Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar şuan hamileliğimin 10. Haftasindayim . İlk gebeligim bu. Yalniz bugün sabahtan şimdiye kadar mide yanması gaz sıkışması yaşıyorum ne yaptıysam geçmedi bildiğiniz yaparsam iyi gelecek ne olabilir . Bu geceyi güzel uyuyup geçirmek istiyorum yardımcı olun lütfen. Midemin ağrısından uyuyamiyorum
Doktorunuzla.gorusun.. ben basindan beri duzenli ilac kullaniyorum. Her sabah ac karnina hap ve gun icinde gerekirse surup.. sorun belki sizede verir... yagli sut urunlerinden kacinin. Cikolata yemeyin, hamur isini abartmayin bunlar tetikliyor
Ben leblebi,soda gibi yiiyeceklerle geçirdim o haftaları doktorum ilaç tavsiye etmedi.Gerçi doktorum diş ağrısı kulak ağrısı çekerken de parol hariç başka bir şeye izin vermedi.
Kızlar bende 14+3 haftalık hamileyim2 gün önce bulantı dan birşey yiyememistim snra geçti bugün sabah kahvaltıdan snra birden bulantı ve istifar oldu pek iyi olmaz da deniliyor normal olarak da söyleniyor kafam çok karışık gecmezse aksam acile gideceğim korkuyorum bebeğime birşey olacak diye