• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Daha ne olsun!!!

Arkdslar aldatmiyr cunku hep beraberiz nereye gitsek birlikte gidiyrz isyeri olamaz cunku hep erkeklerin calistigi bir ortamda calisiyr is cikislarini hic aksatmaz.aksam bir arkds toplantisi olsa yada mac falan buyuk oglumuda goturur.cocuklarimiza ve eve cok duskun.kolay kolay tartismayiz.genel anlamda huzurlu bir aile yasantimiz var
Ama tik yok iste.o yeltenmeyince bende cekiniyrm.kendimde kusur bulup beni istemiyr artik begenmiyr diye dusunuyrm.bu aralar sirf bu yuzden zayiflamak icin ugrasiyrm mesela.ama anlamiyrm 3 yil cok uzun anormal degilmi yani.simdiye kadar hic kimseye acmadim bu meseleyi.acamam zaten.en son burasi rahatlamak fikir almak yardim bir care icin buradyim.tesekkurler
peki ayıptır sorması yatağa falan yattığınızda sarılma öpme v.s. gibi hiç yakınlaşma da mı olmuyor aranızda
hani devamı gelir diye dedim.. veya siz hiç yaklaşmaya çalışmadınız mı
skide nasıldı cinsel hayatınız bu arada?

Gay olabilir mi eşiniz acaba?
Bir erkek bayana karşı bu kadar isteksiz ise aklıma bu geldi açıkçası.
Formaliteden sizinle evlenmiş olabilir, o açığını kapatmak için..

3 yıl mı?koca 3 yıl!!!
ben sevgilim haftada 2 den az yaklaşırsa kıyameti koparıyorum(2 yıldır beraber yaşıyoruz ve bu hiç değişmedi)
Aldatmadığına eminseniz kendi kendini tatmin edip,size yetemiyor.

Arkadslar esim gay degil eminim aldatmiyorda bundan da eminim.
A)libidosu dusuk olablir
B)antopozami giriyor yada baska bir saglik problemi?
C)benden sıkıldi heyacan kalmadi beni cekici bulmuyor
D)ben ne yapmaliyim hic oyle cilveli cazibeli bir tip degilimdir ilk baslatan olmam hic utangac ve bu konularda ice kapanik bir tipim
D)yillar geciyor en cokta ona uzuluyrm 3 yil oldu yaaa

evli değilim ama ben bile biliyorum evliliğin büyük bi kısmı cinsellik.
nasıl iletişim kuruyosunuz. insan gergin olmaz mı yahu. sadece erkeklerin mi istekleri var. iyi sabrediyosunuz vallahi.

Arkadslar esim gay degil eminim aldatmiyorda bundan da eminim.
A)libidosu dusuk olablir
B)antopozami giriyor yada baska bir saglik problemi?
C)benden sıkıldi heyacan kalmadi beni cekici bulmuyor
D)ben ne yapmaliyim hic oyle cilveli cazibeli bir tip degilimdir ilk baslatan olmam hic utangac ve bu konularda ice kapanik bir tipim
D)yillar geciyor en cokta ona uzuluyrm 3 yil oldu yaaa
Bilmiyorum benim de bir arkadaşım var diyorki 2 yıldır eli elime değmedi garip bu yani

Muhtemelen ayrı yataklarda yatiyorsunuz . Bence artık aynı yatakta yatmaya başlamalısın. Bu bebeği de Leylekler getirmediğine göre eşine de fanfinifinfon işlerini tekrar hatırlatmak sana düşüyor. Ona onu özlediğini söyleyerek biraz daha yakın olabilirsin. Eğer bir adım atıp o yakınlaşmayı sağlarsınız bundan ne kadar mutlu olduğunu belli et her hafta yapmamız lazım felan de. Bunca zaman neden bundan mahrum kaldık kocacığım aslanım deyip kaza getir:) erkek olduğunu hatırlasın
Baktın eşinden tık yok o zaman bir uzmandan yardım almanız gerekebilir Hatta bence 3 yıldır sende de istek oluşmamış ise birlikte yardım almalısınız çünkü evliliğin zaten yarısından çoğunu cinsellik oluşturuyor

aldatan bir erkek olsa bence daha çok saldırırdı size yeni heyecanların doluluğuyla taşma yaşardı diye düşünüyorum. ha son sözlerinize katılmıyorum her kadın özel ve güzeldir. eğer bu açıdan tavsiye isterseniz gidin kendinize en güzel iç çamaşırlarını kokuları kremleri alın giyiyinin güzelce koku krem sürün ha bunu eşiniz için değil kendiniz için yapın önce siz kendinize değer vermezseniz karşıdaki sizi ezer geçer unutmayın. onun dışında da eşinizle açıkca incitmeden sen ben diyerek değilde acaba şöyle mi yapsak etsek diyerek konuşun sorunu anlayın gerekirse uzmanlardan yardım alın

Ben de ilk evlendiğimizde vajinismus belasından tam 7 ay birliktelik yaşayamamıştım eşim bana hiç yaklaşamıyordu çünkü ben hep o zamanlarda onu istemeden itiyordum ve bana sanki sana tecavüz ediyormuşum gibi davranıyorsun demişti üzülüyordum hep ben başlatıyordum ama sonu gelmiyordu.. Hşç vazveçmedim ama olmuyordu.. Haliyle adam benden uzaklaşmıştı.. Sorun hallolduktan sonra bu sefer ben istiyordum eşim istemiyordu boşver diyordu.. En sonunda zırıl zırıl ağlamıştım neden beni istemiyorsun kırılıyorum üzülüyorum diye ama nasıl ağlamak adam benle beraber ağladı saçmalama seni nasıl istemem ama yine aynı şeyler olacak üzüleceğinden korkuyorum demişti.. Ve o geceden sonra ona öyle olmadığını gösterdim:) 4yıllık evliyiz bir minnak danamız var cinsel hayatımız perfecto:) yani konu sahibi arkadalım kadın olduğunuzu önce kendinize hissettirin sonra eşinşze.. Yahu 3 sene nedir.. Ben ağlamaktan ölüyodum kocişim beni istemiyo diye.. Hareket berekettir vesselam :))

