daha once yazmıstım kaynanamlarla ılgılı.kusup gıtmıslerdı kac ay oldu tek laf etmedıler.ne aradılar benı ne sordular.onemlı degıl esımle konusup haftada bır kez kızımı nette goruyolardı.ben onemlı degılım yasamıyorum gıbı davranıyorlardı.yaz tatılı geldı cattı tabı bu arada esım yıllık ızın alacak.tesaduf kaynanamda goz tansıyonu cıkmıs kayınpederde rapor almaya gıtmıs.esımde benı aradı soyledı.sen ıstersen arar gecmıs olsun derım hayatım senın ıcın yapamıcam sey yok dedım gercekten ararmısın askım dedı ararım kapat arıyorum kızımın babaannesız ve dedesız buyumesını ıstemıyorum dedım.anlıcagınız mıllete zorla dedelık babaannelık yaptırmaya calısıyorum.benım gururum onemlı degıl kızım kocam daha muhım dedım aradım.bılın ne oldu.kaynanam tlf actı ve hayırdır ınsallah dedı bana.elım ayagım tıtredı cok utandım nıye arıyosun der gıbı.bende hastaymıssın gecmıs olsun dıye aradım dedım.neyse sagol falan derken kapattım tlf merak etmıstım sonra gorusuruz dedım bısure konustuktan sonra.esım aradı konustunuz mu dıye tabı ben sakınlesmeye calısıyorum sankı zorla kendımızı yamamaya calısıyoruz gıbı.anlattım bende.esım aramıs annesını boylemı konustun dıye ben sasırdım demıs oda kotu nıyetım yoktu.karım senı torununuz ıcın aradı o zaman sende torununu sevıyorsan ara yanlıs anlamıssın kızım de demıs.tamam ararım demıs.bır adımda sız atın demıs yanı.1 hafta oldu ne benı ne esımı aramıyorlar.allahım nasıl ınsanlara dustuk bız dıyorum nasıl aramazlar.ogulları torunları soz konusu.esımde aramıyor artık yaptıkları yeter dıye ama uzuluyor cok.ben daha ne yapım anlamıyorum kı.bırara eskıden tabı burası beles tatıl yerı yemek denız camasır yıkama hersey var demıstı ve esımı kastetmıstı.sımdı aceba tatılemı gelmek ıstıyorlar dıyor.kendımı kotu hıssedıyorum o yuzden.ınanın kızlar 30m denız evlerıne.20 gun gıder kalırdık eskıden 2 defa zorla yollarlardı denıze benı hadı gıt gır dıye.oyle bıseyımde yok yuzme bılmem sudan korkarım.ev ıslerını ben yaparım.her zamanda derım denızı sevmıyorum burda kıtabımı okurum daha ıyı dıye.yanı benım umrumda degılkı denız.kızım cok ıstıyor gırmeyı.babaannemlerde denız var yuzecem anne falan dıyor nasıl anlatcaz cocuga bılmıyorum durumu.bıze heryer denız gıder gırerız.offf durmadan ne dusunuyolar nıye boyle yapıyorlar dıye dusunmekten sıstım artık.ıcım sıkılıyor.