Daha önce benim gibi hisseden ama daha sonra duyguları değişenler varmı ablalarım?

hayatbubellimiolur

Mutsuzluk Sardı Beni
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2012
771
70
68
İstanbul
Merhaba arkadaşlar sizden akıl almak istedim eminimki burda benimle aynı duygularla karşılaşanlar vardır benden büyüklerde vardr burda abla olarak ..ben 19 yaşında üniversite birinci sınıftayım biri var benden hoşlanıyor okuldan ama ben ona karşı birşeyler hissetmiyorum sadece birbirimizi gördük ne bir konuşma oldu ne de bir oturup konuştuk sadece mesaj yoluyla görüşüyoruz o denemk istiyor oturup bir çay içelim olmazsa olmaz diyor ama ben korkuyorum daha önce kimseyle çıkmadım olursa ilk ilişkim olacak sadece lisede birini sevmiştm ama oda platonikti yani ona hissettiğim şeyleri hissetmiyorum açıkçası daha önce kimseyle oturup konuşmadm karşı cinsten korkularım var ya peşimi bırakmazsa?Çok komik beni güldürebiliyor mesajlarında ama gerçekten öyle mi bilmiyorum Bir sorun daha var ki o büyük problem bemnim için bu kişi doğulu ailem doğululara karşı ön yargılı benim böyle bir önyargım yok kesinlikle ama özellikle babam ve ablam karşılar ama ben sevdikten sonra beni verir babam diye düşünüyorm sizcede öyle olurmu :( Daha önce benim gibi bir durumla karşılaşan ilk başta sevmeyen ama daha sonra zamanla seven birileri var mı gerçekten çok düşünüyorum onuda oyalamak istemiyorum ama oturup konuşmaya hiç cesaretim yok çokta utangacm ne yapacaığımı hiç bilmiyorm:(

canım bu güzel bi şey neden korkuyorsun ki? ben de doğuluyum 4 yıl önce biriyle tanıştım aynen senin dediğin gibi kısa sürede birbirimize ısındık.onun ailesi de doğululara karşı çok önyargılıydı ailelerimiz tanıştı ve birbirlrini çok sevdiler şimdi nişanlıyız yaza evleniyoruz kısmetse :) korkmaya devam edersen nasıl hayatına birini sokacaksın? tabi ki hemen evlilik olmayabilr daha küçüksün okulun var ama belki de çok güzel bi aşk yakalaycaksın.bence görüş bi şey hissetmezsen de seni zorlayacak değil ya arkadaş olursunuz :)

Bende 17 yasinda benden hoşlanan biriyle çıkmıştım çok kısa bi görüşmeydi ben o zamanlar ondan çok hoşlanmıyodum bide asıl ondan ayrılma nedenim içki ve birazda serserilikti benim ailemde doğulu olanlara içki içen ve serserilere karşı böyle biriyle evlenmeme izin vermeyeceklerinden onu terk ettim aradan 10 yil geçti ben keşke daha düzgün bi insan olsaydı diyorum çünkü beni çok seviyodu insan yaşı ilerleyince anliyo gerçek sevginin değerini
Bence sende düzgün bi insansa bi fırsat ver belkide çok seveceksiniz birbirinizi

Son düzenleme:
canım bu güzel bi şey neden korkuyorsun ki? ben de doğuluyum 4 yıl önce biriyle tanıştım aynen senin dediğin gibi kısa sürede birbirimize ısındık.onun ailesi de doğululara karşı çok önyargılıydı ailelerimiz tanıştı ve birbirlrini çok sevdiler şimdi nişanlıyız yaza evleniyoruz kısmetse :) korkmaya devam edersen nasıl hayatına birini sokacaksın? tabi ki hemen evlilik olmayabilr daha küçüksün okulun var ama belki de çok güzel bi aşk yakalaycaksın.bence görüş bi şey hissetmezsen de seni zorlayacak değil ya arkadaş olursunuz :)

abla korkuyorum çünkü şuan bişey hissetmiyorum zamanla hissedebilirmiyim çok utangacım nasıl oturup konuşurum onuda bilmiyorum :( aslına bakarsan bizde doğuluyuz ama babam niye böyle yapıyor bilmiyorum :( Aslında tek korkum SEVEMEMEK

