daha önce boşanmış ve evliliğinde mutlu olmayanlara ithafen

Yerine geldiğinde değil her zaman öyle olması gerekiyor.Dengeyi sağlayamayacak adamlar evlenmesinler bir zahmet.Sadece yeri geldiğinde olgun oluyorsa biz ona başka bir şey diyoruzOlgun insan gaza gelmez mesela...Böyle saçma sapan kıyaslarda bulunmaz.Şuanda bu ruh haliyle de çok huzurlu değilsiniz bence.Ayrıca evlenince herkes az çok değişir diye düşünüyorum bunu dile getirmeside ayrı bir saçmalıkSorunları görebilecek bir olgunluktaysa(!) çözüm odaklı yaklaşsın bari.

Cümle içinde kendinizden bahsederken kaç kere "it gibi" demissiniz. Kendinizi böyle gördüğünüz ve davrandığınız sürece başınıza daha çok iş gelir. Lütfen kendi kıymetinizi bilin. Ben insanım, insan gibi davranılmayı hakediyorum deyip çıkarın kendinizi soktuğunuz bu döngüden. Hayatta başımıza gelenlerin suçlusu biz değiliz ama sorumlusu biziz.

Bu anlattiklarinizi gerçekten yasiyormusunuz ya neden kadın sığınma evine gitmiyor sunuz bu adamla bide resmi nikah mi yapcaksiniz böyle ömür geçer mi bunlar resmen sizi sömürüyor bu işe bir dur demeli siniz Allah yardımcın iz olsun

arkadaşlar arkadaş kaçak konu açmış resmen konuma lütfen benim konuma cevap verir mi verecek olanlar

Kendinize yeni bir konu açarmısınıx bunu burdan silip

Eşinize içinizdeki hisleri dökün ve ona sorun ona göre de birlikte devam edip etmeyeceğinize karar verin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…