Daha geçen hafta hamileydim

GXUXLCEZA

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2007
972
6
96
Bursa
evet daha geçen hafta hamileydim ama bu hafta kimyasal gebelik denilen şey benide buldu. artık hamile degilim burdan arkadaşlarıma duyurmak istedim ama güçlüyüm belkide bu ilk olmadıgı için artık koca koca kaleler inşa ettim yüregimde bu yüzden daha normal karşıladım biraz agladım üzüldüm eşimle sarıldık bagladık ama iyiyim biran önce yeni ufuklara yelken açmak için kendimi toplamam lazım çünkü.:çok üzgünüm::a015:senağlama:gitme:

Canım benim bende 6 haftalıkken kalbi durmuştu.anlayabiliyorum seni.Allah hepimize güzel güzel evlatlar nasip etsin.Amin

geçmiş olsun canım.temmuz sonuydu düşüğüm maalesef.kendimizi toparlamamız lazım.ama düşünmeden edemiyorum.aklıma geldikçe gözyaşlarımı tutamıyorum.kimse anlamıyor seni.kimseyle paylaşamıyorsun üzüntünü.kendimi çok yalnız hissediyorum.eşim en büyük destekçim.stres,üzüntü,moral bozukluğu...Allahım yardımcımız olsun.bizlere sağlıklı,sıhhatli hayırlı evlatlar versin.

canım benim tam anlamıyla aynı kaderi paylasıyorum bende biokimyasal gebelik gecridim ve dün bebegimi kaybettim düsük yaptım yatıyorum simdi evde ayrıca bede bursaya yeni tasındım doktor bile k,me gideceigimi bilemeden caresizce öle kan bosaldıgını görünce cılgına döndüm allah razı olsun beyaz melek nikli arkadasımdan jımer hastenesinde doktor tavsiye etti hemen solugu orada aldım doktor baktı düşüyor dedi cogonu düsürmüssün dedi bir kac güne için temizlenr dedi benim cok sükür bir tane oğlum var yavrum tisörtünün koluyla gözyaslarımı sildi durud demezmi ANNE BEN SİLİYORUM SENİN YANAKLARIN GENE GÖZ YASI DOLYOR NE OLUR ARTIK AGLAMA BAK KOLUM ISLANDII allahım hem sükür ettim hem agladım durdum ama mavledan umut kesilmez gene olur insallah sen hangi hastane ve doktora gittin canım

bende duyurayım beni tanıyan arkadaslara bende bebegimi dün kaybettim 3 haftalıktı daha

merhaba arkadaşlar... yazdıklarınızı okuyunca göz yaşlarıma hakim olamadım. ben de 9 ay önce kimyasal gebelik yaşamıştım. bir hafta hamileyim diye mutlu mutlu dolaşırken kanları görünce yıkılmıştım. tabi o zaman kimyasal gebelik diye bir şey bilmiyordum. Çok ağlamıştım, çok üzülmüştüm. Şimdi 8 haftalık hamileyim. İlk öğrendiğimde sürekli hcg testi yaptırdım yne kimyasal mı diye. ancak keseyi görünce rahatladım. Allahım isteyen herkese anne olmayı nasip etsin inşallh. Neler hissettiğinizi çok iyi anlıyorum.

canım çok geçmiş olsun.Allahım hepimize anneliği nasip etsin.

hepinizden allah razı olsun arkadasım dilerim mevlam sizlere böle üzüntü yasatmaz

saol canım aynı kaderi paylaşıyoruz tek bi farkla senin bi oğlun varmış benimse bu 2. düşügüm.dr um tugrul erdener bursa tüpbebek hastanesinde.aslında aile dru denebilir çünkü benimde doğmama sebep olan kişi drum.çok anlayışlı bıkmadan defalarca aramama ragnem her defasında açıklayıcı cvblar verip beni rahatlatan baba gibi biri yani drum.sen jale gürlüleremi gittin ben bundan 1 sene önce jale hanıma gidiyodum ama memnun kalmadım 8 aylık tedavide hiç hamile kalamadım ayrıca adetlerim bile düzelmedi ama tugrul beye gittigim ilk ay kimyasal gebelik yaşadım ama olsun en azından hamile kalabildim 5 buçuk sene sonunda buda bi başarı.ben daha düşürmedim yani ilaçlarımı kesti drum bikaaçgün içinde kanaman başlamazsa o zaman tıbbi gereç kullanırız yani ilaç yada kürtaj dedi şimdilik ilaçları bırakalı daha 1 gün oldu bekliyorum.

