Daha Kac 4 Ay Daha Gecmeli?

anneci,fazlasiyla kıskanç ve supheci olduğunu düşündüğünüz bir insanla gelecek planlamak sizce mantıklı mı?

ben bu kısma çok takıldım bence ortada büyük bir aşk olmadığına göre bi 4 ay daha beklemeyin ve normal arkadaş olarak kalsın hayatınızda

Elbette ki mantikli degil. Haklisiniz.

Gunaydin size de.

Evet, mesafeyi biraz fazla kacirmis olabilirim. Bunu kabul ediyorum ama inanin bana cok daha cesur ve emin adimlarla yaklassa, o mesafe en aza iner.

Sordugu sorulardan cikarimda bulunduklarim bunlar. Katlanabilecegimi dusunuyorum cunku ben de oyleyim. :)
Ama o zaman bir yerden bir kapı açmanız gerekiyor. O sizden siz ondan nereye kadar bekleyeceksiniz? Erkekler çok beklemeyi sevmezler. Karşısına ikan ilk fırsatta başkasını degerlendirecektir. Siz de vakit kaybiniz ve hayal kırıklığıyla kalırsınız..

Bir yengec burcu olarak söylüyorum Akreplerle inanılmaz bir uyumu var hem sen neden açılmıyorsun ki

Bir yengec burcu olarak söylüyorum Akreplerle inanılmaz bir uyumu var hem sen neden açılmıyorsun ki

Uyumun farkina varmasam bu kadar beklemezdim de onun acilmasini bekliyordum nedense.

Konumun kahramani, yillar sonra facebook'ta karsilastigim okul arkadasim. 30 ve ustu yaslardayiz. 4 aydir yazisiyoruz. 1 ay once de bulustuk. Gayet guzel gecen bulusmadan sonra yazismalarimiz siklasti. Bana karsi cok daha sicak ve cok daha ilgili. 2 gun once telefonla aradi (ikinci kez aramasi bu arada ve cok sasirdim gercekten) ve tam 45 dakika islerimizden, planlarimizdan falan konustuk.

Onun adim atmasini bekledigimden mi veya emin olmak istedigimden midir bilmiyorum ama su an icin hep onun yazmasini, hep onun aramasini bekliyorum. Hep o yaziyor da. Bir de yazismamizin ilk zamanlarinda birkac kez mesajlarima gec yanit verince bende enteresan bir duygu olustu; yazdigimda gec cevap verecek diye icim icim yiyor ve kaygilaniyorum. Hal boyle olunca da ilk yazan ben olmak istemiyorum ama bu kaygiyi yenip yazdigimda da gecikmeksizin cevap veriyor. Yerim ben onu! :)

Amma velakin, bu adamdan deli gibi hoslaniyorum. O da dozunu kestiremese de bunu anlamis olmali. Niye hala yazisiyoruz biz? Sizce niye bir sonraki seviyeye gecemiyoruz? Daha kac 4 ay gecmeli? Normal mi bu kadar agirdan almasi? Dayanamiyorum artik. :/

Neler oluyor veya neler olmali sizce?

Not: Ilgilenenler icin burcunu soyleyeyim: Yengec. Ben ise akrep.
bence çok güzel. bazıları hızlı gitmez sindire sindire gider :) hızlandırmayı siz deneyin. bir planınızdan bahsedin ve onun da dahil olabileceğini söyleyin. bakalım ne diyecek.

Facebook'umda arkadas olarak ekli. Evlilik, nisanlilik, sevgililik durumu yok.
:) bende de ekli bir sevgilim vardı
gayet normal arkadasları yasantısı olan
meğer karısı da eklıymıs
3 ay sonra öğrendim
bir var bir yoktu
böyle erkeklerle zaman gecmez
can sıkıntısını gideriyor bariz belli
ver yolu gitsin

Hikayenin başı çok tanıdık. Eşim ve ben yıllar sonra facebookda bulduk birbirimizi. Ama sonrası farklıydı bizim. 2 ay yazıştık konuştuk ama o iki ay sürekli bi kahve içelim muhabbeti yapıyodu. Ben o aralar inanılmaz yoğundum. Hep bi kaytarıyodum. Bigün buluşmaya karar verdik o gün de inanılmaz bi yağmur vardı. Çıkma evden hiç bende eve geçicem dedim. Ama adam saatler öncesinden gelmiş beni bekliyomuş zaten şok olmuştum :)) o buluşmadan sonra sizinki gibi ilgisini iyice belli etti üstüme düştü. Haftasına varmadan da hislerini döktü. Zaten yaşlarımız yerinde olduğu için de hemen ailemle tanıştı falan gelişti bu şekilde.

Sanki ilginizden hoşlanıyo da ama adım da atmak istemiyo gibi. Hoşlanan bi adam kaybetme korkusundan dolayı şimdiye adım atmalıydı ammaaa; siz ilginizi çok belli ettiniz de ona güvenip mi adım atmıyo acaba? Nedense öyle bi hisse kapıldım.

nasıl yengeçlere denk gelmiş herkes böyle :KK70:
eşim yengeç kesinlikle anneci falan değil. risk almayı pek sevmez garanticidir ama.
aşırı kıskanç oluşu gözlemlediğin bir şey mi yoksa burç yorumumu o da?

normal bence 1 ayda hemen senden hoşlanıyorum demesi abes olurdu zaten. zaman geçsin belki de duygularından emin olmak istiyordur.

bence çok güzel. bazıları hızlı gitmez sindire sindire gider :) hızlandırmayı siz deneyin. bir planınızdan bahsedin ve onun da dahil olabileceğini söyleyin. bakalım ne diyecek.

