- 7 Haziran 2019
- 2.459
- 3.456
- 83
- Konu Sahibi Visnekralicesi
-
Görüntü açısından çocukluğumdan beri kendisini sevemiyorum Bn büyüdükçe oda büyüdü çok büyük geliyor banaEvet cildiye ve hayir zor bi operasyon degil ama tehlikeli bir ben degilse neden aldiriyorsunuz? Aldirdiginiz yerde iz kalacak
Tabi tercih sizin ama ben aldirmazdim sanirim, seviyorumGörüntü açısından çocukluğumdan beri kendisini sevemiyorum Bn büyüdükçe oda büyüdü çok büyük geliyor bana
neden ki izden dolayı mı?Benle oynamak iyi değil derler eskiler ....
Yok izden değilneden ki izden dolayı mı?
Plastik cerrahiYüzümdeki benlerden memnun değilim bir tane dudağımın üstünde var büyük birde yanağımda var ama o küçük gözüme batmıyor özel hastaneye gidicem ama hangi bölüme çıkmalıyım bilmiyorum cildiye doktoruna çıkmalıyım diye düşünüyorum zorlu ve uzun bir operasyon mu acaba yüzünden ben aldıran var mı?
Çok maliyetli bişey mi?
neden?Yok izden değil
Ben yıllar önce yüzümdeki ve vücudumdaki toplam 7 beni aldırdım. Çok rahat ettim , keşke daha önce aldırsaymışım dedim. Ben estetik cerrahi bölümünde aldırdım. Her gören bı genclesmissin diyor. Kurtulun gitsin .Yüzümdeki benlerden memnun değilim bir tane dudağımın üstünde var büyük birde yanağımda var ama o küçük gözüme batmıyor özel hastaneye gidicem ama hangi bölüme çıkmalıyım bilmiyorum cildiye doktoruna çıkmalıyım diye düşünüyorum zorlu ve uzun bir operasyon mu acaba yüzünden ben aldıran var mı?
Çok maliyetli bişey mi?
Ay ne güzel inşallah bende kurtulurumBen yıllar önce yüzümdeki ve vücudumdaki toplam 7 beni aldırdım. Çok rahat ettim , keşke daha önce aldırsaymışım dedim. Ben estetik cerrahi bölümünde aldırdım. Her gören bı genclesmissin diyor. Kurtulun gitsin .
Neymiş o daha önce duymadım yüzünüzde miydi benBende keloid oluştu.
Daha tövbe.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?