları bulmaya tenkitleri yapmaya başlayan erkek gidicidir.. umarım hayırlısı olur sizin durumunuz böyle olmaz mutlu olursunuz.. ama ailenizi daha evlenmeden tenkit etmeye başlayanla evlilik ??? sizi sevgili iken üzüyorsa bilin evlendiğinizde de aynısı fazlası olur.. seven üzmez bence böyle.. allah yardımcınız olsun..

Evlilikten korkuyor. Su an amerıkada yaşadığı hayat ona tatlı geliyor. Seni Amerikalı kizlarla kıyaşlıyor kendince.

Back
X