Ne oldu biliyor musunuz? Gecen hafta ona sahilde olacagimi, gorusebilecegimizi yazmistim. O da "Haberlesiriz canim." diye yanit verdi. Telefonda konusurken niye sahile gitmedigimi, haber vermedigimi sordu ve "Sahile falan gelirsen soyle, goruselim." gibi bir sey soyledi. Planlarima dahil edilmeyi bekliyor olabilir mi? :)

Ne oldu biliyor musunuz? Gecen hafta ona sahilde olacagimi, gorusebilecegimizi yazmistim. O da "Haberlesiriz canim." diye yanit verdi. Telefonda konusurken niye sahile gitmedigimi, haber vermedigimi sordu ve "Sahile falan gelirsen soyle, goruselim." gibi bir sey soyledi. Planlarima dahil edilmeyi bekliyor olabilir mi? :)
kesinlikleeee. lütfen bir kez olsun siz adım atın. onun koşarak geleceğine inanıyorum ben :)

nasıl yengeçlere denk gelmiş herkes böyle :KK70:
eşim yengeç kesinlikle anneci falan değil. risk almayı pek sevmez garanticidir ama.
aşırı kıskanç oluşu gözlemlediğin bir şey mi yoksa burç yorumumu o da?

Valla insan caresiz olunca nasil her seyden medet umuyorsa, ben de - cok mantikli gelmese de - yengec burcunu yalayip yuttum deyim yerindeyse. Burc yorumunun etkisi de olabilir ama kiskanc oldugunu hissediyor gibiyim.

Konumun kahramani, yillar sonra facebook'ta karsilastigim okul arkadasim. 30 ve ustu yaslardayiz. 4 aydir yazisiyoruz. 1 ay once de bulustuk. Gayet guzel gecen bulusmadan sonra yazismalarimiz siklasti. Bana karsi cok daha sicak ve cok daha ilgili. 2 gun once telefonla aradi (ikinci kez aramasi bu arada ve cok sasirdim gercekten) ve tam 45 dakika islerimizden, planlarimizdan falan konustuk.

Onun adim atmasini bekledigimden mi veya emin olmak istedigimden midir bilmiyorum ama su an icin hep onun yazmasini, hep onun aramasini bekliyorum. Hep o yaziyor da. Bir de yazismamizin ilk zamanlarinda birkac kez mesajlarima gec yanit verince bende enteresan bir duygu olustu; yazdigimda gec cevap verecek diye icim icim yiyor ve kaygilaniyorum. Hal boyle olunca da ilk yazan ben olmak istemiyorum ama bu kaygiyi yenip yazdigimda da gecikmeksizin cevap veriyor. Yerim ben onu! :)

Amma velakin, bu adamdan deli gibi hoslaniyorum. O da dozunu kestiremese de bunu anlamis olmali. Niye hala yazisiyoruz biz? Sizce niye bir sonraki seviyeye gecemiyoruz? Daha kac 4 ay gecmeli? Normal mi bu kadar agirdan almasi? Dayanamiyorum artik. :/

bence hikayenin kahramanının girişimleri yetersiz
hoşlanan adam gecikmek istemez, niyetini belli eder
her ne kadar siz biraz mesafeli davrandıysanız da neticede yeşil ışık yakmışsınız, yoksa niye 4 aydır konuşasınız

bence hoşlandığı şey "flört" duygusu olabilir
hatta böyle yazışarak yürüten adamlar, aynı anda bir kaç kadınla birden flörtleşebilir
bence süre dolmuş

kesinlikle ve kesinlikle ilk adımı siz atmayın
daha da önemlisi (BDV'da yazılan bazı konulardan yola çıkarak) kıskandırmaya çalışmak gibi girişimlerle adım atmasını sağlamaya da çalışmayın

gerçeği görmek istiyorsanız ilginizi tamamen kesin
sadece o yazarsa yazın, yazmazsa yazmayın, aramayın
o 1 yazarsa sadece 1 yazın, kısa ve net yazın
sadece yazdıklarına cevap verin, o anki konuşmayı "siz" devam ettirmeyin
yani sadece "uzaklaşın"
panik olur, adım atarsa ne ala
yok atmazsa güle güle

Vallaha sasirdim yengecler hakkindaki yorumlara.esim yengec ben akrep.uyumumuzun cok yuksek oldugunu dusunuyorum.sakindir yengecler.disa donuk olsalarda ikili iliskide biraz cekingendirler.bizdede ilk adimi ben atmistim mesela.ayrica anneci falan da degillerdir.yani en azindan benim esim ve cevremdeki yengecler boyle degil.

Senden emin olmadan adım atmayacaktır. :) Aceleden hoşlanmaz, ağır ve mesafeli hareketler sever. Yengeç aşığı olarak yorumladım sadece burçtan dolayı. :)
Güven, zaman, emin olmak. Ve İlgi. ama öyle bir denge ki üstüne atlar gibi bir ilgi değil, hoşlanmamış gibi ilgisizlik değil. Fiziken görüşmeleri sıklaştırın. Zaman geçirin. :)

Back
X