Daha evlenmeden yoruldum.

Visnereceli24

Zamansız gelecek güzelliklere ihtiyacımız var. 🌸
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Mart 2019
788
1.173
63
Merhaba hanımlar.
Düğünümüzü kendimiz yapıyoruz kvgiln destegi yok, herşeyi nişanlım kendisi yapıyor, buna rağmen kv her fırsatta nişanlımla tuttuğumuz düğün salonuna istemeyerek tuttuklarını söylüyor bana, çok pahalı da değil bizi zorlamayacak fiyatta.
Hiç bir istekte bulunmadım maddi olarak zorlamadım ama kv bana sürekli çok şanslısın benim oğlum gibi birini buldun, tabi buldun melek gibi oğlanı deyip duruyor, sinir oluyorum sırf arada nişanlım var diye tepki vermiyorum. Nişanlım da "annem gelinim aramıyor beni diyor annemi ara" diyor ama hiç içimden gelmiyor aramak iyice soğudum. Rahatsız oldugum seyleri nisanlima sòylemeli miyim sabredip susmalı miyim sizce ?

Merhaba hanımlar.
Düğünümüzü kendimiz yapıyoruz kvgiln destegi yok, herşeyi nişanlım kendisi yapıyor, buna rağmen kv her fırsatta nişanlımla tuttuğumuz düğün salonuna istemeyerek tuttuklarını söylüyor bana, çok pahalı da değil bizi zorlamayacak fiyatta.
Hiç bir istekte bulunmadım maddi olarak zorlamadım ama kv bana sürekli çok şanslısın benim oğlum gibi birini buldun, tabi buldun melek gibi oğlanı deyip duruyor, sinir oluyorum sırf arada nişanlım var diye tepki vermiyorum. Nişanlım da "annem gelinim aramıyor beni diyor annemi ara" diyor ama hiç içimden gelmiyor aramak iyice soğudum. Rahatsız oldugum seyleri nisanlima sòylemeli miyim sabredip susmalı miyim sizce ?
Baştan konuşun bu konuları siz onları düşünüp üzülmesin diye susuyorsunuz ama o sizi susturdugunu haklı çıktığını zannediyor büyük ihtimalle bütün sorunlarınızı başta konuşun ki herşey olup bitmeden sonuca baglansin yoksa hep sizden birşeyler beklerler

Valla okurken sistim.
Kendi evlenememe nedenimi anladim sanirim, zirvaya gercekten tahammulum yok. Ben olsam o KVye "sen neyden bahsediyorsun Allah askina, hem tek kurus koymadin hem de para hakkinda dirdirlaniyorsun kafan iyi mi ablaaaaa" derdim net. Siz demeyin tabi:olamaz:

Valla okurken sistim.
Kendi evlenememe nedenimi anladim sanirim, zirvaya gercekten tahammulum yok. Ben olsam o KVye "sen neyden bahsediyorsun Allah askina, hem tek kurus koymadin hem de para hakkinda dirdirlaniyorsun kafan iyi mi ablaaaaa" derdim net. Siz demeyin tabi:olamaz:
Emin ol öyle bir tepki versek hiç bir gelin bu hale gelmez çünkü s*ç yüze geç dize demiş ya atalar aynen öyle biz susuyoruz tepemize çıkıyorlar

Konuşan hep olacak. Kv olmazsa bir başkası. Hayatının tadını çıkar. Sende özelsin. Sende melek gibisin tek oğullar kıymetli değil. Takmadığını düşündüğü için zaten daha çok söyler. Gülmek hayatının tadını çıkarmak en güzel öç almaktır farkında olmadan aslında..

Baştan konuşun bu konuları siz onları düşünüp üzülmesin diye susuyorsunuz ama o sizi susturdugunu haklı çıktığını zannediyor büyük ihtimalle bütün sorunlarınızı başta konuşun ki herşey olup bitmeden sonuca baglansin yoksa hep sizden birşeyler beklerler
Erkekler bu evrede biraz daha aileci oluyor. Cümlelerimi seçemem ailesini kötülüyorum zanneder diye çekinip konuyu açamıyorum.

Valla okurken sistim.
😂 sanırım bardagi taşiran son damla o olacak.

Konuşan hep olacak. Kv olmazsa bir başkası. Hayatının tadını çıkar. Sende özelsin. Sende melek gibisin tek oğullar kıymetli değil. Takmadığını düşündüğü için zaten daha çok söyler. Gülmek hayatının tadını çıkarmak en güzel öç almaktır farkında olmadan aslında..
Haklısınız.. kesinlike öyle.

Yumuşak cevaplar ver en azından
“Oğlun daha şanslı beni bulduğu için” de mesela
Valla asıl oğlun bulmuş olmalı ki aylarca peşimden koştu dedim. Nasıl dedim bilmiyorum ama o an çok bozulmuştum bir anda ağzımdan çıkıverdi.

İyi de zaten herseyi kendinizin yapması normal değil mi =) tabi abuk subuk konusmus canınızı sıkmıs belli ki. Bence kendisine söyleyin ne söylemek istiyorsanız sakin bir biçimde. Sonucta nisanlınızı ilgilendiren Bi konu değil ki. Size aramasını söylediği zaman da annen kendi söyleyebilir diyebilirsiniZ. Türk geleneği midir nedir bilmiyorum ama erkek aileleri için oğulları evlenmeye yakın cok kıymetli oluyorlar. Size sen cok sanslıaın dediğibde cok şükür ikimizde cok şanslıyız Birbirimizle evlenecegimiz için diyebilirsiniz =)

😂 sanırım bardagi taşiran son damla o olacak.
Zaten bardak böyle damla damla doluyor. Biriken öfkeler olmadık küçük birşeyde (son damla taşınca) patlıyor.
Kolaylıklar ve mutluluklar diliyorum.
Yalnız bilin ki fazla muhabbet tez ayrılık getiriyor. Kötü olmayın, fazla samimi de.

Ya sallama cahil cahil bos bos konusuyor. Benimkide diyorki oglum akıllı. Bir defa da dediki oglumun heryeri guzel. Ben esimin parmaklariyla dalga geciodum dolma dolma diye. Bende kendini rezil ettim esimin teyzesinin yaninda dedimki boyle boyle diyor ama kaynanam kendisi de gülüyor kendi söylediğine. Bazen kotu niyetli soylemiyorlar bazen de iste onlat gencken bise gormemis. Yoksulluk bilmemne özeniyor. Alınma her lafa he de gec ama su araka sorma olayına ayarım benim kaynanamdan boyle bir talep gelmedi esim de soylemedi bana mesela ama ne gereksiz cok okuyorum bu sitede.
Isteyen arar kardesim

canım annelerin gözünde çocukları birer şaheser, birer dünya harikası. fazla takılma. bizimkinde de var, oğlumun şuyu şöyle buyu böyle... bir gün yine sayarken hiçbirşey söylemeden mfö nün peki peki anladık şarkısını açtım cep telefonumdan, bilmiyorum mesaj ulaştı mı.

biliyorum zor ama sen iyice suyunu çıkar, o bir övüyorsa sen 5 öv. ahhhh evet annecim, nasıl kaptım yumurta gibi oğlanı de mesela.

Sinir bozucu olduğunun farkındayım ama hemen hemen her kayınvalide bunu yapıyor.
Oğullarının yanına yakıştıramiyor gelin adayını.

Pişkinlik edin ayy evet nasıl şansliyim yaa
İyi ki benim için doğurmuşsun diyin..

Ayyy evet nasıl mükemmel neyse ki artık benim oluyor diyin...

Sizde övün efendim adam sizin değil mi artık .

Valla okurken sistim.
:KK33::silah:

Merhaba hanımlar.
Susmayın.
Böyle ciddi mevzularda susmak ezikliktir, saygı değil.
Nişanlınız size utanmadan sıkılmadan anamı ara diyorsa, siz de çekinmeden neden arayayım, boş konuşmaktan başka ne faydası oldu bize deyin.

Back
X