Bende 17 yasinda benden hoşlanan biriyle çıkmıştım çok kısa bi görüşmeydi ben o zamanlar ondan çok hoşlanmıyodum bide asıl ondan ayrılma nedenim içki ve birazda serserilikti benim ailemde doğulu olanlara içki içen ve serserilere karşı böyle biriyle evlenmeme izin vermeyeceklerinden onu terk ettim aradan 10 yil geçti ben keşke daha düzgün bi insan olsaydı diyorum çünkü beni çok seviyodu insan yaşı ilerleyince anliyo gerçek sevginin değerini
Bence sende düzgün bi insansa bi fırsat ver belkide çok seveceksiniz birbirinizi

Bende pişman olmak istemiyorum açıkçası bide ablam olmaz babam vermez dedikçe dahada moralim bozuluyor ama onu çokta takmıyorum ben sevdikten sonra kimse karışamaz ama ya sevemezsem zamanla sevmek diye birşey varmı ben bunu merak ediyorum aslında..?

Bende pişman olmak istemiyorum açıkçası bide ablam olmaz babam vermez dedikçe dahada moralim bozuluyor ama onu çokta takmıyorum ben sevdikten sonra kimse karışamaz ama ya sevemezsem zamanla sevmek diye birşey varmı ben bunu merak ediyorum aslında..?

Sevmezsen görüşmek istemediğini söylersin iyi düzgün bi insansa seni rahatsiz etmez zaten üç aşaği beş yukari anlamişsindir zaten nasil biri olduğunu
keşke bende senin kadar cesur olabilseydim de beni seven adama sahip çikabilseydim

abla korkuyorum çünkü şuan bişey hissetmiyorum zamanla hissedebilirmiyim çok utangacım nasıl oturup konuşurum onuda bilmiyorum :( aslına bakarsan bizde doğuluyuz ama babam niye böyle yapıyor bilmiyorum :( Aslında tek korkum SEVEMEMEK

eğer hoşlanıyosan bi kıpırtılar varsa zaten seveceğinin belirtisidir.yok dünya ahiret kardeşim olsun diyosan ümit verme tabi :) senin duyguların yönlendirecek seni o zaman :)

eğer hoşlanıyosan bi kıpırtılar varsa zaten seveceğinin belirtisidir.yok dünya ahiret kardeşim olsun diyosan ümit verme tabi :) senin duyguların yönlendirecek seni o zaman :)

ya billmiyorumki tam hoşlanıyormuyum anlayamıyorum evet ona yazmak istiyorum onunla mesajlaşırken gülüyorum ama aşk yok galiba bilmiyoırumm yaa:(

Aşk sorgulanmaz ki ben aşık mıyım değil miyim diye, yani bilinmezlik değildir kalbin işte budur der biter.

Ben direkt memleket meselesini ele alıyorum, eğer ailen bu konuda çok katıysa bence bu ilişkiye hiç bulaşma sonuçta şuan ona karşı yoğun duygular içerisinde değilsin, ileride yıpranırsınız. Ama ailem bir-iki karşı gelir ben hallederim iki tarafında gönlünü yaparım diyorsan zaman ver ikinize de o zaman çünkü bu işler düşünmeyle pek olmuyor yaşayıp öğrenirsin ne hissedip hissetmediğini.

ben de şuan doğulu biryle beraberm ve ailem karşı. hem çok sevmiyorsun hem de doğulu yani kültürel farklılık var aranızda. bence olmaz bu iş canım. zaten yaşın da küçük

Back
X