- 12 Temmuz 2006
- 58.009
- 221.537
- 1.223
- 53
Bakın siz bile yapmazlar demiyorsunuz diyemiyorsunuz ve aklınızdan neler geçiriyorsunuz, şu sitede dahi kendi kardeşi, eşinin ablası yeğenleri kuzenleri hakkında neler neler düşünülen konular okudum, akla mantığa sığmayan şeyler düşünüp iftira atan insanlar var, kendi bastırılmış duyguları yüzünden mi insanca selam veren gülen kişileri bende gözü var gibi algılıyorlar, kafaları neye göre çalışıyor bilmiyorumValla mümkün.Benin aklıma da böyle şeyler geliyor kendime kızıyorum fesat mıyım ne ama öyleler derler valla
Eşimle ilk tanıştığımız zamanlar ablamla tanıştığı anda dönerken gülümsemişti (eşim genel olarak güleç biridir ciddi aşık sürat biri değildir sevimli bir gülümseme yani laubali falan asla değil) ablam adamın yüzüne “çatlak” demiştio kadar utanmıştım ki anlatamam size
![]()

Ablanızın eşinizi sevmeyebilir, hoşlanmıyor olabilir ama hiçbir sapıklığı olmayan birinden kaçılmaz, eşiniz sapık olsa siz evli kalmazdınız, ha siz evli kaldınız diyelim o zaman ablanızın bu adam sapık deyip size gelmemesi lazım lakin bu muameleyi çevrelerindeki tüm erkeklere yaptıklarına göre kendi zihniyetleri kötü, kötü zihniyetteki birinden de her şey beklenir.