Siz yakınlaşmayı deneseniz.. Yani tahrik edecek şeyler yapsanız.. Tamam o yaklaşmıyor olabilir ama bir kadının seksi hareketlerine tahrik olmayacak bir erkek olamaz bence.. Cinsel tercihleri farklı değilse tabi.
Siz yeterince çabaladınız mı yoksa adam yaklaşmıyor diye 3 yıldır pijamanizi cekip kabugunuza mi kapandiniz :bicak:

Geçen gün bir üye yazmıştı, size benzer bir durumu vardı. Terapist madonna-fahişe sendromu olduğunu söylemiş eşinin. Yani erkek, özellikle çocuk olduktan sonra ilişkiye girilemeyecek kadar kutsal kadın sınıfına sokuyormuş bilinçaltında eşini. Durumu benzettim. Siz de bir deneseniz keşke psikoloğu. Belki böyle bişeydir.

Senn bu konuyu burda acman hayatında hicbirsey iyilestirmeyecek öncelikle eşini karşına al ve konus bunlar utanılacak şeyler değil insanlar bu yüzden boşaniyo ona sormak istediklerini sor bu konuyu ona açman seni azgın cinsellik delisi bir kadın yapmaz kafandaki neden nasıl niçin sorularını yönelt eşine ve sagliki bir cevap almadan asla kapatma konuyu bu durumun sana kendini nasıl kötü hissettirdigini anlat cinsellik bir ihtiyactir kötü birsey degil

2.duruma gelince evlenmeden once bir sure flort ettik esimle gayet hos bakimli ve erkek gibidir.ve son derece iyi giden duygusal bir birlikteligimiz oldu tabi belli cercevelr dahilinde.
Neyse evlendik ben biraz cinsellikten korktum ve supriz vajinusmus oldugumu anladik ve kadinlar kulubu ile o yillarada tanisip bu rahatsizligi yaklasik 9 ayda yendim
Tabi uzun surdu zor bir surecti tam astik duzene girdik derken hoooop atamam oldu esimle uzak mesafelr girdi aramiza taki o yillarda basladi cinsel birlikteliklere uzun sure ara Vermeler
Neyse bunu astik yine ayni evde yasamaya basldik ve ilk cocuguma hamile kaldim tabi her iki gebeligimdede esimle hic birliktelik yasamadik nedendir bilinmez
Ilk cocugumda yaklasik 7- 8 ay (dogumdan sonra tabi)sonra cinsellik yasadik sonraki cocugumda ise 3 yil oldu kendimi yaslanmis nineler gibi hissediyrm
Aslinda vajinusmusu astiktan sonra sunu anladikki benim iliski surecim biraz agrili ve zor oluyr adami bu yuzden soguttum mu acaba?
Bir baska mevzu bir kackere esim farkli pozisyon denemek istedi tabi benim iliski surecim agrili olmasi yada hassas olmam nedeni ile galiba beceremdim acaba benden mi sıkıldi bu islerde hic yaratici ve becerikli olmadigi kanaatine ulastim
Son olarak artik kendimi disi kadin seksi guzel herneyse hicbirinden bulmuyrm mutsuzum benim bu mutsuzlugummu bizi boyle yapan? Yoksa oyle oldugumuz icin mi bu hallere dustum!
Tek bildigim kendime guvenimi kaybetmis olmam
Cinselligi tam anlamiyla yasayamadiginizdan ve surekli ayri kaldiginizdan dolayi soğukluk olmus. Ve hep ayni pozisyonda yatar sekilde sabit durursaniz tabiki artik yanasmak istemeyebilir. Defalarca şunu yapsak bunu yapsak dediginde karsilik alamadiysa artik bikmistir.
Ama 3yil boyunca iliski yasamamasi mumkun degil. En azindan mast. Yapiyodur baska imkani yok

Butun hafta sonu kosusturmaktan ancak alabildim telfnu eline.arkaslar oglum 2
5 yasinda ve dogdugumdan beri ayni odayi paylasiyrz bu insanlar cinsel hayatini olumsuz etkileyen bir durummu?kucuk cocugu olanlar neyapiyr canlari sey yapmak isteyince

Esim 3 yildir ciddi bir taleple gelmeyince me hikmetse kusuru hep kendimde buldum bakimsizlik yorgunluk kilo aldim.artik esime cekici gelmedigimi dusundum hep ama mucadelede etmedim hep ondan bekledim

Niye konusmadik bunca yil bilmiyrm.ayri yatmiyrz hic birzamn yatmadik hatta yatmadan once hep oper beni.incedir kibardir.ancak ayni ortuyu paylasmiyrz ayni yastigida .cunku o ince ben kalin ortu kullaniyrz bu durum belkide ten temasimizi etkiliyr.ne bileyim hep bir seyler kafamda ne oldu bize sorunu.esim atesliydi eskiden.adami sondurdum resmen.ve simdi icimde yangin vicdan azabi

Back
X