• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

daha ne çocuğu ama yaa :/

İlk bebeğime hemen evlenir evlenmez hamile kaldım. Dünyalar benim oldu. Sonra ikinci çocuğu istedim, bir dış gebelik geçirdim, şimdi olmuyor:( iyi ki diyorum, iyi ki yavrumu erkenden vermiş rabbim bana. Şimdi yanıyorum 2. Diye ama olmuyor ve etrafımda o kadar çok insan var ki çocuğu olmayan... Bir evlilik ilk günden belli olur. Tabi ki biraz oturmalı hem evlilik hem ilişki ama bebek için de seneler beklemek çook yanlış. Ev alayım araba alayım şu olsun bu olsun dersen bi bakmışsın hayata geç kalmışsın. Benim eşim olgun bir adam ilk günden beri elhamdülillah oturmuş bir ilişkimiz var. Nişanlılık sürecini de çok iyi yönettiğini görüp hemen çocuk istedim. İyi ki öyle olmuş. Allah evlatlarımıza sağlık sıhhat hayırlı ömür versin. Size de hayırlı bir evlat nasip etsin inşallah

Düğün günüme kadar bir buçuk yıl bebek istemiyorum diyordum esime hatta nisanliyken tartismistik bile bu konu yüzünden evlendim bir hafta sonra bebek istemeye basladim ve evleneli bir yılı geçti hala istiyoruz aşılama yapılacak hayirlisiyla inşallah tabi senin fikrin farklı eşine biraz zamana ihtiyacın olduğunu o sorumluluk için kendini hazırlaman gerektiğini borçların bitmesi gerektiğini anlat ve çevreden örnek ver şu erkenden yaptı sonra borçlar yüzünden çok zorlandı bunalıma girdi filan diye uydu bişeyler esnasında ertele biraz ya da ilişkiden sonra vajinal duş yap esin görmeden

Benimki de bir kizimiz olsun gozleri senin gibi bakan diye sarkı söylerken soylerken .oglan oldugunu duyunca doktorda düşeyazdı :KK70::KK70:
Cok ısrarcı oluyolar kaçış yok.

Psikolojik olarak kendinizi hazır hissetmediğinizi ve bebeğimiz için birikim yapmak istediğinizi söyleyin. Çünkü hamilelik ve sonrası sürekli masraf çıkaran bir süreç ve siz su an hem düğünborcu hem de bunu kaldiramazsiniz. Ha yapmasak da olur dersiniz hherşeyi ama içinizde kalır o zaman da bbazı şeyler. Bizde de durum aynıydı. Ben eşime sürekli bu mazeretler söyleyince artık pes etti tamam sen ne zaman istersen o zaman olsun dedi. 2.5 yıllık evliyken bebeğimiz oldu ve ben gerçekten istediğim için oldu ve kizimiza yapmak istediğimiz herşeyi yaptık onun adına birikim yapmıştık çünkü.

Hayirli olsun bende 2 haftalik evliyim.Ben dersaneye basladim.Kpss icin...
Ama bu duygu cok baska bende bazen bebek istiyorum diyorumv Esim daha erken birbirimize doykim, atamamiz olsun sonra hayirlisiyla sagliklica diyor

Back
X