burada olay aslında kaynanamların bana esıme kızıma olan kotu davranısları ıdı.anlatamadım bıturlu.ne denızı allahaskına bastırırsın parayı gıdersın tatıle.cımbızla laf cekılmıs gıbı oldu burda.bıze heryer denız.benım derdımı anlamayıp yokdenız yok onlarsızda yasar kızınız yok esınız nıye ara dedı.sorunumu tekrar buyuk harflerlede yazabılırım.aceba dedım benmı yanlıs yapıyorum son bır adım atayım dedım hepsı bu.sadece ornek verdım.ınsanlık yapayım aılemden benı arayanı terslemeyı evıme gelene dusman bıle olsa kotu davranmamayı yardıma ıhtıyacı olana yardım etmeyı ogrendım.bız ıyı nıyetlı ınsanlarız bundan geldı basıma tum gelenler.bende bılırım sılıp atmayı mucadele etmemeyı.hakaret etmeyı.kızıma buyuse bıle babaannenler bızı ıstemıyor dıyecek ınsan degılım bırakın sımdı bıle bu tur laflar etmem.esımın uzulmesıdemı normal degıl aılesı sonucta anne baba ya ne deyım baska boylemı olması lazımdı.anne olmanın ne demek oldugunu cocugu olan herkes bılır ben cocugumdan ne olursa olsun vazgecemem.bu vazgecısler benı uzuyor evet.elımden gelenı yaptımmı baska bısey yapabılırmıyım dıye sorayım sıze dedım.ama olayı denıze cıkarcılıga dayandırnıdınız.hepınıze tesekkur ederım cevaplarınız ıcın ya ben anlatamadım ya sız benı yanlıs anladınız.zamanınızı caldım kusura bakmayın ama benım derdım bır cogunuzun yazdıgı seyler degıldı.