şimdi çoğunuz;hele bi doğur da kilo vermek kolay diyecek
biliyorum fakat merak ediyorum.
ben kilolu hamile kaldım.evlendikten sonra tam hatırlamıyorum ama vajinismusumdan dolayı çok içki içtim ve 3 ayda 15 kilo kadar almştm.
üzerine tam 90 da gebe kaldm.
şu an 95 im.
7.aym bitmek üzere ve ben 3 kiloyu elevitten aldm.yani normal de 7 ayda 2 kilo almam gerekiyordu.
şimdi merak ediyorum,ben iştahlı değilim,hergün düzenli yürüyorum ve şu son 2 ay gibi bir sürede daha ne kadar kilo alabilirim?
iştahlı olmadığımı dr.um biliyor ve şimdi eleviti haftada 2 defa kullanıyorum.ilk 3 ay her gün kullandığım için her ay 1 kilo almştm.
dr.um bana kilolu hamile kalanların depolarının sağlam olduğunu bu yüzden çok fazla kilo almayanlarn olduğunu söylemişti.
korkum 100'ü geçmek!!!
acaba doğuma kadar daha fazla ne kadar alabilirim?
lütfen tecrübeli annelerden ve yeni hamişlerden tahmini yorumları bekliyorum
mesela şu şekilde geçiyor hamileliğim;
tüm gece kızımn hareketlerinden,kasılmalarmdan ve yalancı doğum sancılarmdan dolayı uyuyamıyorum.
bol su tüketiyorum.
uyku saatlerm düzensiz.(ev hanımıyım bu arada,yaşm da 22)
tüm gün 1 elma ile bile durabilirim.
:44:

ben kilolu hamile kaldım.evlendikten sonra tam hatırlamıyorum ama vajinismusumdan dolayı çok içki içtim ve 3 ayda 15 kilo kadar almştm.
üzerine tam 90 da gebe kaldm.
şu an 95 im.
7.aym bitmek üzere ve ben 3 kiloyu elevitten aldm.yani normal de 7 ayda 2 kilo almam gerekiyordu.
şimdi merak ediyorum,ben iştahlı değilim,hergün düzenli yürüyorum ve şu son 2 ay gibi bir sürede daha ne kadar kilo alabilirim?
iştahlı olmadığımı dr.um biliyor ve şimdi eleviti haftada 2 defa kullanıyorum.ilk 3 ay her gün kullandığım için her ay 1 kilo almştm.
dr.um bana kilolu hamile kalanların depolarının sağlam olduğunu bu yüzden çok fazla kilo almayanlarn olduğunu söylemişti.
korkum 100'ü geçmek!!!
acaba doğuma kadar daha fazla ne kadar alabilirim?
lütfen tecrübeli annelerden ve yeni hamişlerden tahmini yorumları bekliyorum

mesela şu şekilde geçiyor hamileliğim;
tüm gece kızımn hareketlerinden,kasılmalarmdan ve yalancı doğum sancılarmdan dolayı uyuyamıyorum.
bol su tüketiyorum.
uyku saatlerm düzensiz.(ev hanımıyım bu arada,yaşm da 22)
tüm gün 1 elma ile bile durabilirim.
:44: