• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Daha ne kadar böyle sürecek?

Hoşlanmak, kalbinin pır pır etmesi, onu görünce bacaklarının seni taşıyamıyor olması... :KK36:bunlar cok güzel.
Ama adam özürlü ise, miy miy bir tip ise, işte al başına bela:KK59:

Ya arkadaşın eşine falancayla şu yakismazmi bi tanistirsan falan dese olmazmi sen de olayı bilmiyorsun gibi.

Ya arkadasinin esi bigun soyle bisey yapsa senin arkadasinda oldiguj kisiyle ogun bulussa falan hadi bize gidrlim bi otiralim dese senle orda karsilassaniz cayi falan sen gotursen (bilmiyorum sizde haremlik selamlik durumu varmidir) o arada bi iki konussaniz falan sonra istiyorsa zaten kendi bi adim atar diye dusunuyorum

Bak bi arkadadim bayramda ablasindaydi enistesinin is arkadaslari gelmis onlara arkadasimi gormus begenmis biri arkadasimin enistesine eger kendiside uygun goruese ben esinizin kardesiyle gorusmek isterim demis

Sonrasinda konusup tanistilar bi sure gorustuler simdi 3 yillik evliler
Ben de o çayı heyecandan üstüne döksem sonra ben yanmışim biraz da sen yan desem:halay:Biz zaten bir ortam olsa sohbete gireriz hemen onun farkındayım.Yolda karşılaşmak dışında bir ortamımız yok.Harem selam durumu yok tabi de öyle gel bize gidelim diyecek bir durumlarida olmaz.O daha farklı bir samimiyet ister.Aslinda arkadasimin bu konuda bir önerisi olabilirdi de ben eşi duymasın diye kabul etmedim.Dışarıda bir ortam olsa eşi çok yoğun çalışıyor bebeği de çok küçük daha pek bırakamıyor.Her yerden bir sıkıntı buluyorum ben de :KK51:

Ben de o çayı heyecandan üstüne döksem sonra ben yanmışim biraz da sen yan desem:halay:Biz zaten bir ortam olsa sohbete gireriz hemen onun farkındayım.Yolda karşılaşmak dışında bir ortamımız yok.Harem selam durumu yok tabi de öyle gel bize gidelim diyecek bir durumlarida olmaz.O daha farklı bir samimiyet ister.Aslinda arkadasimin bu konuda bir önerisi olabilirdi de ben eşi duymasın diye kabul etmedim.Dışarıda bir ortam olsa eşi çok yoğun çalışıyor bebeği de çok küçük daha pek bırakamıyor.Her yerden bir sıkıntı buluyorum ben de :KK51:

Bence o arkadas ne yapip edip sizi bi 10 dk ligibada olsa bir araya getirsin hem bi hayra vesile olur

Kiz nolacak ya yada bigun arkadaslarini yemege cagorsin o arkadasin esi malum kisiyide cagirin oda gelsin sende arkadasina yardimci olmak icin git belli konusmak icin firsat olur

Ya bu kisinin meslwgi ne soylesen belki o uoldan yuryruz olmaz mi

Valla buluyorsun:)))
Valla en risksiz yöntem böylesi gibi geldi bana.

Hoşlanmak, kalbinin pır pır etmesi, onu görünce bacaklarının seni taşıyamıyor olması... :KK36:bunlar cok güzel.
Ama adam özürlü ise, miy miy bir tip ise, işte al başına bela:KK59:
Kesinlikle şu heyecanlar çok güzel.İşte adam böyle biri değil.Çok kibar efendi biri ama çekingen pısırık bir tip değil insanlara karşı.:kızgın:

Bence o arkadas ne yapip edip sizi bi 10 dk ligibada olsa bir araya getirsin hem bi hayra vesile olur

Kiz nolacak ya yada bigun arkadaslarini yemege cagorsin o arkadasin esi malum kisiyide cagirin oda gelsin sende arkadasina yardimci olmak icin git belli konusmak icin firsat olur

Ya bu kisinin meslwgi ne soylesen belki o uoldan yuryruz olmaz mi
Tam ne iş yapiyor bilmiyorum ama işçi olduğunu biliyorum.Mesajida iş yeri bahanesiyle attim zaten.Onun çalıştığı yere girmeyi çok istiyorum ben de hem aşk hem iş diyerekten ama çok zor.
Arkadaşımdan başka çıkar yol yok sanırım

