• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

daha kendi evimiz yok ailesi icin koye ev yaptircak

Arkadaslar evin üst kilidini kitledigimi söyledim.

Ben o kadar kalitesiz bir kadın degilim. aksam spora gitcem sen de o saate göre ayarla kendini dedim.

Kalitemi, seviyemi senin için düşürmeyeceğim dedim.

Olay kaliteli kadın muhabbetine nasıl geldi, kaçırdığım mesajınız mı var acaba?

Olay kaliteli kadın muhabbetine nasıl geldi, kaçırdığım mesajınız mı var acaba?
akşamki kavgada hoş olmayan laflar edince birbirimize. bi de kapıyı üstten kilitliyince kalitesizlik olarak nitelendirdim.

ben bu tarz muhabbetler yapacak biri deiglim.

bana yakısmadı diye dusundum işte ondan dedim yani...

kusura bakma eşine bir çüşşş demek istiyorum.. madem senden bir çocuğu olmasını istemiyor da neden evlendi.. o ne biçim laf..

lütfen hamile değilsen böyle birinden hemen çocuk yapma. bir evliliğinizi oturtun..

ha bir de kavgada ikinizde coşuyorsunuz belli ki.. biriniz alttan alın. eski defterleri açıp durmayın. gitgide laçka saçma bir hal alır tartışmalarınız..

çok haklısın ben de bu sacma laf kavgasının seviyesizliginden cok pişmanım.
o seviyesini dusurdugunde keske ben dusurmeseydim diyorum simdi.. :/

akşamki kavgada hoş olmayan laflar edince birbirimize. bi de kapıyı üstten kilitliyince kalitesizlik olarak nitelendirdim.

ben bu tarz muhabbetler yapacak biri deiglim.

bana yakısmadı diye dusundum işte ondan dedim yani...

anladım.
neyse bu problemi halledersiniz elbet.
diğer problem içinse diretmeniz gerekiyor.

ben tek çocukla aynı izni kullandım da.
İkiz daha zor olur diye düşündüm birden. bir de emzirmeye devam edecekseniz, süt sağmak işin zor kısımlarından.

Allah kolaylık versin. Sağlıcakla kucağınıza alın bebişleri, inş her zorluğun çaresi bulunur.
Yine de kuruma sormayı deneseniz, ne kaybedersiniz.
Bizim kurumda da 2. 6 aya pek sıcak bakılmıyor, ama alan arkadaşlar var. (Gerçi yönetime yakın kişiler oluyor onlar genelde).

Cok tesekkur ederim.
Aynen, ben de 2. 6Ay izni istiyorum, genel mudurlukten torpilli olmak lazim alabilmek icin. Ben de ikiz,bakacak kimsem yok vs diye sebep bulayim diyorum. Insallah alabilirim,sansimi zorlayacagim. Sanki para pul istiyoruz yaa dustugumuz hale bak...

4 ay ucretli+6 ay ucretsiz+ birikmis yillik izinlerimi kullanacagim. Cocuklar 8.5 aylik olunca işe baslayacagim. Eger bir 6ay daha ucretsiz izin alabilirsem cocuk 1.5 yasina gelir ki bu da yeter bana. Gozum arkada kalmaz en azindan.

Demek ki tek lanet kurum bizimki degilmis ;)

Back
X