Konumun kahramani, yillar sonra facebook'ta karsilastigim okul arkadasim. 30 ve ustu yaslardayiz. 4 aydir yazisiyoruz. 1 ay once de bulustuk. Gayet guzel gecen bulusmadan sonra yazismalarimiz siklasti. Bana karsi cok daha sicak ve cok daha ilgili. 2 gun once telefonla aradi (ikinci kez aramasi bu arada ve cok sasirdim gercekten) ve tam 45 dakika islerimizden, planlarimizdan falan konustuk.
Onun adim atmasini bekledigimden mi veya emin olmak istedigimden midir bilmiyorum ama su an icin hep onun yazmasini, hep onun aramasini bekliyorum. Hep o yaziyor da. Bir de yazismamizin ilk zamanlarinda birkac kez mesajlarima gec yanit verince bende enteresan bir duygu olustu; yazdigimda gec cevap verecek diye icim icim yiyor ve kaygilaniyorum. Hal boyle olunca da ilk yazan ben olmak istemiyorum ama bu kaygiyi yenip yazdigimda da gecikmeksizin cevap veriyor. Yerim ben onu! :)
Amma velakin, bu adamdan deli gibi hoslaniyorum. O da dozunu kestiremese de bunu anlamis olmali. Niye hala yazisiyoruz biz? Sizce niye bir sonraki seviyeye gecemiyoruz? Daha kac 4 ay gecmeli? Normal mi bu kadar agirdan almasi? Dayanamiyorum artik. :/
Neler oluyor veya neler olmali sizce?
Not: Ilgilenenler icin burcunu soyleyeyim: Yengec. Ben ise akrep.