daha görüşmeden kaybettim

-Murphy

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2011
11.766
19.879
37
4 ay sonra tekrar aradım neden bitirdiğimi söyledim Hakverdi ve tekrar başladı . Okadar çok sevindim aradığıma ne zaman tanıştığımizi bile unutmamis çok şaşırdım . 1 hafta sürekli mesajlastik konuştuk ailsiyle tatile gitmişti haftasonu dönecekti. Bende pazar günü Uniden bir arkadaşım gelmişti ona söyledim görüşecegim ama erkek diye senin için sorun olur mu dedim olmayacağını söyledi bende gittim görüştüm canım şurda oturduk canım şunu yapıyoruz surdayiz diye süreklisöylüyorum . En son arkadaş sinemaya mı gitsek dedi bende hemen yine ona haber verdim oda masallah iyiymis diye cevap verdi şansa seans 5 dk sonra başlıyormus girdim hemen arada mesaj atıyorum ses yok eve geldim arıyorum cevap vermiyor sonra beni face den instgramdan heryerden sildi ve iki gündür ses yok bu kadarını haketmedim yaaa

Ne kadar da love story bir aşk hikayesi..
Ne şimdi bu yaptığın ne bakın benim çok güzel aşkım vardı mi diyorum aptal saptal yorum yapmaktan vazgecin artık yaaa sinirlerim tepede zaten ugrasamam seninle

açıkçası ben de bir kız bir erkek sinemaya gidilmesini hiç hoş bulmazdım arkadaş grubu olsa neyse ama üniden gelen arkadaşımla ne sineması yaa? Özlemişsem konuşur sohbet ederim görmemişsem onca zaman. Film izlemek de ne? Hiç normal değil adam haklı

açıkçası ben de bir kız bir erkek sinemaya gidilmesini hiç hoş bulmazdım arkadaş grubu olsa neyse ama üniden gelen arkadaşımla ne sineması yaa? Özlemişsem konuşur sohbet ederim görmemişsem onca zaman. Film izlemek de ne? Hiç normal değil adam haklı
Hoc aklımızda yoktu sinema o an düşünmedim tamam dedim ama bu kadar tepki vereceğini dusunemedim hic bisey soylemeden her taraftan silmesi bu kadarı çok fazla değil mi ama:KK43:

Ne şimdi bu yaptığın ne bakın benim çok güzel aşkım vardı mi diyorum aptal saptal yorum yapmaktan vazgecin artık yaaa sinirlerim tepede zaten ugrasamam seninle
İyi tamam da ne diyelim? Ver sevgilinin telefonunu arayip soyleyelim mi onlar sadece arkadas diye?
Normal bir arkadasinla istedigin gibi vakit geciremeyip durmadan kizdi mi bozuldu mu diyecegine yol ver gitsin
Ne meraklisiniz emir altina girmeye kendinizi ezdirmeye

4 ay sonra tekrar aradım neden bitirdiğimi söyledim Hakverdi ve tekrar başladı . Okadar çok sevindim aradığıma ne zaman tanıştığımizi bile unutmamis çok şaşırdım . 1 hafta sürekli mesajlastik konuştuk ailsiyle tatile gitmişti haftasonu dönecekti. Bende pazar günü Uniden bir arkadaşım gelmişti ona söyledim görüşecegim ama erkek diye senin için sorun olur mu dedim olmayacağını söyledi bende gittim görüştüm canım şurda oturduk canım şunu yapıyoruz surdayiz diye süreklisöylüyorum . En son arkadaş sinemaya mı gitsek dedi bende hemen yine ona haber verdim oda masallah iyiymis diye cevap verdi şansa seans 5 dk sonra başlıyormus girdim hemen arada mesaj atıyorum ses yok eve geldim arıyorum cevap vermiyor sonra beni face den instgramdan heryerden sildi ve iki gündür ses yok bu kadarını haketmedim yaaa
Kusura bakma da sen canım şurdayım, canım tuvaletteyim, canım bilmemkimle nefes almaya gdebilir miyim diye sorarsan o da böyle ergen triplerine girer. Sen kimle, nerde, naısl davranacağını biliyorsan ona neden soruyorsun? Bilmiyorsan neden yapıyorsun? Arkadaşım erkek senin için sorun olur mu ne demek ya? Arkadaşında oturur kahve içersin, samimiysen sinemaya gidersin sokakta üstüne saldırmıyorsun ya nesi sorun olsun.
Çok saçma ilişkiler, erkek arkadaşın da ergen bence.

