daha önce bu operasyonu geçiren var mı?

sofarsogood

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2013
972
4.168
313
38
herkese merhaba,
evleneli yaklaşık 5 hafta oluyor. ilk gece korkuyordum ilişkiden ama denemek istedim, hissettiğim yoğun acı sebebiyle olamadı. iki hafta balayında geçti pek takmadık nasılsa olur diye. döndük bir hafta regl oldum denemedik. sonraki hafta da olmayınca bir jinekologdan randevu aldım eşimle birlikte gittik. muayene sonrası kızlık zarının ortasında da doku olduğunu bu sebeple acı hissettiğimi söyledi doktorum. vajinismus olduğunu zannetmiyorum, küçük bir ameliyatla zarı alacağız sonrasında yaklaşık 1.5 ay bekleyeceksin, o süre sonlanınca tekrar görüşürüz dedi.
daha önce hiç tıbbi bir operasyon geçirmedim bu sebeple çok korkuyorum, eşim benden beter, ona da belli etmemeye çalışıyorum.
daha önce aranızda bu operasyonu geçiren var mı? sonrasında zorluk çektiniz mi?
yardımcı olur musunuz? teşekkürler herkese...

Son düzenleyen: Moderatör:
İlk kez duyuyorum böyle bişeyi. Geçmiş olsun. Korkmayın .büyük rısklı operasyonlar gecırmış biri olarak basittir ve bayıltırlar hafıften. Bu küçük operasyon ile eşinizle aranız daha çok bağlanır, o daha korkar ,hemde sonunda rahatsızlıgınız geçer ve eşinizle güzel bir cinsel hayatınız olur

Yasadigin seyi adi vajinismus ve kesinlikle senin derdine bu operasyonun care olacagini dusunmuyorum. Ben de 1 sene bu illetle ugrastim kesinlikle bir doktora daha git oda ayni taniyi koyarsa egzersizlere başla. Ameliyat olup birlikte olamayan o kadar cok cift var ki...

Başka bir doktora daha git internetten araştır gitmeden önce. O kadar tuhaf doktorlar var ki arkadaşıma rahim kanseri olabilirsin diye söyledi daha dün biri.
Bugün gittiği başka doktor ise böyle bir teşisi koyması mümkün değil testler çıkmadan demiş. Yani mutlaka farkı bir doktorun görüşünü de alın.
Bana vajinismus gibi geldi anlattığınız şey.

Hiç korkmana gerek yok bende aynı operasyondan geçirdim sana düşük dozda anestezi yapılıyor anlamıyorsun yanlız benim dikiş de atılmıştı operasyon dan sonra otururken canım aciyors

Back
X