- Konu Sahibi hayatbubellimiolur
Merhaba arkadaşlar sizden akıl almak istedim eminimki burda benimle aynı duygularla karşılaşanlar vardır benden büyüklerde vardr burda abla olarak ..ben 19 yaşında üniversite birinci sınıftayım biri var benden hoşlanıyor okuldan ama ben ona karşı birşeyler hissetmiyorum sadece birbirimizi gördük ne bir konuşma oldu ne de bir oturup konuştuk sadece mesaj yoluyla görüşüyoruz o denemk istiyor oturup bir çay içelim olmazsa olmaz diyor ama ben korkuyorum daha önce kimseyle çıkmadım olursa ilk ilişkim olacak sadece lisede birini sevmiştm ama oda platonikti yani ona hissettiğim şeyleri hissetmiyorum açıkçası daha önce kimseyle oturup konuşmadm karşı cinsten korkularım var ya peşimi bırakmazsa?Çok komik beni güldürebiliyor mesajlarında ama gerçekten öyle mi bilmiyorum Bir sorun daha var ki o büyük problem bemnim için bu kişi doğulu ailem doğululara karşı ön yargılı benim böyle bir önyargım yok kesinlikle ama özellikle babam ve ablam karşılar ama ben sevdikten sonra beni verir babam diye düşünüyorm sizcede öyle olurmu
Daha önce benim gibi bir durumla karşılaşan ilk başta sevmeyen ama daha sonra zamanla seven birileri var mı gerçekten çok düşünüyorum onuda oyalamak istemiyorum ama oturup konuşmaya hiç cesaretim yok çokta utangacm ne yapacaığımı hiç bilmiyorm