ne kadar süredir görüştünüz öncesinde
ama ne kadar görüşürseniz görüşün bir erkekle yakın arkadaş olduğunu da bilse bu kadar herşey söylenerek görüşülmez...
sen hem adam istemeden git konuş adam zaten muallaktayken ben rahat özgür kızım imajı çiz olmaz güzelim öyle

şöyle düşün sen çocuğu unuttun çocuk seni aradı ee hadi deneyeyim eski günler hatrına dedin daha tam sevgili misiniz? değil misiniz? belli olmadan adam kız arkadaşım geldi desin gezdirsin onu hani gezdirdim deyip geçiştirmeden de sürekli haber versin sen kızla ne alaka ya niye o gezdiriyor burada başka arkadaşı mı yok diye düşünürken kızla ne yapsalar yazsın kim olsa sinir krizi geçirir ve insanın aklında tek şey gelir adam boşlukta kaldı yanaştı ama şimdi başkasına yanaşıyor

Bu adam için değerli olduğunuzu düşünmüyorum.
Size açıklama gereği yapacak kadar bile saygısı yok.
Sevgisi desen zaten yok seven böyle davranmaz..
Çıkmış gitmiş hayatınızdan..
Takılmamaya düşünmemeye çalışın.

Evet belki görsmemem gerekiyordu. Ama ona sorduğumda sorun olmayacağını söyleyip sonra neden bu kadar büyük tepki verdi. Adam değilmiş diyorum bu kadarını hakketmedim hiç birşey demeden çekip gidecek kadar olayı abartmamaliydi ha devam etmek istemezsin ya ben böyle şeylere gelemem sen nasıl bunu yaparsın kusura bakma bana gelmez böyle şeyler de değil git yine . Okadar aradım yazdım insan taş olsa çatlar anasını bi tepki ver ya. Niye yazıyorsun diyeceksiniz geri dönsün diye değil bu kadarını hakketmedim diye bu tepkim aramam msj atmam

Cnm ne dememizi bekliyosun? Soylede ona gore yorum yapalim. Hayir yani tamm arkadasinla bulusucagini soylersinde gezdiginiz yerleri ne diye soylersiniz anlamiyorum erkek milleti iste kiskanir yanlis anlar :KK34:

bence erkek arkadaşa falan değil, onu terk etmenin intikamını almış arkadaş. yoksa çok saçma bence.
bir de neden yediğinizden çıkardığınıza kadar tüm detayı veriyorsunuz herife? sizden şüphelenecek adamla niçin berabersiniz? en başta kendinize hakaret bu.

Bu ne arkadaş... Tuvalette kaç kilo s*çtığınızı da haber veriyor musunuz? Bu nedir, yıl 1015, bu ne işkence?
Ya haber verdim demem de nerde bulusacagimizi söyledim birde cevap vermeme diye msj atarsa sinemaya giriyorum dedim Suan şunu konuşuyoruz yapıyoruz şimdi kalktık demedik herhalde:)

bence erkek arkadaşa falan değil, onu terk etmenin intikamını almış arkadaş. yoksa çok saçma bence.
bir de neden yediğinizden çıkardığınıza kadar tüm detayı veriyorsunuz herife? sizden şüphelenecek adamla niçin berabersiniz? en başta kendinize hakaret bu.
En başta iyi jüri olduğunu düşünmüştüm . Zaten bu tavrindan sonra istese de bitti benim için böyle saçma sapan bişey için bunu yapan adam ileride büyük bir sorun olsa ne yapar acaba .

Ya haber verdim demem de nerde bulusacagimizi söyledim birde cevap vermeme diye msj atarsa sinemaya giriyorum dedim Suan şunu konuşuyoruz yapıyoruz şimdi kalktık demedik herhalde:)
Tamam sen öyle yapmadın belki ama inan bana yapan kızlar var. Okuyan herkes görsün işte. :)

X