ilk olarak hayırlı olsun :) bende şuan 3. çocuğuma hamileyim 14. haftadayım hamile kalmadan önce 92 dim şuan 88 im ilk doğumumda 12 kilo almıştım evet kilolu insanlar hamileliklerinde 9 ay boyunca 8 kilo filan alır en fazla 12 kilo senn 7. aya kadar aldığın 5 kilo normal zaten bu yağdan alınmış bi kilo deyil bebeğin kilosu suyu eşi falan filan 9. aya kadar bi 5 kilo daha alırsın ki asıl kilo 7. aydan sonra alınıyo karın daha belirginleşiyo ve doğumdan sonra zaten 7 8 kilo birden gidiyo bebek doğar doğmaz :) sanada en çok 2 kilo kalır oda emzirmeyle fazlasıyla gider zaten iştahsızmışsın sorun olmaz :)
cnm çok mutlu oldum dün bu msjını okuyunca ama sonra yanıtlamayı unuttum
umarm dediğin gibi olur
dikkat ediyorsan olabilir tabi,neden olmasın?canım ben de 75le hamile kaldım şu an 21. haftadayım hala 75im doktor en fazla 7-8 kilo alacaksın dedi. dikkat ediyorum sence başarabilir miyim?
.Biraz genlerle de alakalı benim annem de ablam da,halam da en fazla 8-9 kg ile doğuma gitmişler.
Bende 56 ile kaldım 9.ayın içindeyim ve 6,5 kg aldım şu ana kadar
Ama dr um bana sırf kilo alırım diye elevit vermedi sadece demir ve magnezyum kullanıyorum ama bebeğim maaşallah önde gidiyor çok şükür
sağlık ocağına gitmiştim aile hekimi eleviti ısrarla kullanmamı istedi,kendi dr um ise asla istemiyorum kullanmanı dedi topu topu 2-3 adet yutmuşumdur şu ana kadar..
Elevit anneyi gereksiz şişiriyor demişti dr um..Ha bu arada sürekli yürüyüş yapıyorum ilk aydan beri..
.
elevit cidden o kadar kilo aldırıyor mu( benim doktorum da ısrarla her gün elevit kullandırdı bana.. sonuç 25 kiloo! demek ki sorun elevitteymiş (
arkadaşlar ben hamilelik öncesi 77 idim tüp bebek iğnelerine hormonları alaraktan yani yumurta toplamaya kadar 1,5 ay falan spor yaptım 5 kilo verdim. 72 ile transfer yapıldı 3 aylıkken 72 idim halen eleviti transferden beri hergün kullanıyorum şimdiye kadar hiç spor yapmadım hergün balık yağı + elevit + kan ilacı ama gece alıyorum yatmadan elevit tokluk hiisi veren mideyi şişiren bir ilaç kilo aldırdığına hiç inanmıyorum gün aşırıda magnezyum alıyorum 2 günde 1 yani 4 ilaç alıyorum tatile gittim hatayı orda yaptım birden 2,5 kilo aldım şuan 4,5 ayda 4 kilo aldım dizginlemeye çalıuyorum ama 2 aydır yediğim tatlının haddi hesabıda yok ee sporda yok bunada şükür artık yürüyüşe başlamam lazım2 hafta sonra kontrolum var 5. ay oluyor amacım kilo almamak 5. ayda 4 kilo ile gidersem inşallah geçmem 5 aydan sonra haftada yarım kilo alıyorsun diye biliyorum ama 8 daha alırsam 12 çok yaa 76 yım şu an
yahu benim doktorum sadece folik asit kullan dedi başka hiçbir şey. benimkinde mi bi anormallik var.
yahu benim doktorum sadece folik asit kullan dedi başka hiçbir şey. benimkinde mi bi anormallik var.
benim doktorum da 3. ayda folik asit kullanmamı kesti kramplar için kalsiyum yazdı 25 haftalık hamileyim bende mi her şey çok normal anlamadım herkes bir sürü ilaç kullanıyor..
Biraz genlerle de alakalı benim annem de ablam da,halam da en fazla 8-9 kg ile doğuma gitmişler.
Bende 56 ile kaldım 9.ayın içindeyim ve 6,5 kg aldım şu ana kadar
Ama dr um bana sırf kilo alırım diye elevit vermedi sadece demir ve magnezyum kullanıyorum ama bebeğim maaşallah önde gidiyor çok şükür
sağlık ocağına gitmiştim aile hekimi eleviti ısrarla kullanmamı istedi,kendi dr um ise asla istemiyorum kullanmanı dedi topu topu 2-3 adet yutmuşumdur şu ana kadar..
Elevit anneyi gereksiz şişiriyor demişti dr um..Ha bu arada sürekli yürüyüş yapıyorum ilk aydan beri..
işte ne zaman veriliyor bu ilaçlar onu merak ediyorum ben 22. haftadayım da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?