• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

daha fazlasi

Sena 84

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2015
358
266
103
41
Ev hanımın im zar zor üç beş bir kenara kiyarsin ay başında kocan para yok der verirsin kredi kartına aradı yok sen üstüne başına almasın biriktirisin o iki dakikada halleder kaynanan hasta olur senden başka gelinidie var ama o sana gelince kinusur gelip bakmadiniz komşular baktı der Oysaki aksamlari elimden geldiği kadar evini temizlemeye bile giderim ama neymiş başını bekliyecekmisim hanfendinin yani yaranamazsiniz kısaca şunu anladım sen kim olursa olsun verdikçe insanları memnun edemiyor sun sadece yazmak istedim senckendini dusunmezsen seni kimse düşünmez.

Önce can sonra canan ne güzel demiş atalarımız ama biz yapamıyoruz malesef bende kendimden başka herkesi düşünürdüm son bir aydır bir nebze bıraktım kendime odaklandımodaklandım tavsiye ederim valla çok güzel biseymis

Sen kendini seversen başkası da sever, sevmezse bile saygı duyar. Bu böyledir.

Hayatta ilk önce siz gelmelisiniz. Başkaları daha sonra. İnanın nerede bencil, umursamaz biri var eşi etrafında fır döner. Paranız kendinizde kalsın. Kvniz size çekinmeden söyleyebiliyorsa her şeyi tavrınızı alın siz de çekinmeyin.

kenara bişiler atabiliyorsan eşine hiççç söyleme, biriktir.

anladımki, insanlar için, gözlerini feda etsen, zaten kördü derler.

aman kimse kırılmasın, üzülmesin, herşey yoluna girer düzelir vs vs hiç bişiyin düzeldiği yok.

kayınpederin altını bile temizledim, .... eşim dönüp bana sen ne gelinlik yaptınki dedi :) pifff

Sen kendini seversen başkası da sever, sevmezse bile saygı duyar. Bu böyledir.
Sevmek alakali degil benimcdedigim şey şunu insanın Nazi sevdiğine olurmus kayinvalidemde biraz despottur ama elindeki 3 kurusu 2 kurşunu sana verir ama benim 2 çocuğum var biri 2 biri 6 yasinda eltilerimin çocukları 1 tane onlar benim yaptigimiz 10 da 1 ni yapmazlar
kenara bişiler atabiliyorsan eşine hiççç söyleme, biriktir.

anladımki, insanlar için, gözlerini feda etsen, zaten kördü derler.

aman kimse kırılmasın, üzülmesin, herşey yoluna girer düzelir vs vs hiç bişiyin düzeldiği yok.

kayınpederin altını bile temizledim, .... eşim dönüp bana sen ne gelinlik yaptınki dedi :) pifff
Senin yaptığın herkes yapamaz cnm boşver kocan bilmez se allah bilir unutmayalım bu dünyanın Öteki ki dünyasında var

Çok uzun yazmak istemedim ama benim kaynanan kanser hastası işin almış çevresinde böyle olan iniz varmı bilmiyorum ama kanserden kurtuluyor ama o işinin yan etkisi sürekli çıkıyor yani en sz senede bir defa bakımlı duruma geliyor ben 8 senedir elimden geldiği kadar baktım bu sefer o kadar kötü değildi benimde 2 çocuğum var biri 6 diğeri 2 yasinda anca kendime yetisiyorum yani zoruma giden bir sefer başını beklemediği diye kötü olduk diğer eltilerimindw yanına bile uğramadi ama ben en azından evini temizlemeye gittim ama o allah razı olsun demek yerine gelmedin demesi zorunda gitti diğerleriyle aynı kefeye konulmak zoruma gitti yani o yüzden herzaman fazlası

Çok uzun yazmak istemedim ama benim kaynanan kanser hastası işin almış çevresinde böyle olan iniz varmı bilmiyorum ama kanserden kurtuluyor ama o işinin yan etkisi sürekli çıkıyor yani en sz senede bir defa bakımlı duruma geliyor ben 8 senedir elimden geldiği kadar baktım bu sefer o kadar kötü değildi benimde 2 çocuğum var biri 6 diğeri 2 yasinda anca kendime yetisiyorum yani zoruma giden bir sefer başını beklemediği diye kötü olduk diğer eltilerimindw yanına bile uğramadi ama ben en azından evini temizlemeye gittim ama o allah razı olsun demek yerine gelmedin demesi zorunda gitti diğerleriyle aynı kefeye konulmak zoruma gitti yani o yüzden herzaman fazlası
Kanser hastasıysa çok takılma. Psikolojisi bozulmuştur onun da. Benim dedem de hastaydı, babam neler neler yaptı ama son zamanlarını hep babama kızarak geçirdi bana bakmıyorsun da bakmıyorsun diye tutturdu. Öyle oluyor demek ki..
Para meselesini bilemiyorum bence ihtiyacın varsa paran varken al, biriktirmeye çalışma. Evlilikte bir tarafın birikmiş parası varken diğer tarafın kredi kartını ödeyememesi de garip geliyor bana.

Kanser hastasıysa çok takılma. Psikolojisi bozulmuştur onun da. Benim dedem de hastaydı, babam neler neler yaptı ama son zamanlarını hep babama kızarak geçirdi bana bakmıyorsun da bakmıyorsun diye tutturdu. Öyle oluyor demek ki..
Para meselesini bilemiyorum bence ihtiyacın varsa paran varken al, biriktirmeye çalışma. Evlilikte bir tarafın birikmiş parası varken diğer tarafın kredi kartını ödeyememesi de garip geliyor bana.

Güzelim para niye biriktirisin çocuğun hastalanilir eşinde para yoktur S3n verirsin acil ihtiyaçlar için bir kadının herzaman cebinde 300 500 tl parası olması gerek bence ben kocaman sikistiginda 8 senedir hep veririm benim gocundugum bu değil yanlış anlaşılmış sanırım parasi olduğunda tekrar cnm sen sa vuran birisi değilsin şu 100 200 neyse koy bir kenara demiyor es olmak anne olmak böyle işte

Bence dört dörtlük mutluluk yok, en iyisi boşvermek, çalışıyorsun Mutlu olmuyorsun iş yerinde vs sorunlar oluyor, evde oturuyorsun sorunlar bitmiyor alışmamışsın ev işi temizlik beceremiyorsun, yine olmuyor, en iyisi boşver
Olduğu kadar olmadığı kader deyip geçmek lazım heralde

Iyilikten maraz dogarmis. Baktin iyilik yaramiyor mu sadece kendini düsün hatta bencil ol. Bosver takma kafana, sonucta kv hastaymis ama esini ve digerlerini bilemem.

Back
X