Ah ah korkuyorum bundan.Hani adim atsam reddedilsem neyse de böyle belirsiz beklerken aniden biri hayatına girerse üzülürum.Seviyorsan konuş bence yoksa birgün iş işten geçmiş olabilir....
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ah ah korkuyorum bundan.Hani adim atsam reddedilsem neyse de böyle belirsiz beklerken aniden biri hayatına girerse üzülürum.Seviyorsan konuş bence yoksa birgün iş işten geçmiş olabilir....
O boylu poslu ben minnakEn eski yöntemdir ve tutar genelde :)
Boy problemi ne?
O boylu poslu ben minnak![]()
Ayyok ya konusmasin bence hic ociddiyse gelir konusur bn olsam asla yapmam koca adam yani ne beklicek. Gelemiyorsada pasiftir zatenEvet ben de böyle düşünüyorum aslında.Tabi ki eminim diyemem.Ama çok yuksek ihtimalle yanılmıyorum.En sonunda başka yol kalmazsa bunu yapacağım sanırım.
Tesekkur ederim.Ama aslında ben onun ilgisini sezdim önce.Yani baska erkeklerde bakıyor ama gerçekten bu farklı.Özellikle karşılaşma yarattığı durumlar bile oldu.Bunlarin tesaduf olmadigina eminim.Bakislarda öyle bakıp geçme süzme seklinde falan değil.Yaniliyor olabilirim kesinlikle zaten emin olsam bu konuyu açmaz duygularımı ona soylerdim.Hadi amacı başka diyelim ki ego tatmini değildir karakterini soruşturdum.Başka ne amacı olabilir ki?Normal selam verme bakma gibi geldi bana.anlattıklarınızın hiç birinde onunda size karşı bişiler hissettiğini sanmıyorum açıkcası.Belkide sizin ilginizi sezdi ve dikkat çekmeye de çalışıyor olabilir.Kızların temiz duygularıyla oynayan erkekler günümüzde de var maalesef.Ben dikkatli olun ve kapılmayın diye de uyarmak isterim sizi tabi.
Ben de küçük cevre olmasından çekiniyorum.Duyulursa sıkıntı gerçekten.Beklemek sorun degil de böyle beklerken bir hayalkırıklığına uğramak korkutuyor beni.Hani söylersem reddetse konu kapanır.Ama söylemeden ben beklerken o başka bir yola girerse...Bence yaslar buyuk oldugundan siz sakin acilmayin ciddiyseve gercekten hoslaniyirsa kacamaz ve muhakkak acilir ama sizin acilmamajiz her acidan daha iyi yasinoz kucuk degilki cocukca heycanlara kapilin . Basiniza bisey gelse ztn kucuk yer ilkadimi attiginiz icin pisman olursunuz. Ciddiyse ztn gelir yasi evlenmek icin tam yani. Sabredin bekleyin derim zorda olsa
Iyi ya bak neguzel soyluyirsun beklerken hayal kirikligina ugrarsan sunu gosterir adamda sana bakiyor ama baskasi a giderse ztn seni tam sevmemis anlamina geliyor yada kasi gozu oynayan herkese mavi boncuk dagitan adam oluyor olmamasi senin icin daha iyi bu anlamda olsa ne fayda verecekki sana. Sen soylersen oda baskasina giderse; buda ayni yola cikiyor sonucta erkekler anlar sen merak etme gelirse kendiliginden gelsin . Ama sen gidersen cidden iyi olmaz . Ozmn bnce biraz yenik basarsin sonucta oda sana bakiyormus esek degil ya anlamistir mesela yaptgin en fazla sey su olsun oyle bi ayarlaki gordugunde hissetsin ona deger verdigini ama asla acilmaBen de küçük cevre olmasından çekiniyorum.Duyulursa sıkıntı gerçekten.Beklemek sorun degil de böyle beklerken bir hayalkırıklığına uğramak korkutuyor beni.Hani söylersem reddetse konu kapanır.Ama söylemeden ben beklerken o başka bir yola girerse...
Sürekli havaya bakmak dışında pek bir sorun yok tabi:)Bu arada ben bunu faceden ekledikten belli bir sure sonra tama olarak ne kadar zaman geçmişti hatırlamıyorum.Neyse bu arkadaşlarıyla canlı yayın yaptı.Arkadan müzik çalıyordu.Aşk sana benzer parçası çalarken bu şarki önemli gibi birşey dedi.Ayni gün ya da yakin bir zamanda da senin bu şehirde olduğunu bilmek bana hayat veriyor yazdı.Sonra altına millet yorum yaptı falan sildi yazdığını.Kafam karıştı.Banaydi diyemem de gerçi başkasınaysa sıkıntı büyükOlsun ne olacak ki.
Ya tersi olsaydi:) ki olabilir.
Canım senin nerdeyse bütün arkadaşlarin evli ve küçük yerde yaşamak sebebiyle herkes birbirini, dolayisiyla da eşler abini tanıyor doğru mu? Senin gidip koca adama açılman hiç münasip değil. Madem ikiniz de bekarsiniz, o arkadaşların eşlerine gidip (senin haberin yokmuş gibi) sizi birbirinize yakistirdiklarını soyleyecekler. Eşler de abin duymadan adamın ağzını ariyacak. Bildiğim kadarıyla bu işler böyle olurAslında biri var.Kendisi arkadaşımın eşi.Arkadaşım durumu biliyor ama eşi haberdar değil.Kendisi de dedi benim eşim halleder bu işi diye. O konuda da çekincem şu bu arkadaşımın eşi de abimin arkadaşı.Böyle bir duruma girmek ister mi hadi girdi diyelim abim haberdar olursa hoş bir olay olmaz.Başka bir arkadaşımın eşi de onu tanıyor.Ama arkadaşım boyle bir teklifte bulunmadan ben söylemek istemiyorum.Sürekli dertleşiyoruz bu konuda sen açıl konuş diyor hep.Biz devreye girelim önerisi olmadı hiç.
Zaten açılırim desem de yapmam çok zor.O cesareti bulamam kendimde.Çevre duymasa bile ben bu adamla karşılaşmaya devam edeceğim çok kötü hissederim kendimi.Bana da hep böylesi denk geliyor.Biri vardı 6 ay bekledi böyle açılmak için.Bir diğeri yıllarca bekledi.Çekiyor muyum anlamadım ki böyle tipleri.Iyi ya bak neguzel soyluyirsun beklerken hayal kirikligina ugrarsan sunu gosterir adamda sana bakiyor ama baskasi a giderse ztn seni tam sevmemis anlamina geliyor yada kasi gozu oynayan herkese mavi boncuk dagitan adam oluyor olmamasi senin icin daha iyi bu anlamda olsa ne fayda verecekki sana. Sen soylersen oda baskasina giderse; buda ayni yola cikiyor sonucta erkekler anlar sen merak etme gelirse kendiliginden gelsin . Ama sen gidersen cidden iyi olmaz . Ozmn bnce biraz yenik basarsin sonucta oda sana bakiyormus esek degil ya anlamistir mesela yaptgin en fazla sey su olsun oyle bi ayarlaki gordugunde hissetsin ona deger verdigini ama asla acilma
Sürekli havaya bakmak dışında pek bir sorun yok tabi:)Bu arada ben bunu faceden ekledikten belli bir sure sonra tama olarak ne kadar zaman geçmişti hatırlamıyorum.Neyse bu arkadaşlarıyla canlı yayın yaptı.Arkadan müzik çalıyordu.Aşk sana benzer parçası çalarken bu şarki önemli gibi birşey dedi.Ayni gün ya da yakin bir zamanda da senin bu şehirde olduğunu bilmek bana hayat veriyor yazdı.Sonra altına millet yorum yaptı falan sildi yazdığını.Kafam karıştı.Banaydi diyemem de gerçi başkasınaysa sıkıntı büyük
Evet herkes birbirini tanıyor maalesef.Arkadaşımın bazı sıkıntıları var bu dönem geçsinde ben onunla bir konuşayim madem.Zaten o da istiyor bu işin olmasını.Onlar olmadan bir ortam yaratmamiz imkansiz gibiCanım senin nerdeyse bütün arkadaşlarin evli ve küçük yerde yaşamak sebebiyle herkes birbirini, dolayisiyla da eşler abini tanıyor doğru mu? Senin gidip koca adama açılman hiç münasip değil. Madem ikiniz de bekarsiniz, o arkadaşların eşlerine gidip (senin haberin yokmuş gibi) sizi birbirinize yakistirdiklarını soyleyecekler. Eşler de abin duymadan adamın ağzını ariyacak. Bildiğim kadarıyla bu işler böyle olur
Valla yedirtecek sonundaSen en kısa zamanda arkadaşınla konus caktirmadan organize etsin. Yoksa sen böyle bekle bekle kafayı yersin valla ablacım. Sonra hayal kırıklığı olmasın.
Yok işi var tabi.Tam tersine işsiz durmayan biri.Daha once burada iş bulamayinca baska şehre başka ülkeye gidip çalismiş.Vardiyalı çalışıyor.İş dışında da pek yapacak birşey yok buralarda.Bu karşılaşmalar 5-6 aylık bir süreç her çarşıya çıktığımda karşılaşmıyoruz.Dikkat ettim de ne zaman karsilassaniz bu adam arkadaslariyla sokagin ortasında muhabbet ediyor. İşsiz falan mi? 29 yasinda ve evlilik kafasında olsaydi coktaaaaaan temelleri atmıştı. Bir bayan olarak siz yeterince adim atmissiniz bence.