- 3 Ocak 2012
- 2.138
- 66
- 363
- Konu Sahibi bilmiyorummm
Merhaba Arkadaşlar.Buraya Böyle bir konu açaçagım aklımın ucundan bile geçmezdi.Ben evliyim ve iki cocuk annesıyım..sorunum babamla 2 katlı bır evde altlı üstlü oturuyoruz babam polis memuru emeklisi.ne zaman emeklı oldu memlekete geldı babamı tanıyamaz oldum.burdakı akrabalarımız tarafından o kadar cok doldurusa gelıyor kı hayatı anneme kızkardeşime ve bana zindan ediyor.bir baba ailesinin bu kadar kötü olmasını neden ister anlamıyorum
resmen kendi ailesine tapmış durumda.bizi gozu bıle gormuyor her hareketımız gozune batıyor.ne bir ilgi ne bir sevgi ne bir alaka nede bır saygı yok sankı babam yok ruh gıbı yasıyor etrafımızda.ve bızım ona gosterdıgımız saygıyı ılgıyı ve alakayı anlamıyor.Benı cok seven babam benden nefret ettıgını anneme bır kac kere soylemıs.Tek sucum Gelip üst kata tasınmam.benden o kadar nefret edıyor kı hareketlerınden anlayabılıyorum.ıkı tane kucuk cocugum var onların her yaptıgı harekete söz soyluyor.sonucta cocuklarım ufak gürültüde yapıyorlar patırtıda ne yapabılırm baglayamam ya.cocuklarımın gurultusune cok agır laflar soyluyor neymiş efendim kirada otursak bızı kapı dısArı ederlermısde babam çok sabırlı bır ınsanmıs cok ıyı dayanıyormus gurultumuze.onları geçtım alişverişe gitmeme kızıyor kocama liste yapıp verecekmısım benım markette ne ısım varmıs.sankı benım evımın ıhtıyacı yokmus gıbı davranıyor.benım evde kös kös oturmamı ıstıyor.kendı canı ıstedıgı zaman benı kaynanamın yanına koye goturuyor.kocam ne getırırse yememı,içmemi ve ona gore yasamamı ıstyor.artık gerçekten dayanamıyorum tasındıgıma pişman ettı benı.şuan koyde kayınvalıdemgıl oturuyor onceden ben oturuyordum.orda oturuyrken kayınbabamın baskısından burdada babamın baskısından bıktım artık.tamam hadi ben biraz sabırlıyım halada sabır edıyorum ama kız kardeşim ne yapsın kız daha 16 yasın kafayı yetırttı kıza.kardeşcazım kendını genç kız gıbı hıssetmıyor bıle ne bır elbisesı var ne bır makyaj malşzemesı ne bır gezmesı ıcın ufak bır ızın hep evde hep evde kızcagız barı ınternetım olsun ısıtyo onada yok dıyor aklına fıkrıne chat gelıyor...yaa kız kafayı yedı evde hıc bır sosyal faalıyetı yok ustunede hergun annemın babamın tartısmaları eklenıyor..hep bır huzursuzluk ortamı yaratıyor babam evde.. annemın yaptıgı hıcbır seyı begenmez..herseye bır kurp bulur acaba dıyorum yaşlılık sendrom mu bu 55 yaşında... çok sevınıyorum namaza başladı kuran okuyor falan ama tek sinir oldugum gösterıs ıcın yapıyor bunu çok bellı her arayana yok namaza başladım yok bılmem ne herkese duyuruyor...biri evımıze gelse mısafırlere ben bır namazımı kılayımda geleyım dıyor onların yanında abdest falan alıuyor bellı ıste gosterıs hepsı...yanı gercektewn saçma sapan davranıslar çocuksu haller....
herseye küsüyor hiç birseyden memnun degıl... diken üstünde yaşıyorum yaa ..valla bıktım usandım buraya tasınalı 4 ay olacak valla 4 yıl gıbı geldı
kızlar uzun oldu ama valla care bulamıyoruz ne yapsak eskı babama kavusuruz ...çok ıyı bır babam vardı ama artık tanıyamıyorumm... bir akıl verın nolur kalmadı bizde artık
şimdide sıgarayı bırakıyor henuz bır hafta oldu ama yemın ederım cehenneme döndu hayatımız yaa