Bencede oyle buyuk bi adim atma sadece ona yol ac aonra zaten kendiside istiyorsa bi adim atar

Canim bu arada biz gecen su is yerinde mobing adli konuda konusmustuk sanirim bu konuyla alakali belde diye okuyunca sen geldin aklima kuklanici adinq baktimda senmissin

Benim nikim farkliydi o zaman insallah mujdeli haberlerinide paylasirsin burdan
Hatirladim canım.Ay inşallah ya davul zurnayla duyururum buralarda merak etme:halay:

Valla bence yok. Biri yardımcı olacak sana artık.
Küçük yer orası sanırım şimdi çocuğa açılırsın niyeti o değildir orda burda konusmasin bilmiyorum ki.

Tam ne iş yapiyor bilmiyorum ama işçi olduğunu biliyorum.Mesajida iş yeri bahanesiyle attim zaten.Onun çalıştığı yere girmeyi çok istiyorum ben de hem aşk hem iş diyerekten ama çok zor.
Arkadaşımdan başka çıkar yol yok sanırım

Hatirladim canım.Ay inşallah ya davul zurnayla duyururum buralarda merak etme:halay:
Hadi insallah

Ama meslegini ogrensen iyi olurdu gibi misal ogretmense bironin dersini ogretmen ni arkadssinin vs isini bahane edersin

Ne bileyim yada tesisatci okur evin muslugunu bozarsin elektrokci olur trafoya kedi falan sokariz ama bi sekilde meslegini ofrensen guzel olur ordan yururduk bi yolunu bulurduk en azindam

Hadi insallah

Ama meslegini ogrensen iyi olurdu gibi misal ogretmense bironin dersini ogretmen ni arkadssinin vs isini bahane edersin

Ne bileyim yada tesisatci okur evin muslugunu bozarsin elektrokci olur trafoya kedi falan sokariz ama bi sekilde meslegini ofrensen guzel olur ordan yururduk bi yolunu bulurduk en azindam
Ahahah annem de beni o tesisata sokar sonra:sinirli: Aslında konuştuğumuzda soracaktim da çok çekindim uzatmadan konuyu kapattim hemen.Böyle bıyıklı falan sert bir görüntüsü var aslında karakter olarak pek öyle değil ama tırsıyorum yine de:KK43:

Valla bence yok. Biri yardımcı olacak sana artık.
Küçük yer orası sanırım şimdi çocuğa açılırsın niyeti o değildir orda burda konusmasin bilmiyorum ki.
Aslinda dediğin gibi benim haberim yokmuş gibi eşiyle konuşabilir arkadaşım güzel fikir.Gerçi adam da nelerini yakıştirdin gözün kör mü senin diyebilir.Biraz boy farkı sorunu var da:olamaz:Ama sevdim bu fikri bak.:KK66:Bu arada ben de çekiniyordum başta ama öyle etrafa yayacak biri değil.

En eski yöntemdir ve tutar genelde :)
Boy problemi ne?

Aslinda dediğin gibi benim haberim yokmuş gibi eşiyle konuşabilir arkadaşım güzel fikir.Gerçi adam da nelerini yakıştirdin gözün kör mü senin diyebilir.Biraz boy farkı sorunu var da:olamaz:Ama sevdim bu fikri bak.:KK66:Bu arada ben de çekiniyordum başta ama öyle etrafa yayacak biri değil.

arkadaşlarım benden daha çok eminler onun hoşlandigindan.

Niye o kadar eminler ki? Ilk sen eklemissin, aylar geçmiş ilk mesaji atmissin, 1 adet yorum beğenmiş sadece.. yolda karşılasinca gülümsemesi, selam vermesi de normal. Eger hoşlansaydi şimdiye kadar harekete gererdi bence

Niye o kadar eminler ki? Ilk sen eklemissin, aylar geçmiş ilk mesaji atmissin, 1 adet yorum beğenmiş sadece.. yolda karşılasinca gülümsemesi, selam vermesi de normal. Eger hoşlansaydi şimdiye kadar harekete gererdi bence
O beğeni pek önemli değil zaten.Karşılaştığımız zamanlarda ki tavirlardan dolayı öyle düşünüyorlar.Buraya hepsini ayrıntılı yazabilsem keşke ama çok fazla ayrıntı.Ben kesinlikle yüzde yüz ilgisi var diyemem.Onlara göre abimi sorun ediyor.

Back
X