inş bizimde kucaklarımız dolar rabbim kimseyi aratmasın.saol iyi dileklerin için.

evet jale gürlülere gittim canım o kadar acizdimki o ana ilgilendi gibeme geldi yani memnun kaldım diyebilrim bende suan ilaclara devam ediyorum carsamba doktora gitcem jımere sen kac yasındasın canım ilk gebeliğinmiydi kac yıllık evlisin ben 28 yasındayım 5 yıllk evliyim biroğlum var cok sükür bursaya tasınalı 2 ay oldu istanbuldan geldim arkadas olalım burada durumlarımızda aynı

bende seninle aynı şeyi yaşadım ve ikimizinde üzüntüsü yeni kanamam başlayınca çok ağladım ama sonra kızdım kendime tamam bebek istiyordum ama en azından bi kızım var ikincisi olmayacak diye bişey yok isyan etmeye hakkım yok dedim sonra toparladım kendimi inş en kısa zamanda sağlıklı bi hamileliği tekrar yaşamayı sana, bana ve isteyen herkese Allahım nasip etsin

Çok üzgünüm çoook geçmiş olsun canım gerçekten cok üzüldüm. bende 4 ay önce 33 haftalık bebegimi kaybettım benım bebeğiminde kalbı durdu seni gercekten çok iyi anlıyorum....

bende 27 yaşındayım doğgum yerim bursa yani bursalıyım.ikinci gebeligimdi öncekide ögrendikten 1 hafta sonra düştü buda öyle öncekinde düşük başladıgında girdigim ultrasonda gebelik kesesi gözükmüştü ama dr bebek düşmüş dedi kese bozulmuş iyice dedi buda kimyasal gebelik işte yada ssk doktorunun tabiriyle tutmamış.jale hanım ilgili ama çok hastası var bu yüzden tedavileri bizim gi,bi bebek istegi yogun olan insanlara ve hamile kalamayanlara çözümü yok die düşünüyorum ben şimdiki druma daha ramazanın ortasına doğtu başlamıştım ve ilk aydan daha kimyasalda olsa gebelik yaşadım buda bi gelişme yani en azından gebe kalabildim.bilmiyorum bana deselerki jale hanım bu defa kesin hamile bırakcakmış seni yok derim istemem ama gebe olsam ve jale hanım seni bekliyomuş deseler hemen giderim yani durum bu ben böyle düşünüyorum gebelere çok iyi ilgisi dogumları sonraki yaklaşımı falan süper ama benim gibi bebek özlemi çekenlere çözüm olamıyo bence.

işte bugün en acı günüm az önce wc de kana bulanmış beyaz et parçası düşürdüm.işaret parmagım büyüklügünde ve sanki ortadan ikiye bölünmüş şekildeydi görünce öyle içim dolduki annem sen bukadarmıydın bunun içindemi olucaktın neden beni bıraktın deyip aglamaya başladım.evde yanlız olmam dahada kötü etkiledi beni.direnme gücü ver Allah ım ne olur yalvarıyorum yeni bebegimi bana cabuk gönder ne olur Allahım.çok sancım vardı bi tane agrı kesici içtim heralde onun için düşerken agrım olmadı anlamadım yani ama rahim agzından çıkarken resmen hissettim baya sert geldi.ahh ahh ilk tanem olucaktın.ilkim olucaktın annem bıraktın gittin beni yapayanlız.ne olur gittigin yerden kardeşlerini bana yolla annem.deki onlara hadi gidin annemizin kucagını doldurun sıcaklıgınızı hissetsin biz iki kardeş yapamadık siz yapın de onları yolla annem ne olur söyle onlara beni bırakmasınlar çabuk gelsinler annecim.sizi çok sevmiştim.ama sizi benden çok seven Allahım aldı olsun kardeşlerinize söyleyin annemiz sizi bekliyo deyin.bitanelerim benim.

geçmiş olsun gülceza canım.bende 2 aylık bebeğimi düşürdüm seni o kadar iyi anlıyorumki allahım kimselere yaşatmasın çokk zor çokkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…